• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۰۰۹۰
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۲
بین الملل » غرب آسیا
همزمان با ادامه تلاش‌های داخلی و خارجی

پیام‌های خیابانی برخی طرف‌های لبنانی برای تشکیل کابینه

در حالی که تلاش‌ها برای تشکیل کابینه جدید لبنان همچنان ادامه دارد، برخی طرف‌ها بار دیگر به ارسال پیام‌های خیابانی روی آوردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، همزمان با ادامه تلاش‌های داخلی و خارجی برای تشکیل کابینه لبنان، برخی جریان‌ها و جناح‌ها با ایجاد ناآرامی و ارسال پیام‌های خیابانی درصدد اعمال فشار بر طرف‌های ذیربط در تشکیل کابینه هستند. در حالی که تلاش‌ها برای تشکیل کابینه جدید لبنان همچنان ادامه دارد، برخی طرف‌ها بار دیگر به ارسال پیام‌های خیابانی روی آوردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


گزارشگر المنار با اشاره به طرح موضوع لبنان در اولین تماس امانوئل مکرون رئیس جمهور لبنان و همتای آمریکایی وی جو بایدن که به تازگی وارد کاخ سفید شده است افزود: مکرون پس از این گفتگو، با طرف‌های سیاسی لبنانی تماس گرفت، اما به گفته منابع آگاه از روند تلاش‌ها برای تشکیل کابینه لبنان، در این تماس چیزی جز تاکید بر ضرورت تسریع در تشکیل کابینه مطرح نشد. به موازات تلاش‌های خارجی درخصوص تشکیل کابینه لبنان، تلاش‌های داخلی نیز ادامه یافت و در همین چارچوب عباس ابراهیم مدیرکل امنیت عمومی لبنان به دور از چشم رسانه‌ها با طرف‌های ذیربط در موضوع تشکیل کابینه دیدار و تلاش کرد دیدگاه‌های آن‌ها را به یکدیگر نزدیک کند و اوضاع را به سمت برقراری ارتباط بین میشل عون رئیس جمهور لبنان و سعد الحریری مامور تشکیل کابینه این کشور سوق دهد. همزمان با تلاش‌های عباس ابراهیم، نبیه بری رئیس پارلمان لبنان و متحد آن حزب الله نیز به این مسئله توجه نشان دادند. تلاش‌ها برای تشکیل کابینه صرفا به مقامات و محافل سیاسی محدود نشد بلکه به گفته منابع رهبران معنوی همه طوایف نیز با یکدیگر در تماس هستند تا راهی برای برون رفت از بحران سیاسی کنونی پیدا و طرف‌های ذیربط را به پذیرفتن مسئولیت خود در قبال لبنانی‌ها وادار کنند. بر همین اساس منابع احتمال دادند رهبران معنوی طوایف طی ساعات آینده اقداماتی در این چارچوب انجام دهند.
در ادامه گزارش آمده است: تلاش برای تسریع در تشکیل کابینه صرفا به محافل سیاسی و معنوی محدود نشد بلکه بستن راه‌ها در برخی مناطق بار دیگر از سرگرفته شد. منابع اعلام کردند عوامل این ناآرامی‌های خیابانی از یک جریان هستند و وابستگی‌های سیاسی عامل محرک این ناآرامی‌ها هم کاملا شناخته شده است و هدف از این ناآرامی‌های خیابانی هم اعمال فشار بر رئیس جمهور لبنان برای واداشتن وی به عقب نشینی از اصولی است که آن‌ها را برای تشکیل کابینه ضروری می‌بیند.
گزارشگر ادامه داد: در حالی که دستگاه‌های امنیتی می‌کوشند ناآرامی‌های خیابانی را کنترل کنند، طرف‌های سیاسی نیز برای کنترل پیامد‌های آن تلاش می‌کنند، اما به گفته منابع همه چیز روشن است و چیزی که با سیاست تحقق نیابد بدون شک در خیابان تحقق نخواهد یافت. به گفته همین منابع موانع همچنان به قوت خود باقیست و با آتش زدن لاستیک نمی‌توان آن‌ها را از میان برداشت بلکه این هدف از طریق دیدار و گفتگوی رو در رو تحقق می‌یابد. منابع اعلام کردند فشار برای تشکیل کابینه نباید بر یک طرف اعمال شود بلکه همه طرف‌های ذیربط باید تحت فشار قرار گیرند هیچ کس به تنهایی پیروز این میدان نخواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی پژوهش علوم زمین؛ ضرورت بهره‌گیری عملیاتی از داده‌ها
ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ نداجا در مسیر آفریقای جنوبی هستند
شناسایی بیش از ۳۵۰۰ ملک مازاد دولتی برای مولد سازی
کنترل بازار شاهین شهر ومیمه در شب یلدا
حمایت بهزیستی سلماس از فرزندان خانه صبا
نگاهی به برنامه های رادیو صبا
پویش یلدای مهربانی برای خانواده‌های نیازمند در خوزستان
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
تجهیز نبودن خیابان ۳۰ متری فوتبال به چراغ راهنمایی
تاخیر ۲ ساعته در فعالیت مدارس و ادارات
اجرای طرح مدیریت محله‌محور در ۳۵۰ محله شهری و روستایی نقده
پیگیری روند نظارت بر فعالیت دستگاه های اجرایی استان سمنان
دستگیری عامل کلاهبردار چهار هزار میلیارد ریالی
مشارکت مردم در پویش یلدای مهربانی
ضرورت اصلاح رویه‌ها برای اجرای صحیح قانون ثبت رسمی اموال غیرمنقول
ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در فصل سرد سال تغییر کرد
حفظ خاک، رطوبت و حیات طبیعی در سایه آبخیزداری
نظارت بازرسان بر قیمت کالا‌های شب یلدا در گیلان
بوکان مهیای برگزاری انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)