• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۹۴۸۷
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۲
بین الملل » تحلیلی
در نشست شورای امنیت درباره مسئله فلسطین

انتقاد ایران از برخورد منفعلانه جامعه بین المللی با جنایات اسرائیل

نماینده دائم ایران با انتقاد از برخورد منفعلانه جامعه بین المللی با جنایات اسرائیل اعلام کرد این وضعیت نمی‌تواند تا ابد ادامه داشته باشد.

انتقاد ایران از برخورد منفعلانه جامعه بین المللی با جنایات اسرائیلبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از نیویورک، نماینده دائم ایران با انتقاد از برخورد منفعلانه جامعه بین المللی با جنایات اسرائیل اعلام کرد این وضعیت نمی‌تواند تا ابد ادامه داشته باشد.
مجید تخت روانچی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، در سخنرانی روز سه شنبه خود در نشست شورای امنیت درباره مسئله فلسطین، گفت فلسطینی‌ها سال ۲۰۲۰ را در حالی به پایان رساندند که اشغال این کشور و جنایات وحشیانه نیرو‌های اشغالگر اسرائیل همچنان ادامه داشت. وی افزود: کشتن بیش از ۷۰ فلسطینی از جمله نزدیک به ۲۰ زن و کودک، زخمی کردن بیش از ۶۷۴۰ نفر دیگر شامل تعداد زیادی از زنان و کودکان، تخریب یا تصرف بیش از ۵۹۰ منزل فلسطینیان و همچنین آواره کردن حدود ۶۹۰ نفر تنها نمونه‌ای از ظلم‌های بی‌شمار نیرو‌های اسرائیلی علیه فلسطینیان در سال ۲۰۲۰ بود.
نماینده کشورمان اضافه کرد: همچنین رژیم اشغالگر به شهرک‌سازی غیرقانونی خود ادامه داد، سیاست غیرقانونی خود را برای الحاق بخش‌های دیگر فلسطین علنی کرد و به محاصره غیرانسانی نوار غزه ادامه داد و در عین حال، در سال ۲۰۲۰، مصائب فلسطینیان در اثر شیوع کرونا نیز تشدید شده و چند برابر گردید.
تخت روانچی ادامه داد: طی سال گذشته میلادی، رژیم اسرائیل به ماجراجویی نظامی خود و بی ثبات کردن منطقه، از جمله از طریق حمله به برخی دولت‌های منطقه بویژه سوریه و تهدید آشکار کشور‌های منطقه نیز ادامه داد. رژیم اشغالگر همچنین سال ۲۰۲۱ را با دور جدیدی از جنایات علیه فلسطینیان آغاز کرد که ممانعت از دسترسی فلسطینیان به واکسن کرونا و اقدامات اخلالگرانه این رژیم در منطقه نمونه آن است. همه این سیاست‌ها و اقدامات مغایر اصول و هنجار‌های اساسی حقوق بین الملل و نقض فاحش اهداف و اصول سازمان ملل بشمار می‌روند.
نماینده کشورمان اضافه کرد: در حالی که مسئله فلسطین به عنوان طولانی‌ترین بحران جهان، از زمان تأسیس سازمان ملل در دستور کار مجمع عمومی و شورای امنیت قرار داشته است، طی ۷۵ سال گذشته، شورای امنیت نتوانسته به دهه‌ها اشغال فلسطین پایان دهد، از حقوق اساسی میلیون‌ها فلسطینی مظلوم در داخل و خارج این کشور حمایت کند، و با رژیم اشغالگر که بی شرمانه هر چهار جنایت اصلی بین المللی را نه یک بار بلکه چندین بار مرتکب شده است، مقابله نماید.
وی در مورد علت این وضعیت نیز گفت ناگفته پیداست که شکست شورای امنیت در انجام وظایف خود، ناشی از حمایت کامل و نظام‌مند آمریکا از رژیم اسرائیل است که در تعارض با قوانین بین المللی و اصول اخلاقی و انسانی صورت می‌گیرد.
نماینده کشورمان به نتایج انفعال در برخورد با این جنایات نیز اشاره کرد و گفت: انفعال چند دهه‌ای شورای امنیت، رژیم اسرائیل را به طور جدی جسور کرده تا اعمال غیرقانونی و غیرانسانی خود را با مصونیت کامل ادامه دهد که یکی از نمونه‌های آن کشتار حدود ۱۰۰ هزار فلسطینی و عرب از سال ۱۹۴۸ تاکنون است که به تازگی از سوی رئیس اداره مرکزی آمار فلسطین اعلام شده است.
وی افزود: طی همین دوره، رژیم اسرائیل به پاکسازی قومی و تبعیض نژادی نظام‌مند علیه فلسطینیان، یهودی‌سازی مستمر و گسترده فلسطین، بویژه از طریق تغییر ترکیب جمعیتی و هویت اسلامی و عربی قدس شریف، مصادره گسترده زمین‌ها و تخریب خانه‌های فلسطینیان ادامه داده است که البته این‌ها صرفاً بخشی از فهرست بلند جنایات آن است.
نماینده کشورمان افزود: انفعال سازمان ملل به ویژه شورای امنیت که مسئول حفظ صلح و امنیت بین‌المللی است، باعث کاهش جدی اعتماد به این شورا گردیده و منجر به بحران اعتبار و مشروعیت آن شده است.
نماینده کشورمان در عین حال تأکید کرد این انفعال نمی‌تواند تا ابد ادامه یابد و باید متوقف گردد و شورای امنیت در این زمینه مسئولیت ویژه‌ای دارد و باید برای حل مسئله فلسطین طبق اصول عدالت و حقوق بین الملل قاطعانه عمل کند و جامعه بین المللی نیز برای رسیدگی به این بحران و جلوگیری از وخامت بیشتر آن و پیامد‌های منفی آن بر صلح و امنیت منطقه‌ای و بین المللی باید هر چه در توان دارد، انجام دهد.
وی افزود در همین راستا باید آمریکا وادار شود به سیاست غیرمسئولانه خود در حمایت بی قید و شرط از اعمال غیرقانونی رژیم اسرائیل و همچنین حفاظت از اسرائیل در برابر انتقادات و اقدامات شورای امنیت پایان دهد و رژیم اسرائیل نیز وادار گردد به اشغال تمام سرزمین‌های فلسطینی، جولان اشغالی سوریه و بخش‌های اشغالی لبنان پایان دهد و تمام اقدامات بی‌ثبات کننده خود در منطقه از جمله نقض مستمر حاکمیت سوریه و لبنان را متوقف کند و از تداوم ساخت و گسترش شهرک‌سازی و محاصره غیر انسانی نوار غزه دست بردارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)