• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۶۶۲۸
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۴
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
با حضور وزیر علوم

تقدیر از ۱۶ عضو هیات علمی نمونه کشوری

۱۶ نفر از اعضای هیئت علمی نمونه کشوری امروز با حضور وزیر علوم تقدیر شدند.

تقدیر از ۱۶ عضو هیات علمی نمونه کشوریبه گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، در بیست و هشتمین مراسم نکوداشت اعضای هیئت علمی نمونه کشوری که با حضور آقای منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این وزارتخانه برگزار شد، از ۱۶ نفر از اعضای هیئت علمی نمونه کشوری تجلیل شد.
برترین اعضای هیئت علمی نمونه کشوری بر اساس فعالیت شان در عرصه‌های پژوهشی، آموزشی و اجرایی انتخاب شدند.
سید محمدعلی ابراهیم زاده موسوی دانشگاه تهران، محمد الماسی کاشی استاد دانشگاه کاشان، سیدامیر امین یزدی دانشگاه فردوسی مشهد، منصور انبیا دانشگاه علم و صنعت، محمد صالح اولیا دانشگاه یزد، علی ایرانمنش دانشگاه تربیت مدرس، ناهید پوررضا دانشگاه شهید چمران اهواز، محمدرضا رحیم پور دانشگاه شیراز، بهرام رضایی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، عباس شاکری حسین آباد دانشگاه علامه طباطبایی، محمد حسین صنعتی پژوهشگاه ملی ژنتیک، احمد ضابطی جهرمی دانشگاه صدا و سیما، سیدامیرحسین فقهی دانشگاه شهید بهشتی، سید محمود مدرس هاشمی دانشگاه صنعتی اصفهان، ولی الله میرخانی دانشگاه اصفهان و حمید وحید دستجردی پژوهشگاه دانش‌های بنیادی، استادانی هستند که امروز از آن‌ها تقدیر شد.

همسان سازی حقوق هیأت علمی در بودجه ۱۴۰۰

وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: امیدواریم در قانون بودجه ۱۴۰۰ همسان سازی حقوق اعضای هیأت علمی وزارت خانه‌های علوم تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انجام شود.
آقای منصور غلامی در حاشیه بیست و هشتمین آیین تقدیر از اعضای هیأت علمی نمونه کشوری که در سالن همایش‌های وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار شد در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: امروز با تأخیر مراسم تقدیر از اساتید نمونه کشوری به دلیل شیوع ویروس کرونا در حال انجام است و جای خوشحالی است که امروز تعدادی از اساتید نمونه کشوری حضوری و به صورت مجازی تقدیر می‌شوند.
وی افزود: سخنان اساتید و دانشمندان کشور کلید مهمی برای باز کردن قفل دغدغه‌ها و مشکلات کشور است که باید به آن توجه شود.
وی با بیان اینکه رویکرد مراکز دانشگاهی به سمت جامعه بیشتر شده است افزود: رویکرد بخش‌های مختلف به سمت جامعه حرکت خوبی است که شکل گرفته است هر چند دانشگاه‌های ما امروز در بخش تجهیزات و امکانات نیاز به بازسازی جدی دارد، اما هر ساله اعتباراتی را به عنوان اعتبارات تعمیرات و تجهیزات برای این امر در نظر گرفته می‌شود و در دو سال گذشته منابعی به عنوان خرید تجهیزات پیش‌بینی شده است و دانشگاه‌ها توانستند بخشی از نیاز‌های خود را تأمین کنند و بخشی از نیاز‌ها از طریق ایجاد آزمایشگاه مرکزی برطرف می‌شود.
آقای غلامی با بیان اینکه تعمیر و تجهیز آزمایشگاه‌های کشور یک نیاز جدی است گفت: باید به فکر به روز کردن تجهیزات آزمایشگاهی در دانشگاه‌های کشور باشیم، در سال‌های گذشته در لایحه بودجه مبالغی را برای به تعمیر و تجهیز آزمایشگاه‌ها در نظر می‌گرفتیم و متأسفانه این موضوع امسال حذف شده است، اما امیدواریم جایگزینی برای آن پیدا شود.
وی در خصوص بحث افزایش حقوق اعضای هیأت علمی دانشگاه گفت: ما در واقع روند خاصی را برای افزایش حقوق اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها نداریم و هر ساله همین افزایشی که دولت برای کارمندان دولت اعلام می‌کند ما نیز از آن بهره می‌بریم از این رو نیاز است که به اساتیدی که عملکرد و دستاورد‌های علمی بالایی داشتند، توجه ویژه شود، زیرا این اساتید به دلیل جاذبه‌های علمی در سایر کشور‌ها می‌توانند جذب شوند، هرچند به نظام و کشور علاقه‌مند هستند، اما باید مشکلات و دغدغه‌های آن‌ها برطرف شود.
وی افزود: امروز در مجلس بحث همسان سازی حقوق اعضای هیأت علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مطرح شد که امیدواریم افزایش نسبی رخ دهد تا اساتید جوان ما علاقه مندی بیشتری به آینده و رفع نیاز‌های کشور داشته باشند.
آقای غلامی در ادامه در خصوص نحوه برگزاری آموزش در ترم آینده با توجه به اینکه آزمون‌های بزرگی را پیش رو داریم گفت: فعلا افق مشخصی که آموزش‌ها حضوری باشد یا مجازی وجود ندارد، اما دانشگاه‌های ما آمادگی دارند که هم به صورت مجازی و هم حضوری آموزش را اجرا کنند، از این رو اگر ستاد ملی مقابله با کرونا اجازه دهد که آموزش‌ها مجازی باشد این اقدام سریع انجام می‌شود.
وی در خصوص آزمون‌های ترم آینده گفت:، چون پارسال آزمون‌ها با تجربه خوبی برگزار شد امسال با بهره‌برداری از همان ظرفیت‌ها، در زمان مقرر و مشخص آزمون‌ها برگزار می‌شود، اکنون ثبت نام آزمون‌ها انجام شده و تاریخ برگزاری آزمون‌ها نیز مشخص است.

