• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۳۸۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۹
آذربایجان غربی » اجتماعی

اجرای برنامه های گرامیداشت دهه فجر در آذربایجان غربی

برنامه های ویژه چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در آذربایجان غربی آغاز شد .

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزآذربایجان غربی ، شروع  برنامه های  دهه فجر امسال، نواختن زنگ انقلاب در مدارس با رعایت پروتکل های بهداشتی بود و مراسم نمادین آن در مدرسه شاهد نورالزهرا (س) ارومیه برگزار شد.

همچنین امروز ناقوس کلیساها همزمان با سراسر کشور، در آذربایجان غربی در لحظه ورود امام راحل به ایران اسلامی نواخته شد.

حرکت موتورسواران از گلزارهای شهدای سراسر آذربایجان غربی و همچنین اجرای برنامه های گرامیداشت آغاز دهه فجر در ادارات با رعایت پروتکل های بهداشتی، از دیگر برنامه های اجرا شده در نخستین روز دهه فجر امسال است.


 ۶۰۰ برنامه به مناسبت  دهه فجر در آذربایجان‌غربی برگزار می شود

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربی در این باره گفت:همزمان با ۱۲ بهمن سالروز ورود معمار کبیر انقلاب به کشور با حضور نماینده ولی فقیه در استان، استاندار آذربایجان غربی و مسوولان استانی زنگ انقلاب ساعت ۹ صبح در مدرسه شاهد نورالزهرا (س) ارومیه به صدا در خواهد آمد.
حجت الاسلام ناصرآقایی  به صدا درآمدن زنگ انقلاب در مدارس از طریق شبکه شاد، نواخته شدن ناقوس کلیساهای استان، گل باران مزار شهدا در روز ۱۶ بهمن، برگزاری محفل انس با قرآن به صورت مجازی توسط نیروهای مسلح، برگزاری مسابقه حفظ سوره مبارکه فجر، مهمانی لاله ها، ارایه خدمات پزشکی، برگزاری مسابقه نقاشی، برگزاری همایش مشترک طلاب شیعه و سنی با محوریت ایام الله دهه فجر و همچنین برگزاری جشن مولودی خوانی را  از جمله برنامه های چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرد.

وی ادامه داد: هرساله در ایام الله دهه فجر مسوولان دستگاه های مختلف به دیدار خانواده های شهدا می رفتند ولی امسال به دلیل شرایط کرونایی به جای دیدار حضوری" طرح سپاس" اجراخواهد شد که طی این طرح مسوولان با تماس تلفنی با خانواده های شهدا گفت و گو کرده و ایام الله را تبریک خواهند گفت.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال نیز به دلیل شرایط کرونایی به صورت "خودرویی" برگزار خواهد شد.

آیین های دهه فجر با شکوه برگزار شود

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه در نمازجمعه هفته گذشته با تبریک فرارسیدن چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و میلاد حضرت زهرا (س) گفته بود: آیین‌های مربوط به سالروز  پیروزی انقلاب باید با عظمت و شکوه حداکثری برگزار شود.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی در این خطبه ها افزود: تبیین دستاوردهای ۴۲ ساله انقلاب اسلامی از جمله مهمترین برنامه هایی است که باید در دهه فجر امسال در دستور کار مسوولان قرار گیرد.
 
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی ادامه داد: عالمان و اندیشمندان باید با استفاده از فرصت دهه مبارک فجر، دستاوردهای  نظام‌ اسلامی را برای نسل های جوان تبیین کنند تا آنان نیز در جریان این پیشرفت ها قرار گیرند.
 

