• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۱۲۷۶
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۰
اجتماعی » جامعه و شهری

تحقق پیشرفت کشور در گرو مدیریت منسجم

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی: اگر انسجام مدیریتی داشته باشیم به طور قطع قادریم کار‌های بزرگی انجام دهیم.

تحقق پیشرفت کشور در گرو مدیریت منسجمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ فریدون عباسی در مراسم امضای تفاهم نامه تولید انبوه بالگرد صبا ۲۴۸ گفت: اگر می‌خواهیم در صنعت هوایی پیشرفت کنیم باید مبنای نظری را در زمینه مکانیک و متالوژی توسعه و ارتقا دهیم. لازم است از دستاورد‌هایی که در دوران دفاع مقدس و پس از آن و کار‌های عمیقی که در ساخت محصولات متفاوت انجام دادیم، بهره ببریم و به دانشگاه‌ها و مراکز علمی منتقل کنیم همچنین با برگزاری کارگاه‌های آموزشی کوتاه مدت تلاش کنیم تجارب مان به نسل جدید منتقل شود.
وی ادامه داد: اگر در این زمینه‌ها انسجام مدیریتی داشته باشیم به طور قطع قادریم کار‌های بزرگی انجام دهیم همچنین در دستیابی به دانش و فناوری بالا لازم است از نیروی جوان به درستی استفاده و با بهره گیری از الگو‌های موجود در جهان و هدایت پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های دکتری کشور را به سمت رفع مشکلات هدایت کنیم.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان این که موضوع بودجه همیشه حلال مشکلات نیست افزود: حرف اول و آخر را علم و نیروی انسانی می‌زند و باید کرامت نیروی انسانی به خصوص افرادی که در حوزه علمی و فنی فعال هستند حفظ شود و زمینه‌های ارضای علمی را در کشور و برای متفکران ایجاد کنیم.
آقای عباسی با تاکید بر توجه ویژه به حوزه نیروی محرکه در کشور اضافه کرد: هم اکنون به تشکیلاتی نیازمندیم که به تامین موتور در کشور بپردازد و موادی که در ساخت تجهیزات به کار می‌رود در واقع گلوگاه هستند بنابراین کشور نیاز به یک قطب مواد دارد البته بخش‌هایی در ا ین زمینه فعال هستند، اما کار با آن‌ها نهایی نمی‌شود و مطلوب است که یک مرکز فرماندهی در این حوزه ایجاد شود.
وی گفت: همچنین در حوزه تولید ماشین‌های دوار نیز باید بیشتر کار شود رشته‌های آموزشی به این موضوع اختصاص یابند برای مثال رشته مکانیک چه در جامدات و چه در سیالات به تقویت بیشتر نیاز دارد و باید تلاش کنیم استعداد‌های کشور غیر از رشته برق به سمت مکانیک نیز هدایت شوند.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین باید فرهنگ ساخت و تولید در داخل کشور را به سمتی هدایت کنیم که همگان از جنس ایرانی استفاده کنند البته نه با زور بلکه باید با بالا بردن کیفیت افراد را به خرید جنس ایرانی ترغیب کرد.
آقای عباسی گفت: برای افزایش صادرات و به تبع آن افزایش اشتغال در کشور گریزی از بالا بردن کیفیت اجناس و رعایت استاندارد‌های جهانی وجود ندارد هرچند خوشبختانه کار استانداردسازی محصولات داخلی شروع شده است و در حوزه‌های نفت، گاز و پتروشیمی این کار صورت گرفته، اما باید آن را توسعه دهیم.
وی ابراز امیدواری کرد: در تولید بالگرد نیز آن قدر توسعه یابیم تا بتوانیم با تولید محصولات درجه یک قادر باشیم با استاندارد‌های جهانی رقابت کنند و انواع آن‌ها را همانطور که اکنون کار تعمیرات کامل آن‌ها را انجام می‌دهیم در آینده نزدیک جزو صادرکنندگان این محصولات و دیگر محصولات مشابه باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مراحل ساخت دهکده سلامت در هفت باغ؛بزودی
نوآوری در جوشکاری با نانوکامپوزیت‌های مس-آلومینا ایرانی
ظرفیت‌های گردشگری و اقتصاد دیجیتال هرمزگان زمینه‌ساز پیشتازی در جنوب کشور
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
شاعران، در راهپیمایی 22 بهمن حضور پرشور خواهند داشت
شاعران، با شعر و حضور خود، مردم را به راهپیمایی 22 بهمن فرا می‌خوانند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
انتصاب سرمربی تیم ملی کاتا جودو ایران
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
بیانیه حزب موتلفه اسلامی؛ در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور می‌یابیم
علی لاریجانی عازم مسقط شد
صعود فرجی و شهسواری در رده بندی جدید جهانی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۱ بهمن
️خدمات رسانی رایگان متروی تبریز در روز چهارشنبه
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)