• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۷۸۷۲
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی

اجرای قانون شناسایی مصدومین شیمیایی در سردشت

مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید از احیای قانون شناسایی مصدومین شیمیایی و اجرای آن در شهرستان سردشت خبر داد.

اجرای قانون شناسایی مصدومین شیمیایی در سردشتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از «ایثار»، دکتر حمیدرضا حبیب‌اللهی با اشاره به دستور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران مبنی بر احیا و اجرای قانون شناسایی مصدومین شیمیایی گفت: احیای این قانون به صورت عام برای تمام مصدومان شیمیایی در نظر گرفته شده است، اما به دلیل حجم بالای مصدومین شیمیایی شهرستان سردشت و روستا‌های اطراف آن به صورت ویژه برای این منطقه به اجرا در آمده است.
وی افزود: تیمی از مدیرکل درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، مدیرکل پذیرش و امور اداری بنیاد، مدیرکل مصدومین شیمیایی بنیاد و معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه دی به سرپرستی این‌جانب به شهرستان سردشت اعزام شدند.
مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به برگزاری جلسه این تیم در فرمانداری شهرستان سردشت گفت: این جلسه روز یکشنبه ۵ بهمن با حضور فرماندار شهرستان سردشت، نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان غربی، فرمانده سپاه و رییس شورای تأمین شهرستان سردشت برگزار شد و طی آن روند ثبت نام، تشکیل پرونده و معرفی به بنیاد شهید و امور ایثارگران به‌منظور بررسی مستندات و احراز مصدومین و معرفی جهت تعیین درصد مورد بررسی قرار گرفت.
حبیب‌اللهی افزود: در این جلسه مقرر شد فرمانداری سردشت مسئولیت تیم ثبت‌نام، تعیین و احراز حاضران مصدوم در واقعه سال ۱۳۶۶ را بر عهده بگیرد و نتیجه را به صورت مکتوب به بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کند تا پس از اخذ سی‌تی‌اسکن ریه و سایر مستندات، تیم پزشکی شامل متخصصان و سایر اعضا به شهرستان سردشت اعزام شوند تا در همان محل نسبت به احراز مصدومان اقدام شود.
وی با تأکید بر اعلام آمادگی تیم تخصصی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: هر زمانی که این فهرست از سوی فرمانداری به ما اعلام شود، در کمتر از یک هفته کاری تیم تخصصی به شهرستان سردشت اعزام می‌شود.
مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به بازدید تیم اعزام‌شده به شهرستان سردشت از درمانگاه رسیدگی به مصدومان شیمیایی این شهرستان، گفت: در این بازدید کمبود‌های این درمانگاه تعیین و با توجه به همراهی معاون بیمه دی دستورات لازم برای اجرای راهکار‌های عملی جهت رفع این کمبود‌ها صادر شد.

وی گفت: خوشبختانه بیش از ۹۵ درصد دارو‌های لازم در داروخانه درمانگاه موجود بود و مقرر شد با مکاتبات لازم با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همکاری شرکت بیمه دی به‌عنوان شرکت بیمه تکمیلی درمان ایثارگران در جهت تأمین سایر دارو‌های مورد نیاز اقدام شود.
حبیب‌اللهی در پایان گفت: مدیرکل مصدومین شیمیایی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این بازدید در خصوص برنامه‌های پایش سلامت، تعیین شیوه نامه‌های درمانی و رسیدگی فعال به مصدومان شیمیایی توضیحاتی را ارائه داد و مقرر شد گروه‌های درمان و رسیدگی به مصدومان شیمیایی به صورت مستمر به شهرستان سردشت اعزام شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چشم بینا در صحنه
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
گمرک زنجان؛ پل ارتباطی ۶۷ واحد تولیدی با بازار‌های خارجی
برگزاری همایش ملی حسابداری هوشمند در بناب
قهرمانی پندار ترکزاد از کیش در مسابقات اسکواش ایران جونیور
برگزاری آیین پایانی جشنواره موسیقی دستگاهی ایرانی در تبریز
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه؛ گسترش شعله‌ها در منطقه حفاظت‌شده شمس‌کلایه
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان ابهر
تساوی ملوان مقابل ذوب آهن در هیجان انگیز‌ترین بازی هفته
واژگونی خودروی سواری در بزرگراه کرج قزوین
نمایش قدرت بانوان کاراته ایران در مسکو؛ چهار فینال در روز نخست
بازدید امام جمعه نورآباد از روند ساخت مسجدحضرت زهرا(س)
ایران به دیدار رده‌بندی رفت
صعود نماینده تنیس ایران به فینال دونفره تورجهانی ایتالیا
ماندگاری هوای خنک در سمنان
آتش سوزی در باغ تفریحی چشمه بلقیس چرام
راه‌اندازی پایانه صادرات حبوبات و خشکبار آذرشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
واکنش چین به فرمان از سرگیری آزمایش‌های اتمی آمریکا
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت
تجدید خاطرات گذشته در تالار وحدت
عارف: نگاه دولت چهاردهم اصلاح نظام آموزشی کشور است
وزیر اقتصاد: اقداماتی برای جبران کسری بودجه آغاز شده است
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)