• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۳۹۰۲
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۴
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

با نمایشگاه مجازی کتاب می‌توان در خانه نشست و کتاب خرید

آقای غلامرضا امامی پژوهشگر، نویسنده و مترجم گفت: برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران اقدامی مبارک و میمون است تا بلکه این آب رفته به جوی بازگردد و مردم ما بیشتر با کتاب آشنا شوند.

با نمایشگاه مجازی کتاب می‌توان در خانه نشست و کتاب خریدبه گزارش خبرنگار حوزه کتاب و مطبوعات گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی روابط‌عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، آقای غلامرضا امامی پژوهشگر، نویسنده و مترجم گفت: برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران اقدامی مبارک و میمون است تا بلکه این آب رفته به جوی بازگردد و مردم ما بیشتر با کتاب آشنا شوند. خوشبختانه به برکت فضای مجازی می‌توان هم کتاب را دید و هم خرید و نیازی نیست که در این روز‌های سرد و سخت، در این ایام دلگیر و بلاخیز ازدحامی بی‌حاصل صورت گیرد.
آقای امامی درباره نخستبن دوره نمایشگاه مجازی کتاب تهران گفت: نمایشگاه کتاب یک واقعه و یک حادثه برای کتاب دوستان بود. هرچند که از بد حادثه بسیاری از کتاب‌خوانان و کتاب دوستان سال‌هاست که با کتاب قهر کردند. در روزگار قاجار که کتاب‌های چاپ سنگی عرضه شد با دریغ و افسوس تیراژ کتاب بیش از تیراژ برخی از کتاب‌هایی است که این روز‌ها می‌بینیم و می‌شنویم.

وی افزود: در کشوری که نزدیک پانزده میلیون دانش‌آموز دارد و شمار فراوانی دانشجو، دریغ و درد که کتاب در تیراژ دویست نسخه یا حداقل پانصد نسخه منتشر می‌شود و این باز می‌گردد که ما برای بچه‌هایمان به پفک، پیتزا و در کل غذا بیشتر ارزش قائل هستیم تا کتاب.

او همچنین عنوان کرد: چند سال پیش هم گفتم با این شهریه‌های میلیونی که برای ثبت‌نام کودکان و دانش‌آموزان در دبستان و دبیرستان اخذ می‌شود چه زیانی دارد که مدیران دبستان‌ها و دبیرستان‌ها از پدران بچه‌ها بخواهند -نه به صورت اجباری- به خواست خود می‌خواهند و دوست دارند در کنار شهریه‌های میلیونی کتابی هم به کتابخانه مدارس هدیه کنند تا کتابخانه‌ها این گونه پربار شود. بی‌گمان کسانی می‌توانند که بیش از یک کتاب هم اهدا کنند.

این نویسنده در ادامه افزود: می‌توان کتابخانه‌های گرد و غبار گرفته مدارس، دبستان‌ها و دبیرستان‌ها را نو کرد و گرد و غبارش زدوده شود. گذشته از آن چه اشکالی دارد که در زنگ انشاء از کودکان و نوجوانان خواسته شود خلاصه کتابی را برای همسالان خود بازگو کنند.

آقای امامی با اشاره به این که بی‌گمان نمایشگاه کتاب با انبوه خریداران حادثه‌ای بزرگ است بیان کرد: چند سال پیش پیشنهاد دادم که کتاب‌های تازه در غرفه کتابفروشان از کتاب‌های قدیمی همانند همه‌جای جهان جدا شود تا بینندگان بتوانند به راحتی دریابند چه کتابی تازه است. گذشته از آن در نمایشگاه کتاب هم غرفه‌های بیشمار کتاب‌های کودکان و نوجوانان در سالن‌هایی جدا وجود دارد، هم ناشران آموزشی و دانشگاهی حضور دارند و هم ناشران عمومی.

این مترجم ضمن بیان این که در روز‌های سخت و سرد بلیه جهانی کرونا، روزگار دوری و دوستی نمی‌توان از کتاب جدا شد گفت: کرونا با همه نقمتی که داشت می‌تواند نعمتی هم داشته باشد این که خانواده‌ها گردهم آیند پدران و مادران بیشتر با فرزندان خود سخن بگویند و برایشان بیشتر کتاب بخوانند.

وی بیان کرد: برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران اقدامی مبارک و میمون است تا بلکه این آب رفته به جوی بازگردد و مردم ما بیشتر با کتاب آشنا شوند. خوشبختانه به برکت فضای مجازی می‌توان هم کتاب را دید و هم خرید و نیازی نیست که در این روز‌های سرد و سخت، در این ایام بلگیر و بلاخیز ازدحامی بی‌حاصل صورت گیرد و خدای ناخواسته بیماری پیش آید.

آقای غلامرضا امامی گفت: در این روز‌ها می‌توان در خانه نشست و به برکت فضای مجازی به نمایشگاه کتاب سر زد؛ اقدام مبارکی است. به هر حال بودن نمایشگاه کتاب حتی به صورت مجازی، بهتر از نبودن آن است.

در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، کتاب‌ها به رایگان ارسال می‌شوند و علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه کتاب از یکم تا ششم بهمن به سامانه tehranbookfair.ir مراجعه کنند.

ساعت بازدید و خرید در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران به صورت ۲۴ ساعته است و کتاب‌های ناشران داخلی با تخفیف ۲۰ درصدی و کتاب‌های ناشران خارجی با تخفیف ۵۰ درصدی ارائه می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)