• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۲۸۲۲
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۹
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
معاون فرهنگی و دانشجویی و سخنگوی وزارت بهداشت:

دانشجویان در تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی مشارکت داده شوند

نباید در فضا‌های در بسته برای دانشجویان تصمیم گرفته شود در حالی که هیچ شناختی از این قشر فرهیخته و نیازهایشان وجود ندارد.

دانشجویان در تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی مشارکت داده شوندبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ خانم دکتر سیما سادات لاری در نشست فعالان دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که روز گذشته در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد با بیان این‌که یکی از برنامه‌های ما در معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، توجه ویژه به انجمن‌های علمی است، ابراز داشت: به دست آوردن مجمع تخصصی انجمن‌های مختلف علمی کار بزرگی است که در حوزه انجمن‌های علمی و دانشجویی در حال رخ دادن است. در این میان هدف ما این است که سرانه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی را جهت حفظ فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی بالا ببریم.

خانم دکتر لاری با بیان اینکه تاکنون سابقه نداشته است که وزارت بهداشت تا این حد به دانشگاه‌های علوم پزشکی در حوزه‌های فرهنگی و دانشجویی کمک مالی داشته باشد، ابراز داشت: به لطف خدا رشد بودجه معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت موجب شد تا ما بتوانیم کمک‌های مالی بیشتری به معاونت‌های متناظر دانشگاهی خود داشته باشیم و در این حوزه تا آنجا که می‌توان حمایت‌های خود را داشته باشیم.

معاون وزیر بهداشت در ادامه به رتبه‌بندی رعد که با هماهنگی میان معاونت‌های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در دست اقدام است، اشاره کرد و گفت: حمایت و تعامل ایجاد شده در بین این سه معاونت می‌تواند در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه‌های فرهنگی، دانشجویی و آموزشی به ما کمک کند.

وی افزود: نباید در فضا‌های در بسته برای دانشجویان تصمیم گرفته شود در حالی که هیچ شناختی از این قشر فرهیخته و نیازهایشان وجود ندارد.

خانم لاری اضافه کرد: ما در این رتبه بندی ۱۵۰ شاخص فرهنگی و دانشجویی را تعریف کرده‌ایم که شامل فعالیت‌های انجمن‌های علمی، همتایاران، انجمن‌های ورزشی، کانون‌های فرهنگی و... است که می‌تواند نتایج آن در تصمیم‌گیری‌های آتی بسیار کمک کننده باشد.

سخنگوی وزارت بهداشت مشارکت دادن دانشجویان در تصمیم گیری‌های دانشگاهی را بسیار با اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم در دیگر معاونت‌های وزارت بهداشت این حقیقت را ایجاد کنیم که با حضور دانشجویان و با مشورت گرفتن از دانشجویان در حوزه‌های مختلف می‌توان به خروجی‌های موفق‌تری رسید.

وی در انتقاد به دیده نشدن دانشجو در فضا‌های مختلف تصمیم‌گیری، متذکر شد: نباید در فضا‌های در بسته برای دانشجویان تصمیم گرفته شود در حالی که هیچ شناختی از این قشر فرهیخته و نیازهایشان وجود ندارد. به واقع باید دانشجویان در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها مشارکت داشته باشند تا با حضور آن‌ها تصمیمات قوام بیشتری داشته باشد.

دکتر لاری به موفقیت‌های جدید در حوزه تأمین معیشت دانشجویان دستیاری اشاره کرد و گفت: بیمه سلامت دانشجویان دستیاری و وام دستیاران دو موضوع مهم حوزه دستیاری است که به لطف خدا در سال جاری انجام شد. از دیگر موفقیت‌های بزرگ معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت پیگیری‌های انجام شده در خصوص افزایش ۵۰ درصد حقوق دستیاران بود که با شیوع ویروس کرونا با جدیت بیشتر پی‌گیری و به نتیجه رسید.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه از زمان ابلاغ دستور وزیر بهداشت در حوزه افزایش حقوق دستیاران تا اجرا ۶ ماه زمان صرف شد، خاطر نشان کرد: این موضوع اکنون در هیأت رییسه دانشگاه‌های علوم پزشکی در حال تصویب شدن است تا بتوانیم گوشه کوچکی از زحمات این عزیزان را جبران کنیم.

سخنگوی وزارت بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت‌های عاشقانه دانشجویان کنشگر فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اشاره کرد و گفت: من دست شما دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی را که در چنین شرایط سختی در حوزه فرهنگی همچنان فعال هستند را به گرمی می‌فشارم، من انتقادات شما عزیزان را بر دیده منت می‌گذارم. به گفته شاعر «اگر با دیگرانش بود میلی / چرا ظرف مرا بشکست لیلی» که این نشان می‌دهد شما علاقه‌مند به فعالیت در حوزه فرهنگی و دانشجویی هستید و ما نیز در کنار شما خواهیم بود.

معاون وزیر بهداشت با تأکید بر توسعه فضا‌های ورزشی در فضا‌های دانشگاهی، تصریح کرد: هرچه فضا‌های ورزشی در دانشگاه علوم پزشکی توسعه پیدا کند، به سلامت جسم و روان دانشجویان، کارکنان و جامعه کمک می‌شود و از این نظر کشور نیز رشد اجتماعی خواهد کرد.

خانم لاری فضای ورزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را بسیار مناسب دانست و خطاب به دانشجویان بیان داشت: این فضا می‌تواند به رشد روحیه دانشجویان کمک کند. دانشجویان نیز باید تلاش کنند تا در این فضا سلامت جسم و روح خود را رشد دهند و قدردان فضا‌های ورزشی خود باشند، زیرا در بسیاری از دانشگاه‌ها در اختیار داشتن این امکانات امری دشوار است.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به موفقیت‌های حوزه مشاوره و سلامت‌روان، اظهار داشت: در حوزه مشاوره و سلامت‌روان غربالگری دانشجویان صورت گرفته است و تماس‌های تلفنی در قالب طرح "هم‌مقدم" با تعداد زیادی از دانشجویان صورت گرفته است که در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با ۱۰ هزار دانشجو این تماس‌ها با دانشجویانی که پیشتر به کرونا مبتلا شده‌اند و یا یکی از بستگان نزدیک آن‌ها مبتلا به کرونا شده است، تماس گرفته شد و جویای حال این عزیزان در دوران کرونا بوده‌ایم که این موفقیت‌ها در حوزه سلامت‌روان قابل توجه است.

وی در پایان ضمن تقدیر از نگهداری بسیار خوب خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یادآور شد: قدمت برخی از خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان حدود ۷۰ سال است، اما با این وجود می‌بینیم تجهیزات و فضای خوابگاه بسیار تمیز و نو نگهداری شده است از این جهت از دانشجویان عزیز و مسؤولان خوابگاهی دانشگاه تشکر می‌کنم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)