• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۲۷۸۴
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۴
ورزشی » جانبازان و معلولان

تحریم تجهیزات ورزشی جانبازان و معلولان را پشت سر گذاشتیم

رئیس کمیته ملی پارالمپیک از پشت سر گذاشتن موفقیت آمیز تحریم‌ها برای تهیه‌ی تجهیزات ورزشی جانبازان و معلولان خبر داد.

به گزارش خبرنگار اخبار ورزشی خبرگزاری صدا و سیما؛ محمود خسروی‌وفا در مراسم رونمایی از تجهیزات تولید ملی، گفت: نباید از گذشته غافل شویم، بیش از ۲۰۰ هزار شهید دادیم تا امروز این استقلال را جشن بگیریم، بیش از ۵ هزار ورزشکار شهید داریم.

رئیس کمیته ملی پارالمپیک ادامه داد: ورزش اثر مهمی در بخش توانمندی و درمان بخصوص در بخش معلولین دارد. ورزشکاران پارالمپیکی آنقدر توانمند شده‌اند که قوانین ورزشی به ورزش افراد سالم نزدیک شده است و معلولین در مسابقات افراد سالم شرکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه جشنواره‌های مختلف در دوره‌های مختلف برگزار کردیم که مورد تحسین کمیته بین‌المللی پارالمپیک قرار گرفت، افزود: این ورزش آنقدر توسعه پیدا کرده که اعتماد جامعه را بدست آورده است و دولت و مردم در آن سرمایه‌گذاری می‌کنند. جامعه کنونی دچار معلولیت ذهنی شده‌اند و نیازمند ورزش هستند. در تمام مسابقات نقاط ضعف و قوت را ثبت و ضبط می‌کنیم تا مورد استفاده آیندگان قرار بگیرد. در تمام مسابقات بلافاصله بعد از اتمام رقابت‌ها در همان کشور میزبان اقدام به ارزیابی و آسیب‌شناسی می‌کنیم.

 

 توانمندی‌های ورزشکاران ایرانی در جهان ثابت شده است 

رئیس کمیته ملی پارالمپیک گفت: توانمندی‌های ورزشکاران ایرانی در جهان ثابت شده است. آخرین آمار ما حضور بیش از ۶۰ هزار ورزشکار در روز ملی پارالمپیک ایران است و همه‌ی این موارد ظرفیت‌هایی است که در جمهوری اسلامی به وجود آمده است و با بحران‌ها و تحریم‌ها سعی کردیم روی پای خودمان بایستیم.

خسروی وفا افزود: بزرگان زیادی را در این سال‌ها از دست دادیم که برای ورزش زحمت کشیدند. ماحصل این افتخارآفرینی کسب بیش از ۲۶۰۰ مدال در رده‌های مختلف بوده است.

رئیس کمیته ملی پارالمپیک درباره‌ی اعزام نشدن تیم ملی فوتبال ۵ نفره به بازی‌های پارالمپیک، گفت: همین ابتدا باید بگویم اشتباه کردیم. البته اگر ورزشکاری دچار افت شد باید با ورزشکارانی که زحمت کشیدند فرق داشته باشد. با این دستورالعمل، چون فوتبال ۵ نفره آسیا را از دست دادند و باید طبق دستورالعمل عمل می‌کردیم کنار گذاشته شدند، اما باید بپذیریم که اشتباه کردیم؛ هرچند تصمیم کارشناسی بود، اما حق آن‌ها نادیده گرفته شد و می‌توانیم منعطف‌تر عمل کنیم.

خسروی‌وفا درباره اعزام نشدن تنها نماینده شنا به پارالمپیک، افزود: شاهین ایزدیار هم براساس همان دستورالعمل در چارچوب اعزام قرار نمی‌گرفت.

 مشکل مالی نداریم 

رئیس کمیته ملی پارالمپیک درباره‌ی اعزام نشدن ورزشکاران به اردو‌های برون مرزی، گفت: به هیچ عنوان مشکل مالی نداریم و این موضوع موجب اعزام شدن ورزشکاران نیست بلکه، متاسفانه مسابقات کسب سهمیه زیادی را از دست دادیم و تنها ۵۰ سهمیه گرفتیم در حالی که در ریو ۱۱۰ سهمیه شرکت کردیم و درست است ورزشکار نیاز به مسابقه دارد بهترین امکانات را برای ورزشکاران فراهم کرده‌ایم. البته این مشکل دامنگیر تمام دنیاست. امیدواریم در سال جدید بتوانیم شرایط بهتری را فراهم کنیم.

وی درباره پاداش ورزشکاران، گفت: امروز ورزشکاران پارالمپیکی در کنار ورزشکاران سالم قرار گرفته‌اند و قانونی در مجلس تصویب شده بود که ورزشکاران المپیکی و فرزندان پارالمپیکی ها استخدام شوند که اشکال داشت و این موضوع در مراحل نهایی تصویب دولت است. این مشکل حل خواهد شد و در ردیف ورزشکاران سالم قرار خواهند گرفت.

 نگران کسب مدال در پارالمپیک توکیو نیستم 

رئیس کمیته ملی پارالمپیک گفت: نگرانی بابت کسب مدال در پارالمپیک توکیو نداریم فکر می‌کنم طلا‌ها و سکوی دوره قبل را حفظ خواهیم کرد.
خسرو‌ی‌وفا در مراسم رونمایی از تجهیزات ورزشی جانبازان و معلولان و تولید ملی، گفت: با اینکه نسبت به دوره قبل ۵۰ درصد کمتر سهمیه گرفته‌ایم، اما نگرانی بابت کسب مدال نداریم و فکر می‌کنم طلا‌ها و سکوی دوره قبل را حفظ خواهیم کرد، هرچند شعار ما همواره حفظ و ارتقای سکو نسبت به قبل بوده، اما شرایط در این دوره ویژه و متفاوت بود.
وی درباره واکسیناسیون ورزشکاران، افزود: ترجیح ما استفاده از واکسن داخلی است، هر چند کمیته بین‌المللی المپیک توصیه کرد تمام ورزشکاران از یک واکسن واحد استفاده کنند، اما در نهایت ما تابع ستاد خودمان هستیم.
رئیس کمیته ملی پارالمپیک درباره مشکل فشنگ، گفت: تا توکیو هیچ مشکلی از بابت فشنگ نداریم و گلایه ورزشکاران بابت استاندارد نبودن فشنگ هاست قرار شد تولیدات داخلی با استاندار‌دهای جهانی به کیفیت لازم برسد.

تحریم تجهیزات ورزشی جانبازان و معلولان را پشت سر گذاشتیم تحریم تجهیزات ورزشی جانبازان و معلولان را پشت سر گذاشتیم تحریم تجهیزات ورزشی جانبازان و معلولان را پشت سر گذاشتیم تحریم تجهیزات ورزشی جانبازان و معلولان را پشت سر گذاشتیم تحریم تجهیزات ورزشی جانبازان و معلولان را پشت سر گذاشتیم
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)