• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۵۷۰۳
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۵
یزد » اجتماعی

تمدید مهلت ثبت نام در آزمون سراسری قرآن و عترت تا ۱۵بهمن ماه

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد:تاکنون ۵۳۵۰ نفر از علاقمندان به کلام وحی در استان یزد در آزمون سراسری قرآن و عترت ثبت نام کرده اند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما یزد، جوادیان زاده با اشاره به برگزاری نوزدهمین دوره آزمون سراسری قرآن و عترت در نیمه اول اسفند به همت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این آزمون بزرگترین رخداد قرآنی کشور و به مثابه کنکور قرآنی فراگیر‌ترین حرکت جمعی قرآنی در کشور است که در سال‌های قبل بیش از ۲۰۰ هزار نفر از آن استقبال کرده اندو در سال ۹۷ نیز بیش از ۸۰۰۰ نفر از علاقمندان به قرآن در دارالعباده یزد در این آزمون ثبت نام نموده اند.

تمدید مهلت ثبت نام در آزمون سراسری قرآن و عترت تا ۱۵
وی افزود: این آزمون به صورت انفرادی و با توجه به رعایت نکات بهداشتی کاملا مجازی در ۱۴ رشته ترجمه سوره بقره، تفسیر سوره بقره، نهج البلاغه، دعای مکارم الاخلاق صحیفه سجادیه، سبک زندگی و سیره معصومین و حفظ قرآن در ۹ رشته (جزء ۳۰، جزء اول، سوره بقره، ۵ جزء اول، ۱۰ جزء اول، ۱۵ جزء، ۲۰ جزء، ۲۵ جزء و حفظ کل) برگزار می‌شود و رشته حفظ کل آزمون در مرحله دوم به صورت شفاهی خواهد بود.


جوادیان زاده گفت: ثبت نام در این مرحله از آزمون تا ۱۵ بهمن ادامه دارد و علاقمندان می‌توانند به سامانه آزمون‌های سراسری قرآن و عترت به نشانی اینتر نتی WWW.QURANEDU.IR مراجعه کنند.


وی افزود: هر نفر میتواند در ۶ رشته ثبت نام کندو همچنین به قبول شدگان در این آزمون گواهینامه معتبر از سوی معاونت قرآن و عترت و به افرادی که نمره بالا کسب کنند تقدیر نامه اهدا خواهدشد.



مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد با بیان این نکته که آزمون در دو گروه سنی زیر ۱۰ سال و بالای ۱۰ سال خواهد بود افزود:در گروه سنی زیر ۱۰ سال با توجه به شرایط خاص سنی و آموزشی آزمون به صورت ویژه برگزار خواهدشد.


وی در خصوص جوایز آزمون افزود: معاونت قرآن و عترت برای تمام حافظان کل که نمره نهایی ۱۰۰ را کسب کنند مبلغ ۱۰ میلیون ریال و آن دسته که حائزنمره ۹۰ به بالا شوند ۳۰۰ میلیون ریال به عنوان هدیه اختصاص خواهد دادو همچنین برای ۲۰۰۰ نفر از قبول شدگان بالای ۱۰ سال به قید قرعه ۱۰ میلیون ریال و برای ۵۰۰ نفر از پذیرفته شدگان زیر ۱۰ سال ۱۵۰ میلیون ریال جایزه در نظر گرفته است.


دبیر شورای فرهنگ عمومی استان یزد گفت: با توجه به اینکه دارالعباده یزد برای اولین بار در کشور عنوان پایتخت صحیفه سجادیه را کسب کرده، این اداره کل برای ترویج فرهنگ مراجعه به این کتاب نورانی ۱۰۰ جایزه ویژه برای شرکت کنندگان در این رشته اختصاص داده است.


رییس ستاد استانی برگزاری نوزدهمین دوره آمون سراسری قرآن و عترت گفت: تا کنون ۵۳۵۰ نفر از مشتاقان کلام وحی در استان یزد در این دوره از آزمون ثبت نام نموده اند، که استان را در جایگاه چند موسسه برتر کشور قرارداده است و از این تعداد ۲۹۶۰ نفر مربوط به شهرستان یزد است.


جوادیان زاده، افزود: میبد با ثبت نام ۱۰۳۰ نفر جایگاه دوم را به لحاظ تعداد داوطلبان کسب کرده، که با توجه به جمعیت این شهرستان و ثبت نام بیش از ۱% در آزمون جای تقدیر از مردم متدین و موسسات فعال آن شهرستان دارد.


وی از همه‌ی علاقمندان به کلام وحی در استان دعوت کرد با حضور و ثبت نام خود و اعضای خانواده در این آزمون و در چند رشته ضمن ایجاد روحیه نشاط به بالا بردن دانش دینی خود  همت گمارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مذاکره ادامه دارد بدون عقب‌نشینی از حقوق هسته‌ای
کلنگ‌زنی نخستین مدرسه ۱۲ کلاسه ویژه اتیسم استان البرز
وزش باد و بارش‌پراکنده در لرستان
زندان رجایی‌شهر به شهرِ زندگی، فرهنگ و دانشگاه تبدیل می‌شود
برپایی بیمارستان صحرایی در رومشکان لرستان
مراسم ترحیم مادر سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان
تأکید نماینده بروجرد بر تسریع اجرای سد آبسرده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۹ اسفند ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت تولید مرغ در زنجان با صدور مجوز‌های جدید
عروسک‌های بومی و محلی با پوشش لباس محلی استان زنجان، جلوه‌ای از هنر دست هنرمند ابهری
۱۲۷ دستگاه اتوبوس آماده جابه‌جایی ایمن مسافران زنجان
دعای هر روز و روز دهم ماه مبارک رمضان
کاهش تصادفات فوتی در لرستان
محفل انس با قرآن در خرم آباد
ادامه روند افزایشی دما در سمنان
کشف بیش از ۱۲ هزار مواد محترقه غیر مجاز در لاهیجان
تجلیل حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی با حضور علمای دین و مسئولین
قدردانی فرمانده انتظامی لرستان از حضور مردم در تشییع پیکر شهید فتح‌الهی
احتمال بارش باران در چهارمحال و بختیاری
ثبت نام دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ (ویژه استعداد‌های درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
ادعای ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم
تخریب دیوار «زندان رجایی‌شهر» کمتر از ۴۸ ساعت
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
رویترز: ادعای ترامپ با ارزیابی نهاد‌های اطلاعاتی مغایر است
معدوم‌سازی ۲۷۷ کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در زنجان
عبدی به نشان برنز رسید
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
عراقچی افغانستان و پاکستان را به گفت‌و‌گو دعوت کرد
مسیر جاده‌ای شیراز به جنوب کشور ، ۶۰ کیلومتر کوتاهتر می‌شود
گزارش جدید آژانس انرژی اتمی در خصوص ایران منتشر شد
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره واریز حقوق و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)