• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۸۱۴۷
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی

هشدار سردار کارگر درباره تحریف تاریخ پر درخشش دفاع مقدس

سردار کارگر با بیان اینکه دشمنان از تمامی ظرفیت‌های خود برای تحریف دفاع مقدس استفاده می‌کنند، گفت: دست تحریف می‌خواهد تاریخ پر درخشش دفاع مقدس را مخدوش کند.

هشدار سردار کارگر درباره تحریف تاریخ پر درخشش دفاع مقدسبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، در نهمین جلسه هیئت امنای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس که امروز در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، با اشاره به اهمیت نشر فرهنگ و ارزش‌های دفاع مقدس، اظهار داشت: دفاع مقدس گنجینه عظیمی است که در تاریخ انقلاب اسلامی می‌درخشد و ما باید در حفظ این سرمایه بزرگ ملی از آسیب‌های تحریف، تلاش مضاعف بکنیم.
وی با بیان اینکه فرمانده معظم کل قوا نسبت به تحریف تاریخ دوران دفاع مقدس تذکراتی جدی را مطرح کردند، گفت: ایشان در جایی تأکید کردند که اول دفاع مقدس فراموش نشود و دوم، دفاع مقدس تحریف نشود.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس افزود: در جایی دیگر، رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند «ما هرچه از لحاظ زمان از دفاع مقدس دور می‌شویم از لحاظ معرفت باید به دفاع مقدس نزدیکتر بشویم؛ چراکه تحریف در کمین است، دست‌های تحریف‌گر در کمین است».
سردار کارگر با اشاره به اینکه دشمنان از تمامی ظرفیت‌های خود در راستای تحریف و بدنام کردن دفاع مقدس استفاده می‌کنند، تصریح کرد: دست تحریف می‌خواهد تاریخ پر درخشش دفاع مقدس را مخدوش کند.
وی ادامه داد: در این جلسه به موضوع آیین‌نامه نحوه رسیدگی به تخلفات و اتهامات تحریف‌کنندگان تاریخ و وقایع دفاع مقدس پرداخته می‌شود.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خاطرنشان کرد: در تاریخ هجدهم دی ۱۳۹۷ ابلاغیه‌ای از سوی رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به تمامی دستگاه‌های کشوری و لشکری که در این رابطه مسئولیت داشتند، ارائه و طی آن عنوان شد که «برابر مفاد اساسنامه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مصوبه فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای عزیز (مدظله‌العالی) بدینوسیله ابلاغ می‌گردد پاسخگویی به سوالات، ابهامات و جلوگیری از فراموشی و تحریف تاریخ وقایع دفاع مقدس از وظایف اصلی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس می‌باشد. با تشکر از فرماندهان و پیشکسوتان عزیز که تلاش می‌کنند تا حوادث دفاع مقدس دچار فراموشی و تحریف نگردد. لازم است هرگونه موارد ابهامی و اختلاف‌انگیز از طریق یا با هماهنگی بنیاد مذکور تشریح و پاسخگویی گردد؛ بدیهی است هرگونه تحریف تاریخ وقایع نورانی دفاع مقدس جرم می‌باشد و برابر قوانین و مقررات با افراد خاطی رفتار خواهد شد».
سردار کارگر اضافه کرد: پیرو این اتفاق در تیر ماه ۱۳۹۹ در جلسه هیئت عالی سیاست‌گذاری و هماهنگی نیرو‌های مسلح مصوبه‌ای ارائه شد که طی آن مجدداً درباره تحریف تاریخ دفاع مقدس دستور مؤکدی به همه نیرو‌های مسلح صادر و قرار شد تا اجرا شود و بر این اساس، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح نیز ابلاغ کرد که با هر کسی در هر مقام و رده‌ای که هست، اگر در حوزه دفاع مقدس تحریفی انجام دهد و یا اتهاماتی را عنوان کند، حتماً باید برخورد لازم صورت گیرد.
وی با اشاره به اهمیت تبیین فرهنگ دفاع مقدس در سطح جامعه گفت: در جلسه‌ای که به همراه رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح محضر فرمانده معظم کل قوا جهت ارائه گزارش پنج ساله مشرف شدیم، حضرت آقا فرمودند «ما جنگ را با آن زحمت انجام دادیم، بهره معنوی جنگ را باید مردم ببرند، این هم برای یک سال و دو سال و ۱۰ سال نیست؛ مال یک قرن است؛ یعنی ما همچنان‌که سرشکستگی قرارداد ترکمنچای را هنوز داریم حس می‌کنیم، باید پیروزی این جنگ را ۱۰۰ تا ۲۰۰ سال حس کنیم و این نمی‌شود، مگر با شکافتن ذره ذره سلول‌های این جنگ. این جنگ خیلی فوق‌العاده است، واقعاً فوق‌العاده است، هر ذره ذره‌اش را آدم برود بشکافد در آن حرف‌ها و مطالب هست».
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در خصوص توجه به پیشکسوتان دوران دفاع مقدس بیان کرد: برابر فرمایش مقام معظم رهبری در دیدار نوروزی سال ۱۳۹۶ که حضرت آقا فرمودند «به پیشکسوتان دوران دفاع مقدس رسیدگی شود» در هفته دفاع مقدس همان سال از ۵۰۰ نفر از عزیزان پیشکسوت دوران دفاع مقدس در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و در سال ۱۳۹۷ نیز از ۲۰ هزار نفر از پیشکسوتان تجلیل کردیم.
سردار کارگر یادآور شد: همچنین در سال ۱۳۹۸ از ۲۰۰ هزار نفر از پیشکسوتان تقدیر شد و در سال ۱۳۹۹ از یک میلیون نفر از این عزیزان تجلیل به عمل آمد که در این رابطه همه و نهاد‌های کشوری و لشکری کمک کردند تا از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس به نحو شایسته‌ای تقدیر و تجلیل شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسابقه عکاسی «هایکو کتاب» در ارومیه برگزار می‌شود
جان گرفتن دریاچه فصلی خنج پس از ۴ سال
هم‌افزایی دستگاه‌ها برای جان‌بخشی به محلات فرسوده
انتشار کتاب «ریشه در خاک» به قلم شاعر و نویسنده ارومیه‌ای
الزامی شدن رعایت ویرایش پنجم مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان
موانع حقوقی سالن چند منظوره کاله آمل رفع شده است
تأکید رئیس جمهور بر ارتقاء همگرایی ایران و گرجستان
بسته بودن راه ۳۵ روستای بشاگرد
آغاز تحقیق و تفحص مجلس از شرکت عمران پردیس
درآمد‌های مردم باید واقعی شود
اعطای حکم و نشان قهرمانی زنده‌یاد مهدی عمیدی برای اهدا به موزه آستان قدس رضوی
خبر های کوتاه استان گلستان ،دوشنبه اول دی
توزیع بیش از ۱۵۰۰ بسته یلدایی در بخش رضویه مشهد
برگزاری دور برگشت لیگ هندبال آیندگان نوجوانان کشور در سبزوار
تاکید شرکت گاز لرستان بر استفاده بهینه مردم
نائب قهرمانی سمنان در مسابقات بوچیای بانوان کشور
­رونمایی از نماد رویداد جهانی اکسپو‌ی ۲۰۲۷ بلگراد در تهران
نشست استاندار تهران با شهرداران شهرستان‌های استان
تغییر ساعت یک دیدار در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
کولاک شدید در گردنه شریف آبادمحور نیشابور - باغچه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)