• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۶۲۶۶
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۷
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
حاجی میرزایی در مراسم افتتاح طرح‌های آموزش و پرورش

سرانه ورزشی در دولت تدبیر و امید دو برابر شد

وزیر آموزش و پرورش گفت: سرانه ورزشی به ازای هر دانش آموز در طول دولت تدبیر و امید دو برابر شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای محسن حاجی میرزایی در مراسم افتتاح طرح‌های وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، افزود: افتتاح طرح‌های ورزشی فرصتی است برای اینکه دوباره درباره امر تربیت بدنی و اهمیتی که در سلامت جسمی و روانی و اجتماعی دانش آموزان دارد صحبت شود.

وی گفت: کارکرد ورزش تنها نشاط، سرگرمی، بازی، تفریح و حتی سلامتی نیست بلکه ساعت ورزش یک ساعت بسیار مهم تربیتی است و بخش مهمی از ویژگی‌های تربیتی که در سایر دروس که در قالب متون درسی انجام می‌شود، در این عرصه استوار می‌شود و توسعه می‌یابد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای حاج میرزایی ضمن اشاره به مفاهیم مهم تربیتی ورزش گفت: مفاهیم تربیتی مثل اعتماد به نفس، شجاعت، گذشت، فداکاری، کارگروهی، تجربه، موفقیت، شکست، تجربه همکاری و مشارکت، صبر و بردباری، تحمل و مدارای دیگری، قاعده مبارزه، قاعده بازی، نمایش خلاقیت ها، جامعه پذیری، سخت کوشی و کسب افتخار از مفاهیم بلندی است که در پرتو ورزش تحقق پیدا می‌کند.

وی به سند تحول بنیادین اشاره کرد و افزود: در سند تحول بنیادین در کنار ساحت‌های دیگر تربیتی به ساحت تربیت زیستی و بدنی توجه شده و این‌ها فرصت کم نظیر تربیتی در ورزش است که به دلیل علاقه مندی و اشتیاق دانش آموزان به ساحت ورزش فرصت بسیار مهمی برای دستیابی به اهداف مهم تعلیم و تربیت محسوب می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: ما بیش از آنکه به انباشت دانش در اذهان دانش آموزان بیندیشیم، کسب آمادگی برای زندگی کردن، فعال بودن، مؤثر بودن، خلاق بودن، ارتباط برقرار کردن، حل مسأله کردن، مشارکت مؤثر در زندگی، توان ارتباط و تعامل با دیگران برقرارکردن، هوشیاربودن و سرزنده بودن از مفاهیمی است که جزو اهداف مهم تعلیم و تربیت محسوب می‌شود و از جمله ورزش متنوع برای کارآمدی، برای افزایش ظرفیت‌ها محسوب می‌شود.

آقای حاجی میرزایی افزود: میدان ورزش، میدان جذاب شوق آفرین برای پیگیری این اهداف بلند است و المپیاد‌های درون مدرسه‌ای که از ابداعات دولت تدبیر و امید است و بیش از پنج میلیون دانش آموز را در مدرسه درگیر ورزش و مسابقات کرده و حیات پویا با ایجاد یک تغییرات جزئی و ساده و کم هزینه در محوطه مدرسه را برای دانش آموزان فراهم کرده است.

وی گفت: هفت میلیون دانش آموز ابتدایی جزو اهداف این طرح محسوب می‌شوند که این طرح پیگیری و اجرا شده است.

آقای حاجی میرزایی افزود: استقرار و ساماندهی فدراسیون‌های ورزشی و یکی از بخش‌های مهم این فدراسیون، فدراسیون ورزش دانش آموزی است که برای استعدادیابی و پرورش ظرفیت‌های تربیت بدنی دانش آموزان و زمینه سازی برای شرکت آن‌ها در مسابقات بین المللی و کسب رتبه‌های جهانی فراهم شده است.

