• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۲۶۸۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۱
سیاسی » مجلس

ایران نقشی برای ریاض در توافق هسته‌ای قائل نیست

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: اعضای برجام مشخص هستند و عربستان جایی در این توافق ندارد، جمهوری اسلامی نیز نقشی برای ریاض در برجام قائل نیست.

ایران نقشی برای ریاض در توافق هسته‌ای قائل نیستبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت؛ آقای ابوالفضل عمویی با اشاره به ادعا‌های جدید رئیس جمهور فرانسه در زمینه برجام، گفت: متاسفانه عملکرد منفی فرانسوی‌ها در مذاکرات قبلی از یاد ایرانی‌ها نرفته است، در حال حاضر این رفتار‌ها مجددا تکرار می‌شود، ادعای مقام فرانسوی که گفته ایران باید اول به برجام برگردد مبتنی بر واقعیت‌ها نیست.

آقای عمویی افزود: آن‌ها باید بدانند در شرایطی به سر می‌بریم که سیاست‌های حداکثری ترامپ شکست خورده و به نتیجه نرسیده است، از این رو نباید انتظار داشته باشند این مسیر را ادامه دهند چرا که هیچ دستاوردی برای آن‌ها نخواهد داشت.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: در حال حاضر کشور سیاست خنثی سازی تحریم‌ها را دنبال می‌کند، همچنین برای اجرای مصوبه مجلس در زمینه لغو تحریم‌ها جدی هستیم. اروپایی‌ها عملکرد بی نتیجه و بی سرانجامی در زمینه توافق هسته‌ای داشتند، به تعهدات خود عمل نکرده اند و مطالبه اجرای تعهدات روی میز است برای اینکه از طرف اروپایی بازخواست کنیم.

وی تاکید کرد: اظهارات رئیس جمهور فرانسه بی ربط است، تصور می‌کنم هیچ کمکی به آینده مسیر نمی‌کند بلکه چهره فرانسوی‌ها را در نزد مردم ایران مخدوش می‌کند.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه بحث حضور عربستان در برجام وجهی ندارد، بیان کرد: ابهاماتی بسیاری در زمینه برنامه هسته‌ای عربستان وجود دارد، در عین حال ایران اعلام آمادگی کرده است که در باره مسائل فی مابین با ریاض صحبت شود، یکی از موضوعات اصلی که باید با سعودی‌ها در میان گذاشت خرید‌های تسلیحات آن‌ها و اقداماتشان علیه مردم یمن است همچنین در زمینه رفتار عربستان در موضوعات منطقه‌ای ابهام و سوالاتی وجود دارد که باید در وقت خود طرح شود.

عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس در خصوص ورود عضو جدید به برجام، گفت: اعضای برجام مشخص بوده و این امر در قطعنامه ۲۲۳۱ آمده است، آمریکایی‌ها عضو این توافق هسته‌ای بودند، اما با وجود اینکه در نوشتن توافق هسته‌ای سهم داشتند، اما از آن خارج شدند؛ بر اساس حقوق بین الملل قرارداد‌های بسته از جنس برجام که تعداد اعضای آن مشخص است عضو گیری جدید آن تنها با اجماع طرفین ممکن است، بر این اساس عربستان در برجام جایی ندارد و جمهوری اسلامی ایران نقشی برای ریاض در این زمینه قائل نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
مگر برای عربستان هنگام عقد قردادهای خرید تجهیزات نظامی از امریکا بمیزان ۴۰۰میلیارد دلار با ایران در این زمینه مذاکره شده که اینک چنین گستاخی را در ترشحات ذهنی خود می پرورانند.
برجامی دیگر وجود ندارد، چیزی که از آن صحبت میشود برجام نیست، اعضای آن تغییر کرده حال چیزی می خواهند که اصلاً ارتباطی با برجام ندارد، همه اعضا بشکلی یا از آن خارج یا آنرا نقض کرده اند حال عضو یا اعضایی دیگر اضافه یا کم شوند دیگر تاثیری ندارد چون این چیز دیگری است برجام نیست و ارتباطی هم با ایران ندارد.
نظر شما
آخرین اخبار
قرار گاه عملیات جهادی منطقه‌ای در سنخواست جاجرم افتتاح شد
۷ نشان ارمغان ورزشکاران پیوند اعضای چهارمحال و بختیاری در مسابقات قهرمانی کشور
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
اجرای طرح ایران همدل تا پایان ماه رمضان در کیش
گفتمان شهدا پیشرفت کشور را تضمین می‌کند
میهمانی لاله‌ها، پیونددهنده نسل جدید با آرمان‌های شهداست
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)