• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۳۹۰۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۵
بین الملل » اروپا
همزمان با آغاز به کار جو بایدن

تاکید اروپا به بازگشت آمریکا به تعهدات بین المللی

اکثر مقامات کشور‌های اروپایی ضمن استقبال از ریاست جمهوری جو بایدن، برضرورت بازگشت آمریکا به تعهدات بین المللی و برطرف کردن چالش‌های بزرگی که میراث دونالد ترامپ است، تاکید کردند.  

تاکید اروپا به بازگشت آمریکا به تعهدات بین المللیبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از وین ؛ اکثر مقامات کشور‌های اروپایی ضمن استقبال از ریاست جمهوری جو بایدن برضرورت بازگشت آمریکا به تعهدات بین المللی و برطرف کردن چالش‌های بزرگی که میراث دونالد ترامپ است، تاکید کردند.  

 

امید آلمان به پایان تیرگی روابط با آمریکا

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان اعلام کرد: « در مقایسه با ترامپ، زمینه بسیار گسترده تری برای همکاری با بایدن می بیند ».

آلمان که تیره‌ترین روابطش با آمریکا را در زمان ترامپ تجربه کرد، حالا با رفتن او امیدوار است روابط دو سوی اقیانوس اطلس دوباره احیا شود.

مشروح خبر...

 

اتریش 

تاکید اروپا به بازگشت آمریکا به تعهدات بین المللیآلکساندر فاندربلن رییس جمهور اتریش با اعلام تبریک خود به جو بایدن رییس جمهور جدید امریکا و کامالا هریس معاون او گفت با حضور دوباره امریکا به توافق آب و هوایی پاریس ؛ما فصل جدیدی از مبارزه مشترک علیه بحران اقلیمی را آغاز کرده ایم. 

رییس جمهور اتریش در صفحه توییتر خود نوشت: چالش های بزرگ عصر ما با همکاری های بین المللی حل خواهد شد. من بسیار خرسندم که امریکا دوباره به صحنه امده است و امریکا و اتریش اکنون اماده هستند. 

سباستین کورتس صدراعظم اتریش هم با اعلام تبریک خود به رییس جمهور جدید امریکا گفت :من از همکاری عمیق بین دو کشور در آینده بسیار خوشحالم .اروپا و امریکا با یک سیستم ارزشی بهم پیونده خورده اند.
کورتس می گوید : چیرگی بر همه گیری کرونا ؛مبارزه علیه تروریسم و افراطی گرایی و مبارزه مشترک علیه تغییرات آب و هوایی باید بین اتحادیه اروپا امریکا عمیق تر شود.
 
 
انگلیس
بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس در پیامی توئیتری از بازگشت آمریکا به توافق آب و هوایی پاریس استقبال کرد و نوشت: پیوستن دوباره رئیس جمهور جو بایدن به توافق پاریس، خبر بسیار مثبتی است. در سالی که ما میزبان کنفرانس آب و هوایی گلاسگو هستیم، من منتظر همکاری با شرکای آمریکایی مان هستم تا هر آنچه در توان داریم برای محافظت از سیاره مان انجام دهیم.
 
نخست وزیر انگلیس همچنین در مصاحبه ای پی تی ان گفت:ما می توانیم در چارچوب گروههای جی هفت و جی هشت بر روی تجارت آزاد با آمریکا و تجارت آزاد جهانی که نظرات مشترکی داریم کار کنیم.ما می توانیم از اتحاد دو سوی اقیانوس اطلس حمایت کنیم.ما می توانیم از ناتو حمایت کنیم.من و جو بایدن عمیقا به این موضوع اعتقاد داریم و بالاتر از همه می توانیم با تغییرات آب و هوایی مقابله کنیم.یک فرصت واقعی برای ما هم اکنون وجود دارد.انگلیس نخستین کشوری است که تلاش می کند که به طرف کاهش آلودگی هوا به سمت صفر حرکت کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
سوییس
گای پارملین رییس جمهور سوییس با اعلام تبریک خود به جو بایدن رییس جمهور جدید امریکا گفت روابط بسیار خوب دو کشور سوییس و امریکا ادامه خواهد یافت .
رییس جمهور سوییس در صفحه توییتر خود نوشت این روابط بسیار خوب می تواند با ارزشهای مشترک و تلاش های دو کشور برای دموکراسی ؛آزادی و حقوق بشر تقویت شود.
 
