• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۰۱۸۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۶
فارس » اجتماعی
جریمه نیم میلیونی در انتظار متخلفان

ممنوعیت سفر به شیراز؛ از امروز

از امروز به مدت یک هفته سفر به چند شهر گردشگری ایران از جمله شیراز ممنوع است.

سفر به شیراز از امروز ممنوع استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، جانشین ستاد استانی مقابله با کرونا فارس گفت: بر اساس آخرین بررسی‌های به عمل آمده در حال حاضر از ٣۶ شهرستان استان وضعیت ١۶ شهرستان زرد و ٢٠ شهرستان از جمله شیراز آبی است، اما به هم استانی‌ها هشدار می‌دهیم که با توجه به تغییر وضعیت رنگ‌ها به دلیل کاهش یا افزایش مبتلایان مردم بیش از گذشته مراقبت جد‌ی تری داشته باشند .
علاوه بر جلوگیری از ورود خودرو‌های غیر بومی به شهر‌های اعلام شده، رانندگانی که به این مصوبه توجه نکنند مبلغ ۵۰۰ هزار تومان جریمه خواهند شد.
عبد الرضا قاسم پور در خصوص وضعیت تردد خودرو‌ها تصریح کرد: در حال حاضر یک ساعت از زمان منع تردد شبانه که در همه مراکز شهرستان‌های استان برقرار است کاسته شده و بر اساس تصمیم گیری جدید ساعت تردد شبانه از ساعت ٢١ تا ٣ بامداد تعیین شده که درصورت تخلف خودرو‌هایی که جز این ساعات در شهر تردد کنند مشمول جریمه ٢٠٠ هزار تومانی خواهند شد.

وی با اشاره به نزدیک شدن به نوروز و شلوغی‌های این ایام به ویژه سفر‌های نوروزی، گفت: با توجه به نزدیک شدن به نوروز و در نتیجه شلوغی خیابان‌ها به دلیل خرید‌های نوروز از مردم تقاضا می شود حتی المقدور از آمدن به مراکز شلوغ خودداری کنند.
 
جانشین ستاد استانی مقابله با کرونا فارس گفت: اصناف مکلف به رعایت شیوه نامه های بهداشتی هستند و سازمان صمت هم متولی رصد این موارد است و از این پس نظارت دقیق تری بر روی فعالیت این اماکن می شود و شهرداری نیز مکلف شده بازار‌های روز را ساماندهی و نظارت کند.
 
قاسم پور با اشاره به ادامه ممنوعیت ورود و خروج از شهر‌های نارنجی و قرمز و کنترل هوشمند سفر‌های نوروزی گفت: توصیه می‌ شود اگر کسی قصد سفر به شیراز را دارد در وهله اول اصلاً به شیراز سفر نکند و اگر هم بیایند یا باید در خانه اقوام و خویشان خود باشند که البته برای مهمان و میزبان هر دو خطر انتقال ویروس را دارد و یا این که باید به هتل و مراکز اقامتی بروند که هزینه بالایی دارد.
 
جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با اشاره به این که بر اساس مصوبات ستاد ملی کسانی که در ایام نوروز سفر می‌کنند موظف هستند پیش از سفر محل اسکان خود را مشخص کنند، تأکید کرد: با توجه به این که نوروز قبل کسی اجازه سفر کردن نداشت امسال قرار است با اعمال محدودیت‌ها اجازه سفر داده شود، اما کسانی که می‌خواهند نوروز به سفر بروند باید توجه داشته باشند که در این ایام اجازه اقامت در فضا‌های غیر رسمی داده نمی‌شود و زدن چادر در پارک‌ها و بوستان‌ها ممنوع است.
 
قاسم پور گفت: کمپ‌های اقامتی توسط شهرداری‌ها و دهیاری‌ها راه اندازی نخواهد شد و مدارس در اختیار مسافران قرار نمی‌گیرد، خانه‌های مسافر غیر مجاز نیز با همکاری اداره کل گردشگری و دستگاه قضائی و نیروی انتظامی پلمپ و تعطیل می‌شود.
 
وی با اشاره به ممنوعیت مطلق سفر برای افراد مبتلا به کرونا گفت: در صورت مشخص شدن موضوع با متخلفان برخورد قانونی صورت می‌گیرد، محدودیت‌های سفر به شهر‌های مسافر پذیر با رنگ بند‌ی زرد، به زود‌ی مصوب و ابلاغ می‌شود و نیروی انتظامی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خودرو‌های مربوط به افراد دارای تست مثبت را شناسایی کرده و اعمال محدود یت انجام می‌شود البته به طور کل سفر به شهر‌های نارنجی و قرمز بر اساس مصوبه قبلی ستاد ملی کرونا هنوز ممنوع است.
 
جانشین ستاد استانی مقابله با کرونا فارس گفت: امروز بزرگ‌ترین نگرانی ما القای عاد‌ی شدن وضعیت و رعایت نکردن شیوه نامه‌ها به دلیل لغو برخی محدودیت‌ها است. مردم باید هوشیار باشند که کرونا هنوز از بین نرفته و تنها راه گذر از این وضعیت در حال حاضر نیز ادامه رعایت شیوه نامه های بهداشتی است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
الان یعنی فقط تردد با خودرو شخصی ممنوعه؟ یعنی با اتوبوس، قطار یا هواپیما میشه وارد شد؟
هتل ها، مسافرخونه ها و مهمان پذیر ها خدمات میدن؟
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان به پایان رسیده است
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)