• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۷۹۳۶
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۴
ورزشی » ساير حوزه ها

شکل گیری خوب دو و میدانی باعث پیشرفت کل ورزش

معاون وزیر ورزش گفت: دو و میدانی برای مجموعه ورزش کشور رشته ورزشی بسیار مهمی است اگر دو و میدانی خوب شکل بگیرد کل ورزش کشور پیشرفت می‌کند.

شکل گیری خوب دو و میدانی باعث پیشرفت کل ورزشبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از فدراسیون دو و میدانی؛ مهدی علی‌نژاد معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش با مسئولان فدراسیون دو و میدانی دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار ابتدا هاشم صیامی رئیس فدراسیون در سخنانی ضمن تشکر و قدردانی از مهدی علی‌نژاد برای توجه ویژه به ورزش پایه و پر مدال دو و میدانی عملکرد این فدراسیون را برای معاون وزیر ورزش توضیح داد.

صیامی همچنین با اشاره به ظرفیت بالای ورزشکاران دو و میدانی برای کسب سهمیه المپیک گفت: اردو‌های آماده سازی ورزشکاران در داخل و خارج از کشور در حال برگزاری است و ما بسیار امیدواریم که بتوانیم تعداد سهمیه‌های دو و میدانی را در بازی‌های المپیک توکیو افزایش دهیم.

در ادامه این دیدار علی رضایی سرپرست دبیری فدراسیون هم افزود: بعد از حضور در فدراسیون بلافاصله کمیته‌های‌های تخصصی را راه‌اندازی کردیم که خوشبختانه بسیار فعال هستند.

وی گفت: در گام بعدی سیستم اتوماسیون هیئت‌های استانی را ایجاد کردیم که بسیاری از مشکلات اداری ما را برای مکاتبه با استان‌های سراسر کشور از بین برده است.

برگزاری اردو‌های متمرکز و غیر متمرکز قهرمانان دو و میدانی در جزیره کیش، بوشهر، تهران، صربستان، ترکیه، فرانسه و آمریکا و همچنین ساماندهی ورزشکاران و مربیان تیم‌های ملی و پرداخت کمک هزینه به ۷۰ نفر برای برگزاری اردو‌های استانی با نظارت روسای هیئت‌ها از دیگر مواردی بود که سرپرست دبیری فدراسیون به آن اشاره کرد.

رضایی همچنین افزود: سفر‌های استانی را برای رفع مشکلات هیئت‌ها و جذب منابع مالی آغاز و تقویم مسابقاتی و آموزشی سه ماهه پایانی سال ۹۹ را هم اعلام کرده ایم و اقداماتی را برای جذب حامی مالی برای ۶۰ ورزشکاران دو و میدانی به وسیله چاپ بولتن‌های اقتصادی انجام دادیم.

رضایی به خرید تجهیزات تخصصی دو و میدانی توسط فدراسیون با منابع مالی بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: این تجهیزات وارد کشور شده و در گمرک است و انشا الله به زودی ترخیص شده و به تمامی استان‌های سراسر کشور ارسال خواهیم کرد.

مهدی علی‌نژاد هم در این دیدار با اشاره به اهمیت بسیار بالای ورزش دو و میدانی افزود: دو و میدانی برای مجموعه ورزش کشور رشته ورزشی بسیار مهمی است اگر دو و میدانی خوب شکل بگیرد کل ورزش کشور پیشرفت خواهد کرد.

وی گفت: با ضوابطی که در وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک ایجاد کرده ایم بودجه فدراسیون‌ها بر اساس عملکرد و مدال آوری به آن‌ها پرداخت خواهد شد. وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک برای پرداخت بودجه به فدراسیون‌ها مبنا ایجاد کرده‌اند که بسیار کار مهمی برای ورزش بوده است.

معاون وزیر ورزش افزود: اگر دو و میدانی بتواند عملکردش را کیفی‌تر کند قطعا توجهات بیشتری به آن خواهد شد.

