• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۵۴۹۱
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۶
اجتماعی » جامعه و شهری

مدیریت شهری ارتقای حمل و نقل عمومی پایتخت را دنبال می‌کند

مدیرکل حوزه شهرداری تهران: حمل و نقل عمومی، بهره‌مندی عامه شهروندان از امکانات شهری است و این موضوع با حساسیت ویژه‌ای از سوی شهردار تهران دنبال می‌شود.

مدیریت شهری ارتقای حمل و نقل عمومی پایتخت را دنبال می‌کندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی شرکت مترو، آقای کاظمی اسفه که امروز به همراه مناف هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری و علی امام مدیر عامل شرکت مترو، از برخی ایستگاه‌های در حال تکمیل خط ۷ بازدید می‌کردند، ضمن تشکر از زحمات و تلاش‌های تمام دست‌اندرکاران امر، موضوع اهتمام مدیریت شهری به بحث حمل و نقل عمومی را بسیار جدی برشمرد.
وی ادامه داد: تکمیل هر ایستگاه به معنای جمع شدن کارگاه آن ایستگاه است و کمک می‌کند تا محیط زندگی شهروندان به لحاظ بصری شرایط بهتری پیدا کند.
کاظمی با اشاره به مشکل کاهش نقدینگی شهرداری تهران و افزایش چند برابری هزینه‌ها، بحث تامین منابع مالی پروژ‌های شبکه مترو از طریق بودجه‌های غیر نقد را روشی مناسب برای تامین منابع مالی مورد نیاز مترو دانست و گفت: در این زمینه جلسات متعددی تشکیل شده است و با پیگیری موضوع، هرکمکی که برای توسعه حمل و نقل عمومی از دستمان بر‌آید، دریغ نخواهیم کرد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری نیز با قدردانی از دست‌اندکاران پروژه‌های مترویی شهر تهران و اذعان به این نکته که پیمانکاران مربوطه با وجود مطالبات قابل توجه از شهرداری به هیچ عنوان کار را در هیچ برهه‌ای متوقف نکرده‌اند، گفت: با وجود مشکلات متعددی که در سال جاری داشته‌ایم، اما اتفاقات خوبی در شبکه مترو پایتخت رخ داده است که کلنگ زنی خط ۱۰ مترو، آغاز عملیات اجرایی پایانه ۵۰ هکتاری آزادگان، احداث ورودی‌های متعدد و همچنین بهره‌برداری از چند ایستگاه در خطوط ۶ و ۷ به همراه افتتاح‌هایی که تا پایان سال ۱۳۹۹ پیش رو داریم، نمونه‌ای از آن‌ها است.
سید مناف هاشمی در این حال با بیان اینکه به مشکلات مالی شهرداری واقف هستیم افزود: در صورت تزریق منابع مالی از محل سهم بودجه مصوب شهرداری در سال ۹۹، انشاء الله سرعت پیشرفت کار بیشتر هم خواهد شد.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد: خوشبختانه قرارداد ۶۳۰ دستگاه واگن را از طریق جلسات متعدد با وزارت کشور دنبال کردیم که به نتایج امیدوار کننده‌ای هم رسیده‌ایم. از طرفی از محل ماده ۱۹ قانون بودجه، مجوز مشارکت بخش خصوصی برای انعقاد قرارداد تولید ۱۰۵ دستگاه واگن را دریافت کردیم.
معاون شهردار اضافه کرد: برای تعمیرات و باز سازی ۲۱ رام قطار نیز توافقات نهایی با سازمان برنامه و بودجه صورت پذیرفته است و قرارداد دیگری هم بین شرکت مترو و شرکت واگن‌سازی تهران در حال انعقاد است تا ۱۰۵ دستگاه واگن هم از این طریق به ناوگان حمل و نقل ریلی افزوده شود.
سید مناف هاشمی گفت: افزایش شمارگان واگن‌های مترو از آن جهت اهمیت بیشتری پیدا می‌کند که با توسعه ایستگاهها، قطعا نیازمند ناوگان حمل و نقلی پرشمارتری هستیم تا بتوان از ظرفیت جدید ایجاد شده، بهترین بهره‌برداری ممکن را کرد و سطح بهره‌وری شبکه موجود را ارتقا بخشید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
توصیه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در روز‌های آلوده
پیگیری مشکلات طرح هادی روستایی در گیلان
نشست ستاد اقامه نماز شهرستان سیاهکل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)