 

بیشتر بدانید..

تاکنون ۴۰۷ عضو هیأت علمی نمونه کشوری معرفی شدند

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آکادمی سحر حریف استقلال در فینال لیگ بسکتبال زنان شد
تاییدصلاحیت ۹۱ درصدی داوطلبین انتخابات شورای شهرها در اسلامشهر
خبر‌هایی از برگزاری مراسم اربعین شهادت شهید حمامیان در شاهرود
افتتاح سرای محله شهید امیر عبداللهیان در بهارستان
همدلی به سبک کوچه افطاری
واکنش مردم به درخواست‌های دشمنان
اجرای طرح اطعام مهدوی در ورامین
آغاز طرح نظارتی استاندارد بر بازار لرستان
بازگشت تولید به قدیمی‌ترین مرکز شیلات کشور
تسلیم نشدن ایرانی‌ها
پیروزی مس کرمان برابر داماش
انتخابات اولویت اول دستگاه‌هایی اجرایی شهرستان بویراحمد
اجرای طرح مسکن استیجاری در آذربایجان‌غربی
توزیع بسته های معیشتی در ملارد
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه
شکست تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در لیگ آزادگان
هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال؛ تراکتور فرصت صدرنشینی را از دست داد
۷۰ کشته در حمله به پناهگاه‌های تروریستی در افغانستان
باخت مس قعر نشین؛ پاس گل برای صدر نشینی استقلال
پاکستان سیاست‌های خود را در قبال افغانستان بازنگری کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
واکنش بقایی به اظهارات اخیر سفیر آمریکا در تل‌آویو
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور از روز سه‌شنبه
از شکست میدانی تا عقب‌نشینی راهبردی
واکنش مقام‌های کشورهای مختلف به سخنان سفیر آمریکا
پاکستان و ۱۴ کشور اسلامی ادعای سفیر آمریکا را محکوم کردند
برگزاری مسابقات کشتی آزاد چهار جانبه در آباده
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان/ پنجم اسفند ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ اسفند ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
داوطلبان رد صلاحیت شده اعتراض خود را ثبت کنند
دعای هر روز و روز چهارم ماه مبارک رمضان
تخصیص ۲۲۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رئیس جمهور در زنجان
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۴ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)