• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۱۵۲۶
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۹
فارس » اجتماعی

انعقاد تفاهم همکاری میراث فرهنگی و بسیج هنرمندان فارس

برای ترویج صنایع دستی در فضای مجازی، تفاهم نامه همکاری اداره کل میراث فرهنگی فارس و سازمان بسیج هنرمندان سپاه فجر منقعد کردند.

انعقاد تفاهم همکاری میراث فرهنگی و بسیج هنرمندان فارسبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس، تفاهمنامه همکاری بین اداره کل میراث فرهنگی و سازمان بسیج هنرمندان استان فارس با هدف اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی برای گسترش و بهبود کیفیت و معرفی و ترویج تولیدات صنایع دستی این استان، به امضای مسئولان دو نهاد رسید.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس گفت: استفاده از تجربه و دانش کارشناسان معاونت صنایع دستی برای بالا بردن استاندارد‌های فعالیت بسیج هنرمندان، آشنایی و تعامل بسیج هنرمندان با چهره‌های فرهیخته در عرصه صنایع دستی و هنر‌های سنتی فارس، الگوسازی برای جوانان جویای کار در راستای توسعه شهرجهانی صنایع دستی و فرهنگ سازی در راستای بسط و گسترش تولیدات صنایع دستی استان از اهداف این تفاهم نامه است.
مصیب امیری بیان کرد: ارائه فهرست فعالان، هنرمندان واساتید صنایع دستی و هنر‌های سنتی فارس برای همکاری متقابل، ارائه مشاوره در خصوص چگونگی بهبود کیفی فعالیت‌های تخصصی صنایع دستی و هنر‌های سنتی، معرفی رشته‌های اولویت دار استان، صدور مجوز‌های سه گانه به مشاغل هنرمندان فعال صنایع دستی در بسیج هنرمندان، حمایت تسهیلاتی و معنوی از اعضای فعال بسیج هنرمندان در حوزه‌های تولید هنر‌های سنتی و صنایع دستی، فراهم کردن شرایط جهت حضور در نمایشگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی صنایع دستی و ارائه خدمات و بسته‌های سرمایه گذاری با در نظر گرفتن اولویت برای هنرمندان رشته صنایع دستی مرتبط با بسیج هنرمندان از تعهدات این اداره کل خواهد بود.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان سپاه فجر فارس نیز گفت: ارائه گزارش از عملکرد از فعالیت‌های انجام شده مشترک به معاونت صنایع دستی اداره کل بصورت سه ماهه، تجاری سازی تولیدات صنایع دستی با اولویت رشته‌های در خطر منسوخ شدن با استفاده از ظرفیت بسیجیان و ایجاد تعاونی مستقل در این تفاهم‌نامه پیش‌بینی شده است.
مجید میکائیلی یادآور شد: فرهنگ سازی و آموزش نیرو‌های انسانی در راستای تربیت نیروی کار جدید متخصص صنایع دستی و هنر‌های سنتی، شناسایی نیروی کار مستعد و جویای کار در زمینه تولید صنایع دستی و ایجاد بانک اطلاعاتی نیروی آماده به کار و ایجاد برند‌های تولید صنایع دستی با استاندار‌های جهانی در راستای توسعه فروش صنایع دستی فارس در قالب تشکیل تعاونی، بخشی از تعهدات بسیج هنرمندان در این تفاهمنامه است.
میکائیلی اضافه کرد: در این تفاهمنامه نمونه سازی خلاق محصولات صنایع دستی در جهت توسعه بازار‌های صنایع دستی استان فارس، همکاری دوجانبه در رویداد‌های صنایع دستی مانند همایش‌های صنایع دستی، داوری نشان ملی مرغوبیت و نشست‌های تخصصی و مشارکت در تولید محتوای چند رسانه‌ای برای توسعه و ترویج صنایع دستی نیز از تعهدات بسیج هنرمندان سپاه فجر فارس در این تفاهمنامه است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
صدای مراسم جشن و شادی از گوشه، گوشه ایلام به گوش می‌رسد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
مناظر استرالیا از آسمان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)