• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۳۵۱۲
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۳
اقتصادی » آب و انرژی
تیتر امشب؛

تحریم‌ها موجب شد تا به توان داخلی تکیه کنیم

وزیر نفت گفت: تحریم‌ها جزء زندگی ما و موجب شده اند تا به توان داخلی تکیه کنیم.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما آقای بیژن زنگنه در گفتگو با برنامه تیتر امشب شبکه خبر افزود: البته این‌طور نبوده است که به هر قیمتی اتکا کنیم؛ ما در بخش‌هایی توانمند شدیم که اقتصاد خوبی هم داشته و با تقاضای بالایی مواجه بوده‌ایم.

وی تصریح کرد : اگر تحریم نباشد کارهایی که برای داخل انجام شده است، مرجع‌های خوبی برای صادرات خواهند داشت. ایرانی‌ها باید صاحب نشان (برند) شوند.

آقای زنگنه بابیان اینکه ما در سطح خوب جهانی تولید می‌کنیم و به دلیل تحریم استانداردهایمان را زیر پا نگذاشتیم گفت : ایران در تولید محصولات پتروشیمی در منطقه , یک قدرت است

وزیر نفت افزود : پتروشیمی در دوران تحریم هم بسیار کمک کرد و ارزآوری خوبی داشته است.

وی با اشاره به دستاوردهای صنعت گاز کشور گفت: صنعت گاز پس از انقلاب توسعه یافته است، ذخایر گاز ۹ تریلیون مترمکعب بوده و اکنون به ۳۳ تریلیون مترمکعب رسیده است.

این عضو دولت دوازدهم ادامه داد: هم‌اکنون بیش از ۸۰ درصد تجهیزات ثابت صنعت نفت در داخل کشور ساخته می‌شود، در این زمینه پیشرفت خوبی حاصل شده است و ظرفیت‌ها با ۱۵ سال پیش قابل مقایسه نیست‌.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت بدنه کاری صنعت نفت برای بهره‌برداری با آغاز انقلاب اسلامی در وضع خوبی بود و نیروها آموزش دیده بودند افزود: البته طرح‌های مهندسی و اصل مدیریت کار در لندن بود.

آقای زنگنه در بخش دیگری از سخنان خود افزود: ۹۵ درصد جمعیت کل کشور از نعمت گاز بهره‌مند هستند ۸۶ جمعیت روستایی و ۹۹ درصد جمعیت شهری از گاز استفاده می‌کنند، کمتر ‌کشوری در جهان چنین شبکه گازرسانی دارد.

وزیر نفت با تاکید براینکه درباره فروش نفت تا زمانی‌که تحریم برداشته نشود حرفی نمی‌زنم افزود: این دوره طلبی بابت فروش نفت نداریم و پولمان را گرفتیم.

وی ادامه داد: برخی از مطالباتمان در عراق، کره جنوبی، ژاپن و امارات مسدود شده است که مربوط به پیش از تحریم است.

آقای زنگنه درباره مصرف سوخت در کشور هم گفت : بارها گفتم مصرف سوخت را در پالایشگاه‌ها دنبال نکنید در خودروسازی‌ها دنبال کنید.

وی ادامه داد: در برخی موارد مصرف بی‌رویه ربطی به مردم ندارد و به سیاست‌گذاران مربوط می‌شود برای نمونه خودروی بی‌کیفیت چه ارتباطی به مردم دارد؟ مردم ناچارند استفاده کنند، البته خودروسازان در حال تلاش برای کیفی‌سازی هستند‌.

آقای زنگنه با تاکید براینکه انرژی کشور را با این رشد مصرف نمی‌توان تامین کرد گفت: میانگین رشد مصرف انرژی کشور امسال ۱۲ درصد و در تهران ۱۵ درصد بود، این رقم بزرگی است؛ کدام سازمانی می‌تواند آن را تامین کند؟

وزیر نفت افزود: تولید گاز کشور به اندازه ۲.۵ فاز پارس جنوبی اضافه شده است اما انگار تولیدی اضافه نشده و همه این مقدار مصرف شده است.

