• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۴۷۱۱
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۶
علمی و فرهنگی » حج و زیارت

کمیته دائم خواهران در بعثه مقام معظم رهبری تشکیل می‌شود

نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت در دیدار رئیس جامعه‌الزهرا (س) از آمادگی بعثه مقام معظم رهبری برای تشکیل کمیته دائم خواهران خبر داد.

کمیته دائم خواهران در بعثه مقام معظم رهبری تشکیل می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی بجستانی رئیس جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به همراه شماری از معاونان خود با حضور در محل دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در قم با حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت دیدار و گفتگو کرد.
سرپرست حجاج ایرانی در این دیدار با اشاره به تاریخچه فعالیت جامعه الزهرا (س) این مجموعه را در تربیت بانوان طلبه موفق دانست و تصریح کرد: امروز حضور بانوان تربیت شده جامعه الزهرا (س) در جامعه تاثیربسزایی دارد و همچنین در عرصه بین‌الملل نقش بانوان طلبه پررنگ است.
وی با بیان اینکه بانوان طلبه در بعثه مقام معظم رهبری به عنوان معینه در ایام عمره و حج تمتع فعالیت می‌کنند، اظهار داشت: امروز کاروان‌های حج و عمره به بانوان طلبه فرهیخته نیاز دارد از این‌رو سطح همکاری‌ها با جامعه الزهرا (س) و حوزه علمیه خواهران افزایش خواهد یافت و برای افزایش سطح این همکاری‎ها در آینده نزدیک در بعثه مقام معظم رهبری کمیته دائم بانوان را راه‌اندازی خواهیم کرد.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت، تاکید کرد: باتوجه به فعالیت‌های بعثه مقام معظم رهبری در حوزه بین‌الملل استفاده از بانوان طلبه جامعه‌الزهرا (س) در این حوزه بسیار مهم است و باید این ارتباطات در حوزه آموزش و پژوهش افزایش یابد و شاهد رشد این تعاملات باشیم.
وی به راه‌اندازی دو کارگروه آموزشی و پژوهشی در بعثه مقام معظم رهبری برای شناسایی و جذب بانوان طلبه نخبه اشاره کرد و گفت: این کارگروه‌ها با همکاری حوزه علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا (س) برای شناسایی و جذب بانوان نخبه اقدام خواهد کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی رئیس جامعه الزهرا (س) نیز در این دیدار هم افزایی نهاد‌های فرهنگی همسو را بسیار مهم و ضروری دانست و گفت: هم اینک ۲۲ هزار طلبه ایرانی و دو هزار طلبه خارجی از ۵۲ کشور در این مجموعه تحصیل می‌کنند که به دلیل شیوع ویروس کرونا دروس طلاب به صورت مجازی برگزار می‌شود.
رئیس جامعه الزهرا (س) با اشاره به آمادگی این مجموعه برای افزایش سطح همکاری‌ها با بعثه مقام معظم رهبری تصریح کرد: هم‌اینک ۱۶ نشریه داخلی، ۹ گروه پژوهشی و سه پژوهشکده در پژوهشگاه جامعه الزهرا (س) فعالیت می‌کنند که ظرفیت بسیار خوبی ایجاد شده و این فرصت می‌تواند در تعامل با بعثه مقام معظم رهبری بسیار تاثیرگذار باشد.
در این نشست که حجج الاسلام سیدحسین رکن الدینی معاون فرهنگی بعثه، محمدعلی اخویان، مدیر آموزش بعثه، محمدحسین خوشنویس معاون توسعه بعثه، علی‌اکبر ضیایی رئیس پژوهشکده حج، روزبه برکت‌رضایی مسئول دفتر نماینده، ولی فقیه در قم، محمدعلی سجودی معاون آموزش جامعه الزهرا، خانم وحیده حقانی، معاون پژوهشی جامعه الزهرا خانم فاطمه رامشک سرپرست گروه علمی تبلیغ گرایش حج جامعه‌الزهرا (س) حضور داشتند، هر یک از مسئولان دیدگاه‌های خود را برای افزایش سطح همکاری میان بعثه مقام معظم رهبری و جامعه الزهرا (س) ارائه کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)