• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۴۹۹۲
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۴
بین الملل » غرب آسیا
در ادامه جنایات متجاوزان سعودی اماراتی

گور فروشی مزدوران اماراتی در یمن

با تداوم جنایات اشغالگران اماراتی و مزدوران آن‌ها در استان‌های جنوبی یمن از جمله عدن، حتی بقایای اجساد مردگان در قبرستان‌ها نیز در امان نمانده است.

گور فروشی مزدوران اماراتی در یمنبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اینترنتی العهد، با تداوم جنایات اشغالگران اماراتی و مزدوران آن‌ها در استان‌های جنوبی یمن از جمله عدن، حتی بقایای اجساد مردگان در قبرستان‌ها نیز در امان نمانده است.
این روز‌ها شهر عدن که در اشغال امارات قرار دارد، به دلیل کمبود مشتقات نفتی و قطع مکرر برق شرایط نامساعدی دارد، شهر شاهد درگیری‌های مسلحانه میان شبه نظامیان مختلف وابسته به دولت فراری یمن است و تاثیر منفی تمامی این مشکلات، بر زندگی شهروندانی است که انتظار داشتند با تشکیل کابینه مشترک اوضاع آرام‌تر شود.
بر اساس گزارشی آماری از مرکز رسانه‌ای در استان‌های جنوبی یمن، در استان عدن و دیگر استان‌های جنوبی در طول سه ماه گذشته میانگین جنایات سازمان یافته به بالاترین سطح رسیده است.
به موجب این گزارش، جنایات شامل، ترور، بازداشت، یورش به منازل و سرقت‌های مسلحانه‌ای می‌شود که در پشت آن شبه نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی-اماراتی قرار دارند، اما در استان ابین تقریبا به صورت روزانه شبه نظامیان وابسته به شورای انتقالی جنوب و حزب اصلاح درگیری مسلحانه دارند.
این گزارش مجموع جنایات علیه شهروندان در استان‌های جنوبی را ۱۶۲ مورد اعلام کرد که ۳۰ مورد ترور و ۹ مورد تلاش برای ترور برخی از فرماندهان شبه نظامیان است. در این میان سهم شهروندان از این جنایات، ۱۶ مورد حمله مسلحانه در استان‌های عدن، ضالع و سقطری، ۱۹ مورد سرقت مسلحانه و هشت مورد زورگیری است. در کنار این جنایات باید اقدام شبه نظامیان حزب اصلاح برای اخذ هزینه‌های اجباری از خودرو‌های باربری نیز اضافه شود ضمن اینکه میانگین آمار جرم و جنایت به صورت روزانه در حال رشد است.
این گزارش از ۲۱ مورد بازداشت شهروندان در استان‌های عدن، شبوه، حضرموت و شهر المخا و پنج مورد آدم ربایی از جمله ربودن دختران و کودکان در شهر عدن و ۱۹ مورد درگیری مسلحانه به ویژه درگیری مسلحانه در عدن خبر می‌دهد.
به موجب گزارش مذکور، در کنار سرکوب معترضان به شرایط نامناسب امنیتی و معیشتی، نه مورد یورش شبه نظامیان به منازل نیز به ثبت رسید.
در هر حال گزارش مذکور می‌افزاید، ترور با ۱۸.۵ درصد بالاترین میزان جرم و جنایت در استان‌های جنوبی است و پس از آن اقدام برای ترور با ۱۲.۹ درصد و سرقت مسلحانه با ۱۱.۷ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند، حمله شبه نظامیان به معترضانی که اعتراضاتشان را به روند نامناسب خدمات عمومی در عدن و مکلا علنی کرده اند نیز با ۱۱.۲ درصد در رتبه بعدی قرار می‌گیرد.
مزدوران ائتلاف سعودی اماراتی نیز با غارت اراضی، سواحل، گورستان‌های قدیمی و دارایی‌های عمومی و خصوصی در عدن، به مشکل دیگری برای شهروندان تبدیل شدند به گونه‌ای که شهروندان می‌گویند یکی از جنایات بی سابقه در این روزها، مصادره گورستان‌ها و تلاش برای باج گیری از بازماندگان اموات در کنار فروش گور‌های خالی شده از بقایای اجساد به دیگران است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی محفل شعر امام زمان (عج) در آستانه نیمه شعبان در قم
ضرورت ساماندهی کانال‌های سنتی آب در منطقه امند
طرح مسائل و مشکلات نخبگان جوان با نماینده مردم قم در مجلس
فعالیت ۶۴ کانون فرهنگی در آذربایجان شرقی
اطلاعیه قطعی برق در شهرکرد
آماده توسعه همکاری ها با دستگاه قضائی
تأکید بر نقش راهبردی پلیس در مدیریت میدانی اغتشاشات
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
در پرداخت وام های خود اشتغالی تسریع شود
روابط بغداد و واشنگتن باید بر پایه عدم مداخله باشد
تردد روان در جاده های اصلی استان
اختتامیه جشنواره خوارزمی در گیلان
همگرایی شورای اداری ملکشاهی برای برگزاری جشن‌های انقلاب
امدادرسانی هلال‌احمر به ۷۱۸ نفر در آذربایجان شرقی
هشدار ریاست‌جمهوری عراق درباره دخالت خارجی در امور داخلی این کشور
مدال برنز پینگ‌پنگ‌باز ایران در مسابقات جوانان ترکیه
درخشش مستند رایان در جشنواره مردمی فیلم عمار
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
بازار‌های محلی گیلان، ادغام فرهنگ بومی با اقتصاد
برپایی محفل انس با قرآن کریم ویژه اعیاد شعبانیه در مساجد کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
نشست با انبوه سازان استان کرمانشاه برای تسهیل سرمایه گذاری در حوزه مسکن
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)