• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۲۷۵۲
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دکتر نمکی در رصدخانه وزارت بهداشت

تشریح آخرین وضعیت واکسن های ایرانی کرونا

وزیر بهداشت با موفقیت آمیز دانستن آزمایش‌های انسانی واکسن ایرانی کرونا تاکید کرد علاوه بر تولید داخل، واکسن خارجی مناسب نیز تا ۲۲ بهمن وارد کشور خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر سعید نمکی در جمع خبرنگاران از محل رصدخانه وزارت بهداشت درباره اقدامات انجام شده برای واردات واکسن کرونا به کشور، گفت: امیدوارم قبل از ۲۲ بهمن و طبق مصوبه اولویت بندی شده، واکسیناسیون را در گروه ها شروع کنیم. اما تا زمانی که مطمئن ترین و بی خطرترین واکسن را نتوانیم به کشور وارد کنیم، این کار را انجام نمی دهیم؛ چانه زنی های ما به دلیل این است که موثرترین واکسن را وارد کشور کنیم.
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

وی افزود: علاوه بر آن، درباره واکسن کووکس سازمان جهانی بهداشت نیز  قرار بر این بوده از فوریه توزیعش در کشورهای هدف از جمله کشور ما شروع شود.

وی همچنین درباره واکسن کرونا تولید داخل گفت: تست واکسن ایرانی ما در مجموعه برکت مراحل بعدی را سپری کرد. واکسن مجموعه موسسه رازی هم اجازه تست بالینی گرفت و هفته آینده از شروع اولین فاز واکسن ساخت داخل در رازی رونمایی می شود.

وزیر بهداشت درباره واکسن کرونا تولید مشترک ایران و کوبا نیز گفت: این مجموعه که با انتقال دانش فنی در کوبا و در انستیتو پاستور در حال انجام است، فاز دوم مطالعه بالینی را در کشور کوبا طی می کند و فاز سوم را در آینده نزدیک و با انتقال دانش فنی و با نام پاستور در کشور آغاز می کنیم. امیدواریم مصرف این واکسن تولید مشترک را در اواسط بهار داشته باشیم.

 

تشریح آخرین وضعیت واکسن های ایرانی کرونا

 

افزایش شمار مبتلایان به ویروس جهش یافته انگلیسی در کشور به ۶ نفر 

وزیر بهداشت همچنین درباره ویروس جهش یافته انگلیسی در کشور نیز گفت: بعد از آن پنج مورد که پیش از این اعلام کرده بودم، یک مورد دیگر که یک هموطن که از انگلیس بازگشته بود و در یکی از بیمارستانهای دولتی تحت نظر بود، شناسایی شد. اطرافیان وی هم تحت کنترل و رصد قرارگرفتند. حال همه این موارد خوب است و بعد از آن هم گزارش مورد جدیدی نداریم.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

آقای نمکی از رصدخانه طرح بسیج ملی مقابله با کرونا، گفت: متاسفانه در هفته جاری وضعیت جهان وضعیت اسفناکی بود و تعداد مرگ و میرهای ناشی از این بیماری بسیار بالا بود. باز رتبه اول مرگ و میر مربوط به آمریکا بود و بعد از آن کشورهای دیگر در رتبه‌های بعدی بودند. آمریکا در ۲۴ ساعت گذشته گرچه خوشبختانه کاهش در موارد مرگ و میر داشت اما ۲۸۰۲ مرگ داشت، بریتانیا ۱۶۱۰، برزیل ۱۱۸۳، آلمان ۱۱۳۹، آفریقای جنوبی۸۳۹، ایتالیا ۶۰۳، روسیه ۵۸۶،   مکزیک۵۴۴، فرانسه ۴۴۱، اسپانیا۴۰۴ مرگ در ۲۴ ساعت گذشته داشته اند.

۸۴ فوتی جدید کرونا در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته

وی با اشاره به کاهش مرگ‌های ناشی از کرونا در کشور، افزود: بر اساس آخرین آمار در کشور خودمان در ۲۴ ساعت کذشته ۸۴ مرگ داشتیم و خوشبختانه کاهش مرگ‌ها به سمت دو رقمی فعلا ثابت است.  