همزمان با سراسر استان در اولین روز از دهه ی مبارک فجر  زنگ انقلاب اسلامی در مدرسه شاهد نورالزهرا (س) ارومیه برگزار شد.نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی در این آیین  با اشاره به اینکه استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی از آغاز انقلاب تاکنون شعار اصلی انقلاب بوده و نماد این نظام و انقلاب است، گفت: صیانت از این شعارها وظیفه امروز مردم ایران است.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی با بیان اینکه این شعار بعد از ۴۲ سال همچنان در کشور همچنان جاری بوده و هر روز گسترده و مستمر است افزود: ایران تا پیش از انقلاب، استقلال فرهنگی و سیاسی، اقتصادی و علمی نداشت و وابسته بود و امام (ره) با الهام از آیات و روایات مساله استقلال کشور را مطرح کردند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت:امام خمینی (ره) مساله استقلال و آزادی را مطرح کردند و فرمودند نباید عبد و بنده دیگران بود و انسان آزاد است و نباید تحت یوغ ستمگران باشد.

حجت الاسلام والمسلمین قریشی اظهار کرد: قبل انقلاب، مسوولان رده بالا را دیگران تعیین و قانون را دیگران می نوشتند و تصمیم می‌گرفتند اما امام گفتند که ملت باید آزاد بوده و خودشان سرنوشتشان و نقشه راه خودشان را تعیین کنند. مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی نیز در این آیین گفت: ما فرهنگیان برخود واجب می دانیم از راه امام راحل (ره) حمایت کنیم و با هدایت های داهیانه رهبر معظم انقلاب پا به پای ولایت برای سربلندی انقلاب و نظام اسلامی گام برداریم.

منافی افزود:باید سعی کنیم فرزندانمان را گونه ای تربیت کنیم که در نظام آموزشی دنباله رو راه امام (ره) باشند چرا که انتقال فرهنگ انقلاب به نسل های آینده یکی از مهمترین وظایف ما فرهنگیان است.

مقابلی فرماندار ارومیه هم در این مراسم با بیام اینکه انقلاب اسلامی در سال ۵۷، نقطه عطفی در تاریخ ایران اسلامی است گفت:اسلام سیاسی و ناب با دیدگاه امام خمینی ره  مورد توجه جهانیان قرار گرفت وامروز ایران اسلامی یک کشور پرقدرت و آزاده در سطح منطقه است.

 
 
امسال، چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی بوده و آغاز بهار چهل و سوم این انقلاب باشکوه است.
اجرای برنامه های گرامیداشت دهه فجر در آذربایجان غربی اجرای برنامه های گرامیداشت دهه فجر در آذربایجان غربی اجرای برنامه های گرامیداشت دهه فجر در آذربایجان غربی اجرای برنامه های گرامیداشت دهه فجر در آذربایجان غربی اجرای برنامه های گرامیداشت دهه فجر در آذربایجان غربی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام زائران به مسجد مقدس جمکران
هرگونه تشدید تنش در خلیج فارس می‌تواند به یک بحران جهانی منجر شود
موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس؛ قابی از جاودانگی
کشف ۲ هزار و ۲۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شهرستان ششتمد
فراخوان سومین رویداد ملی «مدارس آینده» منتشر شد
ویتنام و اتحادیه اروپا در آستانه اعلام مشارکت راهبردی جامع
نگاهی به برنامه‌های تلویزیون در خبر‌های رسانه
ایجاد شهرک قطعات خودرویی و حمایت از واحدهای تولیدی با تسهیلات بانکی در دستور کار قرار دارد
معرفی نامزد‌های بخش مستند جشنواره فیلم عمار
وقتی سلطه طلبی آمریکا دامنگیر اروپا می‌شود
ماجرای شهادت پویا اکبرزاده
برگزاری سیزدهمین جشنواره فرهنگی ـ هنری نظام سلامت کشور در اردبیل
تاکید بر همت مضاعف برای جلب اعتماد مردم
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۹ بهمن ۱۴۰۴
تشکیل ۲۶ هیئت اجرایی انتخابات استان بوشهر
جاده‌های ۲۰ استان زیر چتر بارندگی
آغاز بارش باران و برف از فردا در خراسان جنوبی
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی وارد لرستان شد
آغاز عملیات نورپردازی ارگ تاریخی شهر بلقیس اسفراین 
شرکت هزار و ۸۰۰ کودک و نوجوان خراسان شمالی در مهراوه ملی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
انعقاد تفاهم نامه همکاری هلال احمر و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)