• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۸۲۶۳
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۶
بین الملل » آمریکا
در گفتگو با سی ان ان؛

جرج کانوی: سقوط اخلاقی حزب جمهوری خواه را شاهدیم

جرج کانوِی بنیانگذار پروژه اقدام لینکلن اعلام کرد: شاهد سقوط اخلاقی حزب جمهوری خواه در آمریکا هستیم.

 به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ بنیانگذار پروژه اقدام لینکلن اعلام کرد: شاهد سقوط اخلاقی حزب جمهوریخواه در آمریکا هستیم.  

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
جرج کانوِی (George Conway) در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت: اگر تاکنون (سقوط اخلاقی جمهوریخواهان) رخ نداده، اکنون شاهد سقوط اخلاقی حزب جمهوریخواه هستیم. چنین وضعیتی محصول چهار سال اقدامات کسانی است که در برابر دونالد ترامپ سکوت کردند - همان فردی که خودش نظریه پرداز توطئه بود، در زمانی که رئیس جمهور بود ۳۰ هزار دروغ گفت، درباره معجزات مضحکی مثل درمان معجزه آسای کرونا صحبت کرد، وانمود کرد که کرونا محو خواهد شد و فردی است که بزرگترین دروغ انتخاباتی را مطرح کرده و مدعی شده بود در انتخابات پیروز شده بود، اما با تقلب وی را بازنده اعلام کردند! آن‌ها در برابر کسی سکوت کردند که باعث بروز خشونت شد.
وی افزود: وی (ترامپ) در سه ماه پایانی ریاست جمهوری اش تلاش کرد «دموکراسیِ مبتنی بر قانون اساسی» در آمریکا را از بین ببرد. با وجود همه این اقدامات، جمهوریخواهان عمدتا سکوت کردند و در ارتباط با این مسائل از وی انتقاد نکردند. مشکلی که اکنون وجود دارد این است که نظریه پردازی توطئه و جنون در گروه‌های افراطی مثل «کیو اِنان» تکثیر یافته است.
بنیانگذار پروژه اقدام لینکلن با اشاره به ادامه حمایت برخی از اعضای حزب جمهوری خواه از افکار دونالد ترامپ گفت: حزب جمهوریخواه اکنون وضعیتی را شاهد است که بخش قابل توجهی از آن نه تنها به فرقه دونالد ترامپ بلکه به جنون و بی عقلی وفادار است. نمی‌دانم که جزب جمهوریخواه چگونه می‌تواند با وجود افرادی دوام بیاورد که به لیز چنی حمله می‌کنند فقط به این علت که لیز چنی در دفاع از حاکمیت قانون صحبت کرده است!
از سوی دیگر افرادی مثل خانم مارجری تیلور گرین در حزب جمهوریخواه هستند که نظریات عجیب و غریبی مثل ترور رئیس مجلس نمایندگان (نانسی پلوسی) را مطرح می‌کنند یا اینکه درباره «لیزر اندازی‌های هوایی یهودیان» صحبت می‌کنند (که به ادعای وی باعث ایجاد آتش سوزی در مناطق جنگلی در ایالت کالیفرنیا شده است)!
نمی‌دانم که این حزب چگونه می‌تواند دوام بیاورد؟ بسیاری از سناتور‌های جمهوریخواه درباره اظهارات مارجری تیلور گرین نگران هستند، باید هم نگران باشند، چون این افراد حزب جمهوریخواه را نابود می‌کنند. اینکه شورش در کنگره رخ دهد و اینکه رای دهندگان طبقه متوسط -در مناطق حاشیه نشین از ایالت‌های سرنوشت ساز انتخاباتی- از رای دادن ترسانده شوند، باید مایه نگرانی بسیاری از سناتور‌ها شود.
کانوی درباره ابراز تردید افرادی مثل سناتور لیندسی گراهام درباره صحبت‌های خانم مارجری تیلور گرین و تاکید بر اینکه شاید اظهارات این خانم در رسانه‌های اجتماعی تحریف شده باشد گفت: مشکل همین است. آن‌ها از چنین اظهاراتی در حزب جمهوریخواه می‌ترسند و در عین حال می‌ترسند که این اظهارات به جایگاه حزب جمهوریخواه لطمه بزند. آن‌ها از این مسئله نگرانند که خاستگاه این بخش از حزب جمهوریخواه پر از این دروغ‌های سمی شده است. آن‌ها در این وضعیت گرفتار شدند و من نمی‌دانم که چطور می‌شود به این وضعیت ادامه داد؟
کانوی در پایان گفت : نمی‌دانم که در ادامه برای حزب جمهوریخواه چه اتفاقی رخ خواهد داد؟ فکر می‌کنم حزب جمهوریخواه اگر بخواهد به همین مسیر ادامه دهد، حمایت رای دهندگان فرهیخته و تحصیلکرده در مناطق حاشیه شهر‌ها را از دست خواهد داد، چون این افراد شاید محافظه کار باشند، اما فرادی معقول هستند و دیدگاه‌های افراطی ندارند. این افراد واقع بین هستند. حتی اگر افرادی از حزب جمهوریخواه در برابر افرادی مثل مارجری تیلور گرین ایستادگی کنند باز هم شاید دیر شده باشد. عده زیادی در مجلس نمایندگان هستند که شاید به اندازه مارجری تیلور گرین حرف‌های جنون آمیز نزنند، اما در مجلس نمایندگان ۱۴۰ نماینده جمهوریخواه دروغ‌های رئیس جمهور ترامپ درباره انتخابات را باور کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)