• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۸۱۲۴
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۷
بین الملل » غرب آسیا
در پی اقدامات جنایتکارانه آمریکا،

تظاهرات گسترده علیه آمریکا در یمن

مردم یمن با برگزاری تظاهرات گسترده در مناطق مختلف‏، جنایات آمریکا را محکوم و اعلام کردند آمریکا و رژیم صهیونیستی پایه و اساس تروریسم در منطقه هستند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، مردم یمن با برگزاری تظاهرات گسترده اعلام کردند آمریکا اصل و اساس تروریسم در منطقه است.

تظاهرات در استان ذمار ضد جنایات آمریکا
به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره شمار زیادی از اهالی استان ذمار در یمن صبح امروز در تظاهرات گسترده‌ای شرکت و تاکید کردند ائتلاف متجاوز در واقع ائتلاف کشور‌ها و گروه‌های تکفیری و تروریستی است. شرکت کنندگان در این تظاهرات تاکید کردند محاصره و تجاوزات آمریکا ضد ملت یمن جنایات تروریستی است.
محمد البخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در سخنانی در جمع تظاهرکنندگان تاکید کرد: ملت یمن در برابر هیچ تهدیدی تسلیم نخواهد شد و هر تهدیدی را به فرصتی برای خود تبدیل خواهد کرد.
در بیانیه‌ای که در جمع تظاهرکنندگان قرائت شد؛ آمده است دوران قیمومیت بیگانگان و سلطه آن‌ها بر ملت یمن پایان یافته است و هیچ کس نمی‌تواند چرخ زمان را به عقب برگرداند. ملت یمن به حق خود برای آزاد کردن کشور و سرزمین خود از لوث وجود متجاوزان و مزدوران پایبند است. تظاهرکنندگان تاکید کردند توطئه‌های متجاوزان و دشمنان علیه ملت یمن راه به جایی نخواهد برد، زیرا ملت یمن ارتباط آمریکا با تروریسم را فاش کرد و از ارتباط این کشور با گروه‌های تروریستی پرده برداشت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تظاهرات ضد آمریکایی در الحدیده
به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره شمار زیادی از اهالی استان الحدیده یمن در تظاهراتی گسترده و باشکوه علیه جنایات آمریکا ضد ملت یمن شرکت کردند. خبرنگار شبکه در الحدیده در ارتباط زنده با استودیوی خبر شبکه با اشاره به انبوه شرکت کنندگان در این تظاهرات باشکوه که پلاکارد‌هایی حاوی شعار‌های ضد آمریکایی و صهیونیستی در دست داشتند گفت: شرکت کنندگان با سردادن شعار‌هایی جنایات آمریکایی-صهیونیستی-سعودی-اماراتی علیه ملت یمن را محکوم می‌کنند. آمریکای جنایتکار باعث شده است ملت یمن با شدیدترین فجایع انسانی دوران معاصر روبرو شود. آمریکا و دیگر متجاوزان طی شش سال گذشته انواع جنایات ضد بشری را علیه مردم یمن اعم از مرد و زن و کودک و سالخورده مرتکب شده اند.
محمد معوضه خبرنگار المسیره در ادامه افزود: شرکت کنندگان همچنین موضع آمریکا علیه جنبش انصارالله یمن و قرار دادن آن در فهرست سازمان‌های تروریستی را محکوم کردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تظاهرات در استان الضالع علیه جنایات آمریکا
به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره، شمار زیادی از اهالی شهر دمت در استان الضالع یمن در تظاهرات گسترده علیه جنایات آمریکا علیه یمن شرکت کردند. شرکت کنندگان آمریکا را عامل اصلی تجاوز به یمن و محاصره این کشور دانستند و تاکید کردند این تجاوزات که شش سال است ادامه دارد آثار خود را در همه عرصه‌ها به جای گذاشته است و ماهیت برنامه‌های استعماری علیه ملت یمن و درستی مواضع ثابت مردم یمن را نشان می‌دهد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تظاهرات مردم تعز علیه جنایات آمریکا
به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره، شرکت کنندگان در تظاهرات تاکید کردند مردم یمن از دست عوامل تکفیری آمریکا که امنیت و ثبات این کشور را در جهت اجرای برنامه‌های استکباری آمریکا هدف قرار دادند، رنج‌های زیادی متحمل شدند. تظاهرکنندگان تاکید کردند آمریکا به بهانه مبارزه با این گروه‌ها تلاش کرد حضور خود را در یمن تثبیت کند. تظاهرکنندگان افزودند تجاوزات به یمن نشان داد گروه‌های داعش و القاعده به همراه متجاوزان و تحت پوشش جنگنده‌های آمریکایی با مردم یمن جنگیدند و در تجاوزات به این کشور شرکت کردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تظاهرات علیه جنایات آمریکا در شهر إب
به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره، شمار زیادی از اهالی شهر إب با برگزاری تظاهرات گسترده ای، تاکید کردند تلاش‌های آمریکا برای اعمال فشار بر مردم یمن هیچ فایده‌ای نخواهد داشت و عزم آن‌ها را برای مقابله با متجاوزان و اشغالگران سست نخواهد کرد. عبدالواحد صلاح فرماندار إب در جمع تظاهرکنندگان گفت: به قاتلان کودکان و تروریست‌ها می‌گوییم از وطن خودمان دفاع می‌کنیم. شرکت کنندگان در این تظاهرات آمریکا را عامل اصلی تروریسم دانستند که در بسیاری از کشور‌ها از یمن گرفته تا سوریه و لبنان و عراق مرتکب جنایات زیادی علیه مردم این کشور‌ها شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تظاهرات ضد آمریکایی در استان ریمه
به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره، شمار زیادی از اهالی استان ریمه در یمن با برگزاری تظاهرات گسترده ای، جنایات آمریکا علیه ملت یمن و قرار دادن جنبش انصارالله در فهرست سازمان‌های تروریستی را محکوم کردند. تظاهرکنندگان شعار‌های آمریکا مادر تروریسم است سردادند و این کشور را حامی اصلی تروریسم در جهان و تامین کننده مالی آن دانستند. تظاهرکنندگان تاکید کردند آمریکای ملعون باید بداند ما تسلیم نخواهیم شد. قرار دادن جنبش انصارالله در فهرست سازمان‌های تروریستی به منزله اعتراف به شکست است. آن‌ها با این کار نشان دادند از ملت یمن هراس دارند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)