علی‌نژاد گفت: یکی از نکات بسیار مهم تامین منابع مالی ازخارج فدراسیون است که می‌تواند تاثیر بسزایی در عملکرد مجموعه دو و میدانی داشته باشد. همچنین پرورش مربی خوب از دیگر دلایل پیشرفت در این رشته خواهد بود.

وی همچنین با اشاره به اینکه تعداد دو و میدانی کاران رو به کاهش است افزود: سومین علت پیشرفت این ورزش استعدادیابی صحیح است که می‌تواند جهش بزرگی را در دو و میدانی ایجاد کند، برای همین منظور افرادی را در استان‌ها به عنوان استعدایاب تربیت کنید تا بتوانند افراد واجد شرایط را شناسایی و معرفی کند.

علی‌نژاد با اشاره به اهمیت وجود ارتباطات بین المللی خواهان ایجاد رابطه بیشتر مسئولان فدراسیون با ارکان فدراسیون جهانی دو و میدانی شد.

در این دیدار همچنین از تندیس یاد بود فدراسیون دو و میدانی توسط معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان رونمایی شد و این تندیس از طرف هاشم صیامی رییس فدراسیون به وی اهداء شد.

تندیس یاد بود فدراسیون دو و میدانی طرحی متشکل از مواد مختلف رشته اول المپیک دارد که نماد‌های ایران (میدان آزادی و برج میلاد) به همرا مشخصات فدراسیون شامل نام فارسی، نام لاتین و سال تاسیس را در خود جای داده است.

همچنین پرتاب دیسک به عنوان سمبل المپیک باستان و با توجه به اینکه دو و میدانی ایران توانسته توسط احسان حدادی در این ماده مدال بازی‌های المپیک ۲۰۱۲را کسب کند در قسمت بالای این تندیس قرار گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۲ هزار کیلومتر از جاده‌های گیلان خط کشی شد
کشف ۵ تن فرآورده خام دامی فاسد در تبریز
احیای جنگل‌های زاگرس در ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی ملی کهگیلویه وبویراحمد
دعوت دو اسکی باز گیلانی به اردوی تیم ملی اسکی صحرانوردی
توزیع اقلام معیشتی در بین خانواده‌های کم برخوردار زاهدان
خبر‌های کوتاه استان گلستان، پنجشنبه ۷ اسفند
آغاز دور دوم گفت و گوها در ژنو
طعم شیرین کارآفرینی و اشتغال در ماه میهمانی خدا
خرید بیش از ۵ هزار میلیارد تومان کالا در گیلان در طرح کالابرگ الکترونیکی
برگزاری مسابقات فوتسال جام رمضان درقروه
پذیرایی آشپزخانه مسجد مقدس جمکران از روزه داران ضیافت الهی
تاکید بر مشارکت پرشور مردم در انتخابات در نشست شورای فرهنگی عمومی آذربایجان‌غربی
طنین آیات الهی در نوزدهمین دوره مسابقات قرآن و اذان کیش
حمایت صریح ملت غیور ایران از جمهوری اسلامی در پی تهدیدات اخیر رئیس جمهور آمریکا
آیین اختتامیه سی‌ویکمین دوره «آهنگ بهاران» برگزار شد
برداشت ماهیان سردآبی از استخر‌های پرورش ماهی در شهرستان هیرمند
برگزاری دوره آموزشی اقدامات پیش بیمارستانی در خفر
تأکيد بر رفع موانع واحد‌های صنعتی در میز خدمت وزارت صمت
هشتمین ایثار پیوند عضو در زنجان؛ جان سه نفر نجات یافت
تدابیر لایحه بودجه برای تکمیل طرح‌های عمرانی در سال آینده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
عراق واردات ۴۶ محصول کشاورزی را ممنوع کرد
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر
خبر‌هایی از برگزاری دوره آموزش تدبر درقرآن در مهدیشهر
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)