• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۴۴۵۸
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۳
فارس » اجتماعی

اجرای ۲۰۰۰ برنامه در دانشگاه‌های فارس در دهه فجر

در چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی برگزاری ۲۰۰۰ برنامه از سوی دانشگاه‌های فارس پیش‌بینی شده است.

اجرای ۲۰۰۰ برنامه در دانشگاه‌های فارس در دهه فجربه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،رئیس کارگروه دانشجویی و دانشگاهیان ستاد بزرگداشت دهه فجر استان فارس  با تبریک ایام‌الله دهه فجر و چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب، به نقش دانشجویان و دانشگاهیان در شکل‌گیری و پیروزی انقلاب پرداخت و خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی فراز و نشیب‏‌های بسیار و تهدید‌ها و در مقابل فرصت‏های زیادی در مقابل خود دیده است، اما ظرفیت‏های بالای این حرکت الهی، این توانمندی را به آن می‌دهد تا بتواند تهدید‌های پیش‌رو را به فرصت تبدیل کند.
مظاهر بابایی، استفاده مناسب از فرصت‌ها را راهکاری تاثیرگذار برای خنثی کردن تهدیدات دانست و گفت: ایام‌الله دهه فجر از بهترین فرصت‌‏ها برای زنده نگه داشتن و انتقال مفاهیم انقلاب اسلامی، بزرگداشت ایام‌الله دهه فجر است که می‌توان با استفاده از این ظرفیت و با برنامه‌ریزی مناسب، ظرفیت‌های بالقوه را بالفعل و تحقق کامل آرمان‌های انقلاب و نظام اسلامی را دنبال کرد.
وی گفت: امسال مسئولیت کارگروه دانشگاهی ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی فارس به جهاددانشگاهی سپرده و در این راستا جلسات متعددی با حضور نمایندگان و نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاه‌ها و بسیج دانشجویی استان فارس برگزار شد.
بابایی، خروجی این جلسات را برنامه‌ریزی برای اجرای بیش از ۲۰۰۰ برنامه به‌مناسبت ایام‌الله دهه فجر از سوی دانشگاه‌های فارس اعلام و اضافه کرد: این برنامه‌ها در همه واحد‌های دانشگاهی فارس اعم از آزاد اسلامی، شیراز، علوم پزشکی شیراز، هنر شیراز، پیام‌نور، جامع علمی ـ کاربردی و دیگر مراکز آموزش عالی برگزار می‌شود.
او با اشاره به شرایط شیوع کرونا گفت: برای حفظ سلامت دانشجویان و دانشگاهیان عمده این برنامه‌ها با بهره‌گیری از بستر فضای مجازی برگزار خواهد.
بابایی این برنامه را شامل، برپایی نشست «زن، فرهنگ و هنر اسلامی و خودباوری» با همکاری بسیج هنرمندان در دانشکده علوم قرآنی شیراز، برپایی نمایشگاه‌های مجازی دستاورد‌های انقلاب اسلامی در سطح دانشگاه‌ها، برپایی نمایشگاه عکس‌های انقلاب در سطح شهر، برپایی نشست نقد کتاب «فاطمه، فاطمه است» دکتر علی شریعتی، معرفی کتاب «چگونه انقلابی بمانیم» دکتر منتظری در فضای مجازی، انتشار کلیپ‌های احادیث حضرت زهرا (س) در فضای مجازی، برپایی مسابقات ورزشی و فرهنگی اعلام کرد.

این مقام مسئول، برپایی نشست‌های تبیینی انقلاب اسلامی، اجرای طرح «همراه با هم به سوی خوشبختی»، افتتاح مزار شهید گمنام دانشگاه شیراز، افتتاح بازارچه دائمی دانشجویان، اجرای مراسم‌های جشن سالروز ولادت حضرت زهرا (س) و پیروزی انقلاب اسلامی، عصر شعر فاطمی با همکاری بسیج هنرمندان و حرم سیدعلاءالدین حسین (ع)، برپایی سلسله نشست‌های برنامه «چلچراغ» و داستان چهل سالگی انقلاب اسلامی در بخش‌های مختلف شعر، موسیقی، سینما، معماری، هنر‌های تجسمی و نمایشی، برگزاری مسابقه بیانیه گام دوم انقلاب، برپایی محافل قرآنی، توزیع بسته‌های فرهنگی، اجرای مراسم غبارروبی مزار‌های شهدا، دیدار با خانواده شهدا، فضاسازی و آذین‌بندی و پخش نوا‌های انقلاب اسلامی در محیط دانشگاه‌ها، اجرای سلسله وبینار‌های مختلف با موضوع انقلاب اسلامی اعم از گردشگری، هویت‌بخشی، ترویج معنویت، دانشگاه، فرهنگ و تمدن، اثرگذاری جهانی، برگزاری مراسم تقدیم از برگزیدگان جشنواره ملی رویش، اختتامیه جشنواره نشریات دانشجویی، اجرای مناظره با موضوع کارآمدی انقلاب، فرصت‌ها و تهدیدها، اجرای برنامه خاطره‌گویی، نورافشانی و گلباران قبور شهدا، اجرای اردو‌های جهادی، رونمایی از کیت تشخیص سریع ویروس توسط پژوهشکده بسیج دانشجویی، تولید پادکست، پوستر، بروشور، را از دیگر برنامه‌های در نظرگرفته شده برای ایام‌الله دهه فجر از سوی کارگروه دانشگاهی برشمرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)