• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۲۹۷۴
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۶
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

ایجاد شادی و نشاط در مناسبت‌های ولایی

مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش با تأکید بر پیگیری شادی و نشاط در فعالیت‌ها و مناسبت‌های ولایی گفت: آموزش و پرورش نمی‌خواهد بر عزاداری‌ها تاکید کند.

ایجاد شادی و نشاط در مناسبت‌های ولاییبه گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ آیین افتتاحیه دبیرخانه پایگاه‌های مجازی هیأت‌های مذهبی دانش‌آموزان «مناسبت‌های ولایی و احلی من العسل» صبح امروز شنبه ۱۱ بهمن ۹۹ با حضور آقای محمدرضا مسیب‌زاده مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.

آقای مسیب‌زاده با تشکر از همکاران خود در اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران به دلیل فعالیت‌های ارزشمندشان در حوزه قرآن، عترت و نماز و راه‌اندازی پایگاه‌های مجازی این حوزه گفت: انقلاب اسلامی ایران که این روز‌ها در ایام سالگرد آن هستیم، انقلاب قرآن بود و رهبری که این انقلاب را مدیریت کرد احیاگر قرآن در جهان بود و زمینه‌ای برای معرفی اسلام ناب محمدی به همه مظلومان جهان را فراهم کرد.

وی ادامه داد: ما در انقلاب ایران رویش‌های ارزشمندی داشتیم، اما نتوانستیم دستاورد‌های انقلاب را به خوبی معرفی کنیم. قاریان ما جز رویش‌های انقلاب و آموزش‌دیده مکتب انقلاب و اهل بیت هستند.

دشمنان ما از فکر و اندیشه ما می‌ترسند

آقای مسیب‌زاده ادامه داد: بسیاری از دستاورد‌هایی که در انقلاب اسلامی رقم خورده است برآیند آن به سمت موفقیت است. دانش‌آموزان ما باید از خود بپرسند چرا ما از سال اول انقلاب مورد تحریم جهانیان قرار گرفتیم. پاسخ این است که دشمنان ما از فکر و اندیشه ما می‌ترسند و گر نه ما نه به دنبال جنگ هستیم و نه ادعایی در این مورد داشته ایم؛ آن‌ها از واقعیت‌های فکری ما می‌ترسند.

وی گفت: دستاورد‌های انقلاب باید به دانش‌آموزان گوشزد شود. آن‌ها باید دوران قبل از انقلاب را بشناسند تا ببینند انقلاب اسلامی چه دستاورد‌های ارزشمندی داشته است.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش با اشاره به دست‌هایی که آموزش و پرورش ما را ناکارآمد جلوه می‌دهد گفت: رهبر انقلاب از آموزش و پرورش ما ابراز رضایت می‌کنند. دانشمندان هسته‌ای ما و مدافعان حرم ما همه از دست پروردگان همین نظام آموزش و پرورش هستند.

آقای مسیب‌زاده درباره قرارگاه‌های مجازی که طی سال اخیر در حوزه دانش‌آموزی راه اندازی شده است گفت: کرونا یک انتخاب نبود، بلکه تهدید منحوسی بود که همه دنیا با آن دست و پنجه نرم می‌کند، اما اینکه ما چگونه با این تهدید برخورد کرده ایم حایز اهمیت است. ما با راه‌اندازی شبکه شاد و قرارگاه‌های مجازی به عنوان آموزش دهندگان افسران جنگ نرم این تهدید را به فرصت تبدیل کردیم.

مربیان ما افسران جنگ نرم هستند

وی ادامه داد: این قرارگاه‌های مجازی فضای امن و مناسبی است که دانش‌آموزان ما با همکاری مربیان خود که افسران جنگ نرم هستند فعالیت‌های ارزشی را دنبال کنند. امروز وظیفه ما در حوزه فضای مجازی بسیار دشوار است. باید به خاطر داشته باشیم که تربیت باید حضوری و چهره به چهره دنبال شود. گرچه فضای مجازی خیرات و مبراتی هم دارد، از جمله اینکه هزینه‌ها کاهش می‌یابد و قطع به یقین ابزار مناسبی برای آموزش است، اما آموزش حضوری و چهره به چهره باید بعد از این دوران از سر گرفته شود.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش گفت: در مناسبت‌های ولایی مانند دهه مبارک فجر و جشن‌های میلاد امامان باید نشاط و شادی به طور مؤکد دنبال شوند. ما نمی‌خواهیم بر عزاداری‌ها تأکید کنیم. امروز ۳۴ هزار هیأت مذهبی در مدارس ما فعال هستند و ما در مناسبت‌های ولایی به دنبال شادی و نشاط هستیم. فعالیت احلی من العسل نیز یادآور رشادت‌های جوانان در واقعه عاشورا است.

آقای مسیب‌زاده در پایان از برگزاری یکی از مهم‌ترین رویداد‌های قرآنی کشور در حوزه دانش‌آموزی خبر داد و گفت: بزرگترین گردهمایی قرآنی کشور در پنجمین دوسالانه این رویداد به میزبانی شهر تهران در تاریخ ۲۷ تا ۲۹ بهمن برگزار خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
شکارچیان متخلف در دام قانون
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)