• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۶۷۶۱
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۷
اقتصادی » اقتصاد کلان

بودجه ۱۴۰۰؛ اصلاح کلیات یا تصویب سه دوازدهم

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اگر دولت لایحه بودجه را بدون تغییر به مجلس برگرداند مجلس بودجه را به صورت سه دوازدهم برای ابتدای سال آینده تصویب می‌کند.

بودجه ۱۴۰۰؛ اصلاح کلیات یا تصویب سه دوازدهمبه گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما آقای احسان خاندوزی در ارتباط با خبر ۱۴ شبکه یک سیما افزود: با فرض اینکه سناریوی امروز صبح نماینده دولت در صحن علنی مجلس تکرار شود، مجلس به ناچار بودجه را برای سه ماه ابتدایی سال تصویب می‌کند تا درباره بقیه ارقام بودجه تصمیم دیگری گرفته شود. 
 
وی گفت: تاکید می‌کنم بودجه سه دوازدهم حتما انتخاب بهینه و اول مجلس شورای اسلامی نیست,، اما اگر بار هزینه‌ای و تورم‌زایی لایحه تکرار شود که به واسطه آن منفعت بلند مدت مردم به خطر بیفتد بهتر است در چند ماه اول سال آینده که اتفاقا ماه‌های پایانی دولت هم هست این هزینه کوتاه مدت را بپردازیم,، اما برای بلند مدت چنین کسری بودجه و تورمی را به کشور تحمیل نکنیم. 
 
خاندوزی گفت: کمیسیون تلفیق به ویژه در طرف درآمدی، برای اتکا به منابع پایدار مالیاتی و مانند آن تلاش خوبی انجام داده بود، هر چند در طرف مصارف و هزینه‌های دولت، متاسفانه همان مسیر انحرافی، تورم زا و خطیر لایحه دولت تکرار شده بود، در حالیکه انتظار می‌رفت دولت با این اصلاحات کمیسیون تلفیق در طرف درآمدی موافقت کند و ادامه اصلاحات طرف هزینه‌ای را در داخل صحن علنی با همکاری دولت و مجلس انجام دهیم و لایحه ۱۴۰۰ را به نفع اقتصاد و مردم به سرانجام برسانیم.
 
وی افزود: جهش ۶۰ درصدی هزینه‌های دولت در یک سال می‌توانست در آینده هزینه‌های بسیار سنگینی بر دولت و مردم تحمیل کند و حتی ورشکستگی اقتصادی دولت‌های آینده را در پی داشته باشد.
 
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: متاسفانه نحوه مواجهه نماینده دولت در صحن علنی به نحوی بود که نمایندگان استنباط کردند بنای هیچ همکاری و تعاملی برای اعمال این اصلاحات وجود ندارد و همچنان بر آن لایحه اصرار دارند. 
 
خاندوزی افزود: از آنجا که ارقام کل درآمد و هزینه بودجه استخراج نشده بود، نمی‌توانستیم برآورد تورمی انجام دهیم,، زیرا هر پیشنهاد مالیاتی و هزینه‌های افزایش طرح‌ای عمرانی سرجمع کل لایحه را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
 
وی ادامه داد: امیدوارم دولت موضع امروز خود را در صحن علنی تکرار نکند و همه به نفع اقتصاد مردم در سال آینده همکاری کنیم تا ثبات اقتصادی به کشور برگردد، زیرا هم اکنون در شرایط جنگ اقتصادی نیازمند همکاری بیشتر قوا هستیم. 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)