• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۹۱۸۲
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۵
بین الملل » اقتصادی
در معاملات روز پنج شنبه

نوسان بازار‌های مالی اروپا و جهان

شاخص‌های بورس‌های اوراق بهادار و دیگر شاخص‌های مالی-اقتصادی در بازار‌های اروپا و جهان در معاملات روز پنجشنبه در نوسان بود.

نوسان بازار‌های مالی اروپا و جهانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از رویترز، در بازار مالی کشور‌های اروپایی شاخص‌های کل بورس اوراق بهادار بیشتر افزایشی بود. به طوری که، شاخص سهام بورس ‏یورواستاکس ۵۰، EuroStoxx ‎‎۵۰، ‏ ‏که در آن در هر روز ‏کاری سهام ۵۰ شرکت ‏‏بزرگ منطقه یورو ‏‏ارزش گذاری و خرید و ‏فروش می‌شود، با ۳۲ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به سه هزار و ۶۲۱ واحد رسید.

شاخص سهام ‏فوتسی یوروفرست ۳۰۰، FTSEurofirst ۳۰۰، که در ‏آن در هر روز کاری ‏‏سهام ۳۰۰ شرکت بزرگ ‏منطقه یورو، ‏ارزش گذاری و خرید و ‏فروش می ‏شود با ۲۴ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به یک هزار و ۵۷۱ واحد رسید.
شاخص سهام بورس ‏استاکس ۶۰۰، Stoxx ۶۰۰، هم که در ‏آن در هر روز کاری ‏‏سهام ۶۰۰ شرکت کوچک، متوسط و بزرگ ‏ ۱۸ کشور اروپایی در آن ‏ارزش گذاری و خرید و ‏فروش می ‏شود و تقریبا ۹۰ درصد سهام شناور آزاد شرکت‌های پذیرفته شده در بورس‌های اروپایی را پوشش می‌دهد، در معاملات امروز ۱۶ صدم درصد نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، افزایش یافت.
ارزش شاخص سهام بورس ‏‏پاریس، CAC ‎‎۴۰، در ‏معاملات ‏امروز با ۴۰ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به پنج هزار و ۵۸۵ واحد رسید.
شاخص سهام بازار بورس ‏فرانکفورت ‏آلمان، Dax، هم که سهام شرکت‌های مهم صادراتی این کشور در آن در هر روز کاری ارزش گذاری و خرید و فروش می‌شود با ۴۸ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۱۴۰۰۰ واحد رسید.
شاخص سهام بورس ‏فوتسی ۱۰۰ ‏‏لندن، FTSE ‎‎‎۱۰۰، هم که ‏‏در آن در هر ‏‏روز ‏کاری سهام ۱۰۰ ‏‏شرکت ‏مهم و ‏بزرگ ‏‏‏‏انگلیس، ارزش گذاری و ‏خرید ‏و ‏فروش ‏‏می شود با هفت صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به شش هزار و ۵۱۲ واحد رسید.
ارزش شاخص سهام "اس ام ‏آی"، SMI، ‏یکی از سه ‏شاخص عملکرد بورس ‏‏اوراق ‏بهادار سوییس، در معاملات ‏امروز با ۸۰ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ده هزار و ۸۶۱ واحد رسید.
در بازار مالی وال استریت قرارداد‌های آتی که بر روی شاخص‌های ‏بورس ‏نیویورک یعنی شاخص سهام صنعتی داو ‏جونز‏، شاخص سهام نزدک و شاخص سهام استاندارد اند ‏پورز ۵۰۰‏، بسته می‌شود و در نتیجه آن، تحویل سهام در آینده صورت می‌گیرد، در معاملات امروز افزایشی بود.
به طوری که، میانگین شاخص سهام صنعتی داو ‏جونز، یکی ‏از سه شاخص عملکرد بورس ‏اوراق ‏بهادار نیویورک، با هشت صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۳۰ هزار و ۶۵۲ واحد رسید.
شاخص سهام استاندارد اند ‏پورز ۵۰۰، سومین شاخص عملکرد ‏بورس اوراق بهادار نیویورک که ‏از فهرستی متشکل از سهام ‏۵۰۰ ‏شرکت مهم در ‏بازار بورس ‏نیویورک تشکیل شده است با هشت صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به سه هزار و ۸۲۶ واحد رسید.
شاخص سهام نزدک ۱۰۰ ≺ Nasdaq ۱۰۰≻ دیگر شاخص ‏عملکرد بورس اوراق بهادار ‏نیویورک، با ۳۰ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۱۳ هزار و ۴۳۴ واحد رسید.
در بازار داد و ستد‌های ارزی اروپا، نرخ‌های برابری در نوسان بود. به طوری که ارزش یورو برابر دلار ۳۳ صدم درصد نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، کاهش یافت. در معاملات ‏امروز، هر یک یورو برابر ‎۱,۱۹۹۴ ‎ دلار معامله می‌شد. در پایان معاملات روز کاری پیشین، ارزش برابری این دو ارز، به نسبت هر ‎۱,۲۰۳۴ ‎ دلار به یک یورو بود.