تاکید اروپا به بازگشت آمریکا به تعهدات بین المللیمجارستان
ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان با اعلام تبریک در نامه ای به جو بایدن رییس جمهور جدید آمریکا ؛ چهار سال گذشته ریاست جمهوری دونالد ترمپ را ستود.
 اوربان به بایدن اطمینان داد که بر اساس احترام متقابل و حسن نیت برای تقویت روابط مجارستان و آمریکا تلاش خواهد کرد.
 
 
لهستان
تاکید اروپا به بازگشت آمریکا به تعهدات بین المللیآندژه دودا رئیس جمهور لهستان در پیام تبریک خود برای جو بایدن بر همکاری های نزدیک و تقویت مشارکت راهبردی لهستان و آمریکا تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از ورشو ، در این پیام تویتری به مناسبت آغاز به کار چهل و ششمین رئیس جمهور آمریکا ، رئیس جمهور لهستان اعلام کرد : مشتاقانه منتظر همکاری نزدیک آمریکا و لهستان برای تقویت بیشتر مناسبات هستیم.
همچنین ماتئوش موراویسکی نخست وزیر لهستان در نشستی خبری گفت : منافع مشترک متعدد باعث می شود که همکاری آینده لهستان و آمریکا به راحتی پیش رود.
 
فرانسه
گابریل اَتَل سخنگوی دولت فرانسه اقدام جو بایدن را برای بازگشت آمریکا به سازمان جهانی بهداشت و توافقنامه پاریس «به شدت مهم» دانست و گفت پاریس امیدوار است با جو بایدن «چالش‌های عظیم» از سر راه برداشته شود.
وی با اشاره به مدیریت شیوع کووید- ۱۹، اعلام بایدن برای بازگشت آمریکا به سازمان جهانی بهداشت را «به شدت مهم» دانست و افزود: «ما اهدافی مشترک و چالش‌های عظیمی داریم که با هم آن‌ها را از سر راه بر می‌داریم».
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
چرا دادگاه برادر جهانگیری در بانک گردشگری ، ولی الله سیف در بانک مرکزی و جلسه دوم محاکمه احمد عراقچی برگزار نمیشه؟!!!
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دوم دی به افق آبادان و خرمشهر
۶ هزار و ۳۵۵ کیلومتر باند برف روبی توسط خادمان راه خراسان شمالی
رونمایی از نماهنگ رسمی فیلم «احمد»
کشف و ضبط ۱۴ کیسه آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان فردوس
پلیمر‌های نسل جدید با فناوری نانو در بازار ایران
واگذاری اختیارات تکمیل سالن شهید سلیمانی ماهفروجک به استاندار مازندران
بستر رودخانه فصلی در گچساران آزاد شد
تداوم هوای ناسالم در شهر‌های صنعتی
آغاز طرح ترافیکی زمستانه در گردنه‌های برف گیر
ساخت فیلم سینمایی شهید طیب در کهگیلویه و بویراحمد و ترکیه
تیزر ششمین سالگرد شهادت سپهبدشهید حاج قاسم سلیمانی
۳ انتصاب جدید در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
توجه ملی به استعدادهای ورزشی مازندران ضروری است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و مهدیشهر
۸ میلیارد تومان هزینه گازگرفتگی سگ‌های ولگرد در کهگیلویه و بویر احمد
صدور سند برای ۹۰ درصد موقوفات شهرستان ماهنشان
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
رامسر میزبان اردوی آمادگی تیم ملی جودی نونهالان کشور
افزایش روند سرمای هوا در کهگیلویه و بویراحمد
نگرانی کادر فنی کاله پس از مصدومیت دو بازیکن کلیدی مقابل گلنور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)