• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۴۹۱۸
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۵
آذربایجان غربی » اقتصادی
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور:

تمام وعده‌ها برای توسعه آذربایجان غربی عملی می‌شود

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه آذربایجان غربی گفت: دولت دوازدهم تمام وعده‌هاِی خود را برای توسعه آذربایجان غربی عملی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان غربی،معاون  رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در جلسه شورای تمام وعده ها برای توسعه آذربایجان غربی عملی می شودبرنامه ریزی و توسعه استان با بیان این مطلب گفت؛ آذربایجان غربی نقش مهمی در توسعه اقتصادی کشور دارد و دولت نگاه ملی به این استان مرزی با ظرفیت های منحصر بفرد دارد.

نوبخت با اشاره به فعالیت های دولت در آذربایجان غربی گفت :از ابتدایی دولت برای توسعه استان ۱۱۱ طرح به ارزش ۲ هزار و ۵۷۲ میلیارد تومان برنامه ریزی شد که تا کنون ۷۸ طرح به اتمام رسیده است و ۳۳ طرح باقی مانده تا پایان دولت به بهره برداری خواهند رسید.

 

وی افزود : اعتبار پیش بینی شده برای کل طرحهای استان ۲ هزار و ۵۷۲ میلیارد تومان بود که با توجه به افزایش قیمت ها تا کنون با ۲ برابر پرداختی ۵ هزار و ۶۶۷ میلیارد تومان پرداخت شده است و برای تکمیل  طرحهای نیمه تمام ۶۳۳ میلیارد تومان دیگر بزودی پرداخت خواهیم کرد .

معاون رئیس جمهور از تصویب ۲۲ طرح با هدف جهش تولید در آذربایجان غربی هم خبر داد و گفت: برای اجرای این طرحها که با بهره برداری از آنها زمینه اشتغال برای ۹۵۱ نفر ایجاد خواهد شد ۵۵۰ میلیارد تومان تصویب شده است.

 

نوبخت احیاء دریاچه ارومیه را یکی از وعده های دولت عنوان و اضافه کرد:کار احیاء با اتمام طرح انتقال آب به مرحله نهایی خواهد رسید و امروز با بازدید از تونل انتقال آب مشکلات فنی و اعتباری این طرح مهم را رفع خواهیم کرد.

آذربایجان غربی هفتمین استان در تقسیم بندی بودجه 1400

استاندار آذربایجان غربی نیز در این جلسه گفت : آذربایجان غربی در تقسیم بندی بودجه ۱۴۰۰ استان هفتم کشور است و این اتفاق می تواند روند توسعه استان را شتاب بیشتری بدهد.

تمام وعده ها برای توسعه آذربایجان غربی عملی می شودشهریاری در ادامه به شاخص های توسعه استان اشاره کرد و افزود : در سرانه تخت بیمارستانی نیز از ۱ به ۱.۶ رسیدیم در آب آشامیدنی روستایی ۳ درصد از متوسط کشوری بیشتر هستیم ودر گاز رسانی روستایی از ۳۲ درصد برخورداری به ۷۵ درصد رسیدیم .

وی افزود : در بخش راه سازی در ۴ سال گذشته ۲۲۰ کیلومتر به بزرگراههای استان اضافه شده است و در بخش ارتباطات انقلاب بزرگی اتفاق افتاده است .تعداد روستاهای برخوردار از ۱۷۰ روستا در سال ۹۶ به ۲ هزار روستا در سال ۹۹ افزایش پیدا کرده است.

استاندار آذربایجان غربی تاکید کرد : مهمترین نیازهای استان در بخش های راه روستایی، فضای آموزشی و ورزشی است.

شهریاری اشاره کرد : در راه روستایی فقط ۵۰ درصد روستاهای استان آسفالت هستند و در رتبه ۲۹ کشوری هستیم.

او به وضعیت فضای آموزشی استان نیز اشاره کرد وگفت :  در بخش فضای آموزشی ۱۲ هزار کلاس نیاز داریم و سرانه فضای ورزشی60 سانتی متر است که نیازمند توجه ویژه دولت در این بخش ها هستیم.

یکی از  نمایندگان مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه به مطالبات مردم آذربایجان غربی اشاره کرد وگفت : توسعه راههای ترانزیتی استان از جمله محور محمدیار به تمرچین، خوی به بازرگان و خوی به رازی از مهترین مطالبات استان است.

جلال زاده  افزود : در بخش کشاورزی دولت باید اعتبارات بیشتری برای مدرن کردن شبکه آبیاری حوضه آب خیز دریاچه ارومیه اختصاص دهد و بسته های تشویقی بهتری برای کشاورزان داشته باشد.

جلال زاده اشاره کرد : با توجه به احداث ایستگاه پمپاژ گل فرج با هدف انتقال آب ارس به دریاچه ارومیه در سالهای گذشته حق آبی دریاچه ارومیه از طرح انتقال آب ارس به سایر استانهای کشور باید داده شود.

در پایان این جلسه تفاهم نامه ساخت ۳ هزار واحد مسکونی ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی و بهزیستی به امضاء رئیس سازمان برنامه وبودجه کشور ، رئیس کمیته امداد امام خمینی کشور و مدیر عامل بنیاد مسکن کشور رسید.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)