ارزش برابری دلار آمریکا با ین ژاپن در معاملات امروز بازار توکیو، ۲۶ صدم درصد نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، افزایش یافت. بدین صورت که هر ‎۱۰۵,۲۸ ین برابر یک دلار آمریکا معامله می‌شد. در پایان معاملات روز کاری پیشین این بازار، هر ‎ ۱۰۵,۰۱ ‎ ین برابر یک دلار آمریکا داد و ستد می‌شد.
ارزش برابری یورو با ین نیز در معاملات امروز بازار توکیو، هشت صدم درصد ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، کاهش داشت. بدین صورت که هر ۱۲۶,۲۹ ین برابر یک یورو معامله می‌شد در پایان معاملات روز کاری پیشین این بازار، هر ۱۲۶,۳۹ ‎ ین برابر یک یورو داد و ستد می‌شد.
شاخص دلار برابر سبد ارزی مرجع بین المللی متشکل از شش ارز ‏‏‏مهم جهان ‏یعنی ‏‏‏یورو، پوند ‏انگلیس، ‏ین ‏‏‏‏ژاپن، ‏فرانک سوئیس، ‏‏دلار کانادا و ‏کرون ‏‏‏سوئد، با ۲۷ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۹۱,۴۱۷۰ رسید.
در بازار اوراق قرضه، نرخ سود‌ها در معاملات امروز افزایشی بود. به طوری که نرخ سود اوراق قرضه و بهادار با سررسید ۱۰ ساله آلمان که نقش مبنا و مرجع را در کشور‌های عضو منطقه یورو ایفا می‌کند، با سه صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به منفی ۴۶ صدم درصد رسید. منفی بودن نرخ سود اوراق بهادار در یک کشور نشان دهنده وضع خوب اقتصادی و مالی آن کشور است. با این توضیح که کشور ناشر با توجه به اینکه سرمایه گذار در خصوص دریافت به موقع اصل و سود سرمایه خود اطمینان دارد آن‌ها را با نرخ سودی پایینی منتشر می‌کند. نرخ سود اوراق قرضه و بهادار وزارت خزانه داری آمریکا با سررسید ۱۰ ساله هم با هفت صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به یک و ۱۳ صدم درصد رسید.
در بازار نفت اروپا، قیمت دو شاخص عمده نفتی جهان، افزایش یافت. به طوری که بهای هر بشکه نفت خام سبک و ‏‏شیرین (وست تگزاس اینترمیدییت‏) هم که برای ‏‏قیمت گذاری نفت مصرفی ‏‏آمریکا، به کار ‏برده می ‏شود با ۸۳ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۵۶ دلار و ۱۵ سنت رسید.
بهای نفت خام سبک ‏برنت (دریای شمال)، که ‏از آن به عنوان ‏یکی از مهمترین مراجع قیمت گذاری ‏ نفت داد و ستد شده در ‏‏بازار اروپا ‏استفاده می‌شود با ۶۷ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۵۸ دلار و ۸۵ سنت رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانوان بوکسور در رینگ کشوری
سرمایه گذاری ۲۰۰ همتی دولت در صنعت آب و برق گلستان
توسعه فضا‌های آموزشی در دزپارت استان خوزستان
دوره تخصصی «نهج‌البلاغه‌پژوهی» برگزار می‌شود
زلزله ۳.۵ ریشتری در حوالی چلگرد
پیشرفت چشمگیر کتابخانه مرکزی مازندران پس از ۱۸ سال
افتتاح فاز یک پروژه پرورش گوسفند داشتی پرتولید در شهرستان مهریز 
دانه‌های برف در همدان، باز هم زینت بخش زمین شد
نقش کلیدی تغذیه و فعالیت بدنی در پیشگیری از تحلیل عضلانی
پرداخت هزار و ۵۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و کارآفرینی در خراسان جنوبی
دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا؛ صدرنشینی میزبان در روز دوم
دهدشت پر بارشترین منطقه استان در بارشهای امروز
عشایر، موتور محرک تولید در استان قزوین 
خوزستان، نائب قهرمان مسابقات کشتی فرنگی نوجوانان کشور
افتتاح طرحهای تقویت پست برق خراسان رضوی با ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار
روزشمار انقلاب اسلامی در اردبیل
حل مسئله محور؛ رویکرد اصلی جایزه ملی «تا ثریا»
واگذاری۱۰ هزار سند بنیاد علوی در کشور
امدادرسانی به ۵۹۵ حادثه دیده برف وکولاک در استان
یک باند کلاهبرداری در شاهرود متلاشی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)