وزیر بهداشت افزود: با مقایسه پیک سوم کرونا در کشور در مقایسه با پیک اول و دوم می‌بینیم که این پیک بلندتر است و گرفتار کننده تر است. اگر پیک دوم و اول را ببینید میزان کاهش پیک و سرعت آن نسبت به پیک سوم حاکی از نزول صاف ناگهانی پیک سوم است که نشان دهنده مدیریت خوب بیماری است. این ناشی از تجربه ما در مجموعه نظام سلامت است و همچنین در کنار هم قرار گرفتن تمام نیروها از جمله وزیر کشور، تیم استانداری، هلال احمر، عزیزان سازمان بسیج و ... است.

 

۱۰ شهر قرمز در مازندران

کاهش سیر بیماری در استانهای شمالی

دکتر نمکی ادامه داد: امروز ۱۰ نقطه قرمز در استان مازندران داریم. هفته گذشته به این استان سفر کردم و امروز این مژده را به مردم می‌دهم که با همت استاندار محترم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، عزیزان ما در بسیج و ... این ۱۰ نقطه قرمز استان مازندران دارد به سمت و سوی رنگ نارنجی پیش می‌رود. عین گرفتاری‌هایی که در آتش سوزی جنگل‌های هیرکانی در خطه شمال پیدا می‌کنیم، در مورد کرونا هم به دلیل پیوستگی جمعیتی که در این خطه وجود دارد، این موضوع را شاهد بودیم. اما این اتفاق در آنجا با تیزهوشی دوستانمان نیفتاد و امروز شاهد کاهش بیماری در نقاط شمالی هستیم. در کل کشور ۱۰ شهر قرمز، ۲۳ شهر نارنجی، ۱۶۴ شهر زرد و ۲۵۱ شهر آبی داریم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی تصریح کرد: نظام سلامت، سازمان بسیج، هلال احمر و سایر سازمان‌های مردم نهاد با ما همکاری داشتند. در بعد نظارتی در قالب۱۲ هزار تیم با حدود ۴۳ هزار نیرو با ما همکاری داشتند. در تیم مراقبت در منزل همکاران بخش سلامت و بسیج در قالب ۴۰۰۰ تیم و ۱۰ هزار نفر با ما همکاری داشتند. در  رهگیری افراد مثبت و مبتلا همکاری ۳۱ درصد از همکاران بخش سلامت و ۲۹ درصد عزیزان بسیج و بقیه دستگاه‌ها را شاهد هستیم‌.

 

هشدار وزیر بهداشت نسبت به عادی انگاری و کاهش رعایت شیوه نامه های کرونا

وزیر بهداشت در ادامه صحبتهایش درباره رعایت پروتکل‌ها اظهار کرد: گرچه هنوز مردم همکاری خوبی دارند اما افت رعایت را در برخی مناطق به دلیل عادی انگاری داریم، هنوز رعایت پروتکل‌ها در رنج بالاتر از ۹۰ درصد در متوسط کشوری نرسیده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پتروشیمی لردگان در چهارمحال و بختیاری نقطه درخشان صنعت در مسیر دستاورد‌های انقلاب
آذربایجان غربی جزو ۵ استان اول کشور در ذخایر معدنی
افتتاح بیش از هزار طرح با اعتباری بیش از ۶ هزار میلیارد تومان در ساوجبلاغ
رضایی: ۱۰ نفره نمی‌شدیم استقلال گل بزن نبود
جمعه ۱۷ بهمن، مراسم تشییع آیت الله سید مرتضی محمودی گلپایگانی
 افتتاح چندین طرح عمرانی در مناطق مختلف استان قزوین 
عطرافشانی مزار شهدای شهر جغتای
گازرسانی به آخرین روستا‌های قزوین در مراحل پایانی
افتتاح طرحهای برق رسانی در شهرستان زاوه با ۵۸ میلیارد تومان هزینه
ساپینتو: خوش شانس بودیم که بردیم
تکریم مقام شامخ شهدا در میهمانی لاله‌ها استان قم
به امتیاز بازی فردا نیاز داریم
از جبهه‌های دفاع مقدس تا آن سوی مرز‌های ایران
شتاب توسعه انرژی خورشیدی در خراسان جنوبی
مزار شهدای استان ایلام، گلباران شد
۸ حمله هوایی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
لزوم حمایت از هنرمندان متعهد و تقویت ارتباط با جوانان
اعلام عزای عمومی در روز جمعه ۱۷ بهمن در شهرستان ورامین
آغاز عملیات اجرایی نخستین پاسگاه محیط‌بانی دریایی کشور
جشن نیمه شعبان در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)