• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۷۶۰۱
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۱
خراسان جنوبی » اجتماعی
خراسان جنوبی

۳۴ درصد تصادفات جاده‌ای در روز‌های تعطیل و آخر هفته‌ها

۳۴ درصد تصادفات در جاده‌های خراسان جنوبی روز‌های تعطیل و آخر هفته‌ها رخ داده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، رئیس پلیس راه خراسان جنوبی امروز در دومین جلسه کارگروه مشارکت در طرح ۳۴ درصد تصادفات جاده‌ای در روز‌های تعطیل و آخر هفته‌هاکاهش و پیشگیری از تصادفات با تمرکز بر عامل جاده‌ای و انسانی با بیان اینکه از ابتدای امسال ۱۶۹ نفر در جاده‌های خراسان جنوبی براثر سوانح جاده‌ای جان خود را از دست داده اند گفت: این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۷ درصد کاهش داشته است.

سرهنگ رضایی آمار مجروحان خراسان جنوبی را از ابتدای سال براثر سوانح جاده‌ای هزار و ۹۵۸ نفر عنوان کرد و افزود: این آمار هم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۸ درصد کاهش داشته است.

سرهنگ رضایی بااشاره به اینکه ۴۶ درصد فوتی‌ها در واژگونی خودرو اتفاق افتاده است گفت: ۳۴ درصد تصادفات در روز‌های تعطیل و اخر هفته‌ها و بیشترین تصادفات امسال در محور‌های بیرجند- زاهدان، بیرجند- مشهد و محور مرزی ماهیرود رخ داده است.

رئیس پلیس راه خراسان جنوبی ۴۶ درصد تصادفات را مربوط به راه‌های اصلی و ۴۵ درصد را مرتبط با راه‌های روستایی عنوان کرد و افزود: واژگونی خودرو که در صدر علت تصادفات در استان است بیشتر در محور‌های کویری، چون دیهوک و نهبندان اتفاق افتاده است.

سرهنگ رضایی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد تردد‌های جاده‌ای خراسان جنوبی مربوط به خودرو‌های سنگین است گفت: ۱۳ درصد حوادث را هم کامیون‌های کشنده به خود اختصاص داده است.

وی نیازمندی خراسان جنوبی افزایش دوربین‌های هوشمند کنترل و عدم تناسب گستردگی استان با تعداد پاسگاه‌های موجود را هم از چالش‌های مهم دانست.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی هم در این جلسه با بیان اینکه ۶۳ نقطه حادثه خیز در سطح استان شناسایی شده است گفت: از ابتدای امسال ۱۵ نقطه حادثه خیز رفع شده و ۳ نقطه دیگر در دستور کار قرار دارد.

گرجی با بیان اینکه در جاده‌های خراسان جنوبی میانگین سرعت با دوربین‌ها ثبت و ضبط می‌شود افزود: روزانه ۱۳۰ هزار خودرو در جاده‌های این استان تردد می‌کنند.

وی گفت: ایجاد ایستگاه آتش نشانی در جاده‌های استان چندسال است در کمیسیون ایمنی در حال پیگیری است، اما هنوز به نتیجه‌ای نرسیده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی راه و شهرسازی خراسان جنوبی هم با اشاره به مسیر سه کیلومتری فرودگاه تا پل غدیر در شهر بیرجند گفت: این مسیر در هفته گذشته به مناقصه گذاشته شده و درحال تعیین پیمانکار برای دوبانده شدن آن هستیم.

خباز زاده با بیان اینکه ۵۷۰ کیلومتر دوبانده سازی جاده‌های خراسان جنوبی در دست انجام است افزود: امسال بیشترین اعتبار ملی به محور مرزی درح- سربیشه- ماهیرود تعلق گرفته است.

وی از به مناقصه گذاشته شدن تمام محور بیرجند – زاهدان خبر داد و گفت: قطعه اول محور بیرجند- قاین به اتمام رسیده و تنها ۸ کیلومتر از قطعه دوم و ۲۹ کیلومتر از قطعه سوم آن باقی مانده است.

وحدانی نیا معاون اجتماعی و پیگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی هم به عامل تصادفات با شتر در سطح استان اشاره کرد و گفت: علاوه بر مانع شدن صاحبان شتر در ورود به جاده و ایجاد موانع ورود توسط راهداری، جهادکشاورزی به عنوان متولی باید نسبت به احراز هویت دام و پلاک کوبی آن اقدام کند تا اگر تصادفی صورت بگیرد با صاحب شتر و متولیان آن برخورد قضایی شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
پایان ماراتن مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور در اهواز با قهرمانی خوزستان
زنجان؛ کاروانسرای نیک‌پی یادگار باشکوه دوره صفوی
مسدود شدن محور طبس -اصفهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ آذر ۱۴۰۴
جهش بزرگ در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
تداوم نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان
هوای برفی اصفهان سردتر می‌شود
سارقان احشام در دام پلیس دامغان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
امدادرسانی به مصدومان محور شلمزار به شهرکرد  (۱ نظر)