وی درباره توسعه میادین نفتی هم گفت: تا پایان این دولت تکلیف همه میدان‌ها را مشخص می‌کنیم و تلاشمان این است توسعه میدان گازی فرزاد را آغاز کنیم.

وزیر نفت گفت : صادرات فرآورده‌های نفتی ایران نسبت به سال ۹۱ چهار برابر شده است

وی به طرح پالایش گاز بیدبلند خیج‌فارس اشاره کرد و افزود : بیدبلند خلیج فارس پالایشگاه بزرگی است که خوراک پتروشیمی‌هایی مانند گچساران را تامین خواهد کرد، کار جامعی است که گاز همراه نفت را جمع می‌کند.

وزیر نفت بابیان اینکه بازار نفت پدر و مادر ندارد و برای گرفتن آن مشکلی نیست گفت : خیلی علاقه‌مند بودم تولید نفت ایران به ۶ میلیون بشکه در روز برسد برخی فکر می‌کردند خام‌فروشی است، اما پول نفت باید صرف اقتصاد کشور شود و به صندوق توسعه ملی برود و نباید وارد بودجه شود.

وی ادامه داد :به افزایش ۶ میلیون بشکه تولید در روز امیدوارم اما برای تحقق آن اندیشه‌ها هم باید تغییر کند؛ اندیشه را به زور نمی‌توان تغییر داد.

وزیر نفت در پاسخ به سوالی درباره نقاط ضعف و قوت وی در دوران وزارتش گفت : نقطه قوتم را دیگران باید بگویند اما در دیدگاه‌هایم سرسخت بودم، دنبال زنده باد و مرده باد شنیدن نبودم و نیستم. سعی کردم آنچه منفعت ملی بود انجام دهم. نقطه ضعفم هم این بود که این دوره وزیر (نفت) شدم.

 

بیشتر بدانیم: 

واگذاری نیمی ازظرفیتهای میادین نفتی به دانشگاهها

فراز و فرود صنعت نفت

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
 جیرفت قطب کشاورزی جنوب کشور و آماده گسترش همکاری‌های تجاری است
فراخوان رویداد ملی با هوش مصنوعی، حقیقت را روایت کن
دعوت سه بازیکن تیم فوتبال ملوان بندرانزلی به تیم ملی امید ایران
ظرفیت پهلوگرفته در اقتصاد دریامحور
ارائه خدمات رایگان پزشکی از استان قم در پویش سلامت علوی
با هدف تسهیل دسترسی مردم به مسئولان ، تسریع در رسیدگی به مشکلات
افزایش ۳۴ درصدی تجارت خارجی ونزوئلا زیر سایه تحریم‌ها
اخبار گوناگون از نقاط مختلف کردستان
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۱۰/۰۲
معرفی رئیس حدید هیئت بسکتبال لرستان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی همدان، به علت برودت هوا
همبستگی بیش از پیش نیرو‌های مسلح در راستای خدمت مضاعف به مردم
تاکید نماینده ماهنشان بر لزوم حمایت از کشاورزان و پرورش‌دهندگان ماهی برای عبور از بحران آب
اعضای هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی کهنوج مشخص شدند
سه شنبه نظارتی مجلس با حضور تیم اقتصادی دولت
اختتامیه سیزدهمین جشنواره مقاومت در یزد
مراسم بزرگداشت چهارمین سالگرد ارتحال آیت الله صافی گلپایگانی در قم
طرح‌های هادی و قصه پر غصه ساخت و ساز‌ها در مناطق روستایی
هیچ فعالیت کشاورزی بدون پیوست محیط زیستی تایید نمی‌شود
پایان انتظار برای تصفیه‌خانه شهرک صنعتی شماره ۸ زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)