• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۱۳۴۲
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۸
اجتماعی » جامعه و شهری

تجلیل از سفیران هوای پاک با حضور شهردار تهران

مراسم تجلیل از سفیران هوای پاک با حضور شهردار تهران در حال برگزاری است.

آیین تجلیل از سفیران هوای پاک شهربه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ مراسم آیین تجلیل از سفیران هوای پاک شهر تهران با حضور محسن هاشمی رییس شورای شهر، پیروز حناچی شهردار تهران و دیگر مدیران شهری از فیلتر خودرو‌های دیزلی رونمایی و آیین تجلیل از سفیران هوای پاک شهر در حال برگزاری است.
دکتر انصاری مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری در این مراسم گفت: این نشست در روز ملی هوای پاک در حال برگزاری است. بیش از ۲ سال است که در شهر تهران هر هفته پویش سه شنبه‌های بدون خودرو برگزار می‌شود. از نخستین هشدار جدی آلودگی هوا ۲۵ سال گذرد. آلودگی هوا بحرانی ملی و حل آن نیازمند عزم ملی است.
وی افزود: قوانین آلودگی هوا در سال ۹۶ بعد از به روز رسانی‌های بسیار به تصویب رسید، به رغم گذشت سه سال این قانون از طرف مسئولان مربوطه اجرایی نشده است.
دکتر انصاری گفت: عزم و اراده مردم در کنار دستگاه‌های حاکمیتی منجر به موفقیت اجرای قوانین هوای پاک در شهر‌های بزرگ دنیا شده است، بنابراین مطالبه گری مردم در خصوص اجرای قانون هوای پاک اهمیت ویژه‌ای دارد. امیدواریم این برنامه باعث مطالبه گری بیشتر مردم شده و مسئولیت شهروندی آن‌ها را افزایش دهد. راهکار حل آلودگی هوا انجام وظایف حاکمیتی در اجرای قانون هوای پاک است.
مناف هاشمی معاون حمل و نقل ترافیک در این مراسم افزود: نقش افکار عمومی و رسانه‌ها در حوزه محیط زیست اهمیت دارد و توجه دولت به تهیه ۵ هزار خودرو برای حمل و نقل عمومی در نتیجه افکار عمومی و رسانه‌ها را نمی‌توان نادیده گرفت.
وی گفت: در اجرای قانون هوای پاک دستگاه‌های زیادی نقش دارند که نظارت بر اجرا اهمیت ویژه‌ای دارد. با تلاش‌هایی که انجام گرفت امسال برای اولین بار در بودجه کشور رخ داد.
مناف هاشمی افزود: امسال دولت ۵۰۰ میلیارد برای حمل و نقل عمومی در نظر گرفت که اهمیت ویژه‌ای داشت. در نوسازی ناوگان ۱۰ سال عقب ماندگی داریم. تنها پولی که امسال شهردار گرفت اوراق مشارکت سال ۹۷ و ۹۸ بوده است که با استناد به ان ۱۲ ایستگاه اتوبوس افتتاح می‌شود.
وی گفت: برای اوراق مشارکت سال ۹۹ هم باید رسانه‌ها کمک کنند. اگر این کمک نباشد نمی‌توانیم موفق به وصول آن شویم. ۲۵۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس قرارداد بسته ایم؛ اگر دولت سهم خود را می‌داد می‌توانستیم بالا ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس خریداری کنیم. درباره معاینه فنی پیشنهاد می‌کنیم که معاینه فنی تهران باید برای تهران باشد، زیرا معاینه فنی شهر‌های دیگر کیفیت لازم را ندارند. ۶۰ درصد منابع آلودگی‌های تهران متحرک است.
مناف هاشمی افزود: در خرید اتوبوس‌های جدید در تلاش برای خریداری اتوبوس‌های برقی هستیم. خریداری تاکسی‌های هیبریدی و موتورسیکلت‌های برقی هم از جمله برنامه‌های دیگر ماست.
محسن هاشمی رییس شورای شهر تهران در این مراسم گفت: امسال در شرایطی روز هوای پاک و گرامی می‌داریم که وضعیت آلودگی هوا خوب نیست. حمل و نقل خصوصی و دیگر پارامتر‌ها اثر جدی بر آلودگی هوای شهر داشته و حمل و نقل عمومی تضعیف شده است. لازم است یک کمپین بسیار جدی تشکیل شده و شکایت به قوه قضاییه برای پرداخت نشدن بودجه حمل و نقل عمومی انجام پذیرد. شعار کافی است. ما قوانین خوبی برای برطرف شدن آلودگی هوا تصویب شده است که هیچ یک اجرایی نشده است. هیچ گوش شنوایی نیست.
وی افزود: ۲ مصوبه قوی دولت داده است یکی ۱۹ هزار واگن و دیگری ۲ هزار اتوبوس بوده است که هیچ یک اجرایی نشده است. این همه خرج کردیم در مترو آن را تجهیز نکرده ایم. مثل این است که پول مان را دور ریخته ایم.
هاشمی افزود: داخل و اطراف تهران ۵۰۰کیلومتر ریل غیر استفاده داریم باید ۹ هزار اتوبوس‌های برقی بخریم. همه قوانین آن است، ولی اجرایی نمی‌شود. باید اصرار و شاید لجاجت کنیم تا بتوانیم بودجه لازم را برای توسعه حمل و نقل بگیریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)