وی گفت: اصولا ورزش دانش آموزی پایه و اساس ورزش همگانی است، ورزش دانش آموزی پایه و اساس ورزش حرفه‌ای است و ورزش دانش آموزی پایه و اساس ورزش قهرمانی محسوب می‌شود به طوری که ورزش از مدرسه آغاز می‌شود و در مدرسه تبدیل به یک رفتار و عادت مستمر می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: تمام قهرمانان ملی و ورزشی کشور سابقه حضور پررنگ و موفقیت آمیز در ورزش‌های دانش آموزی را دارند، به عنوان مثال موفقیت‌هایی مثل مدال جهانی برنز در رشته دوومیدانی دختران برای نخستین بار در سال گذشته، قهرمانی آسیا در فوتسال در سال جاری، قهرمانی المپیک دانش آموزی کشتی آزاد و فرنگی در سال ۹۸، عنوان سوم جهان در بسکتبال در سال ۹۶ از دستاورد‌های مهم ورزش دانش آموزی است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای حاجی میرزایی در ادامه با اشاره به شیوع کرونا گفت: کرونا همه فعالیت‌ها را تحت شعاع قرار داد، اما به جای راه‌های مسدودشده ما توانستیم راه بسازیم و راه را پیمودیم و تلاش کردیم با طراحی و اجرای خلاقانه اجازه ندهیم که تعطیلی مدرسه موجب اختلال در آموزش شود.

وی افزود: با طراحی برنامه خلاقانه در زیست بوم جدید، تاب آوری اجتماعی دانش آموزان را ارتقا دادیم و امروز در شبکه اجتماعی دانش آموزی یا همان شبکه شاد تمام محتوای آموزشی تمام پایه‌های تحصیلی عرضه شده و تمام دانش آموزان دوازده پایه تحصیلی عضو آن هستند.

آقای حاجی میرزایی گفت: ۱۲ و نیم میلیون در کانال درسی تربیت بدنی هستند و ۷ و نیم میلیون نفر از فعالیت‌های متفرقه تربیتی استفاده می‌کنند و ۳۳ هزار مربی تربیت بدنی که هزار و ۴۰۰ نفر دکترای تربیت بدنی را دارند در این شبکه‌ها عضو هستند.

وی افزود: دولت شما (دولت روحانی) باتوجه به اهمیت ورزش نقش درخشانی داشته چنانچه سرانه ورزشی به ازای هر دانش آموز در طول دولت تدبیر و امید دو برابر شده یعنی تا قبل از دولت تدبیر و امید یک میلیون و ۸۶۵ هزار مترمربع فضای باز و سرپوشیده وجود داشت و هم اکنون به ۳ میلیون و ۸۸۷ مترمربع رسیده است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: ما سال ۹۲ را با ۲۵ طرح ورزشی آغاز کردیم و امروز ۱۸۰ طرح ورزشی افتتاح می‌شود.

آقای حاجی میرزایی افزود: در این طرح‌ها امروز با احداث ۱۸۳ طرح ورزشی و اعتباری بالغ بر ۸۷۰ میلیارد تومان بیش از ۱۸۴ هزار مترمربع به سرانه ورزشی دانش آموزان اضافه شده و زمینه استفاده ورزشی برای یک میلیون دانش آموز برای ورزش استاندارد فراهم شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
رسیدگی به تخلفات ۹ شرکت حمل‌ونقل در بخش کالای استان زنجان
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
بارش باران در مناطق مختلف هرمزگان
توانمندی در تولید سامانه‌های جراحی هوشمند
چطور بفهمیم کدام لینک آلوده است و کدام لینک را می‌شود باز کرد؟
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
فعالیت ۵۹ هزار بافنده در ۲۴۰ کارگاه های فرش بافی زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک گیلانی ، دانش‌آموز برگزیده کشوری
تجهیز پنج هزار چاه آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی
برگزاری انتخابات شورای سازمان های مردم نهاد لرستان
پویش یلدای مهربانی در گیلان
برگزاری جلسه بررسی و رفع مسائل و مشکلات حوزه آموزشی آذربایجان‌غربی
سفر معاون وزیر صمت به آذربایجان‌غربی
کشف محموله کالای قاچاق ۲۰ میلیارد ریالی در تبریز
برپایی نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی در موزه شهر ارومیه 
انتقاد مطهری از اخراج ناباورانه گل‌محمدی
بارش پراکنده باران و برف در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)