• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۲۸۲۲
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۹
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
معاون فرهنگی و دانشجویی و سخنگوی وزارت بهداشت:

دانشجویان در تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی مشارکت داده شوند

نباید در فضا‌های در بسته برای دانشجویان تصمیم گرفته شود در حالی که هیچ شناختی از این قشر فرهیخته و نیازهایشان وجود ندارد.

دانشجویان در تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی مشارکت داده شوندبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ خانم دکتر سیما سادات لاری در نشست فعالان دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که روز گذشته در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد با بیان این‌که یکی از برنامه‌های ما در معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، توجه ویژه به انجمن‌های علمی است، ابراز داشت: به دست آوردن مجمع تخصصی انجمن‌های مختلف علمی کار بزرگی است که در حوزه انجمن‌های علمی و دانشجویی در حال رخ دادن است. در این میان هدف ما این است که سرانه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی را جهت حفظ فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی بالا ببریم.

خانم دکتر لاری با بیان اینکه تاکنون سابقه نداشته است که وزارت بهداشت تا این حد به دانشگاه‌های علوم پزشکی در حوزه‌های فرهنگی و دانشجویی کمک مالی داشته باشد، ابراز داشت: به لطف خدا رشد بودجه معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت موجب شد تا ما بتوانیم کمک‌های مالی بیشتری به معاونت‌های متناظر دانشگاهی خود داشته باشیم و در این حوزه تا آنجا که می‌توان حمایت‌های خود را داشته باشیم.

معاون وزیر بهداشت در ادامه به رتبه‌بندی رعد که با هماهنگی میان معاونت‌های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در دست اقدام است، اشاره کرد و گفت: حمایت و تعامل ایجاد شده در بین این سه معاونت می‌تواند در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه‌های فرهنگی، دانشجویی و آموزشی به ما کمک کند.

وی افزود: نباید در فضا‌های در بسته برای دانشجویان تصمیم گرفته شود در حالی که هیچ شناختی از این قشر فرهیخته و نیازهایشان وجود ندارد.

خانم لاری اضافه کرد: ما در این رتبه بندی ۱۵۰ شاخص فرهنگی و دانشجویی را تعریف کرده‌ایم که شامل فعالیت‌های انجمن‌های علمی، همتایاران، انجمن‌های ورزشی، کانون‌های فرهنگی و... است که می‌تواند نتایج آن در تصمیم‌گیری‌های آتی بسیار کمک کننده باشد.

سخنگوی وزارت بهداشت مشارکت دادن دانشجویان در تصمیم گیری‌های دانشگاهی را بسیار با اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم در دیگر معاونت‌های وزارت بهداشت این حقیقت را ایجاد کنیم که با حضور دانشجویان و با مشورت گرفتن از دانشجویان در حوزه‌های مختلف می‌توان به خروجی‌های موفق‌تری رسید.

وی در انتقاد به دیده نشدن دانشجو در فضا‌های مختلف تصمیم‌گیری، متذکر شد: نباید در فضا‌های در بسته برای دانشجویان تصمیم گرفته شود در حالی که هیچ شناختی از این قشر فرهیخته و نیازهایشان وجود ندارد. به واقع باید دانشجویان در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها مشارکت داشته باشند تا با حضور آن‌ها تصمیمات قوام بیشتری داشته باشد.

دکتر لاری به موفقیت‌های جدید در حوزه تأمین معیشت دانشجویان دستیاری اشاره کرد و گفت: بیمه سلامت دانشجویان دستیاری و وام دستیاران دو موضوع مهم حوزه دستیاری است که به لطف خدا در سال جاری انجام شد. از دیگر موفقیت‌های بزرگ معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت پیگیری‌های انجام شده در خصوص افزایش ۵۰ درصد حقوق دستیاران بود که با شیوع ویروس کرونا با جدیت بیشتر پی‌گیری و به نتیجه رسید.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه از زمان ابلاغ دستور وزیر بهداشت در حوزه افزایش حقوق دستیاران تا اجرا ۶ ماه زمان صرف شد، خاطر نشان کرد: این موضوع اکنون در هیأت رییسه دانشگاه‌های علوم پزشکی در حال تصویب شدن است تا بتوانیم گوشه کوچکی از زحمات این عزیزان را جبران کنیم.

سخنگوی وزارت بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت‌های عاشقانه دانشجویان کنشگر فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اشاره کرد و گفت: من دست شما دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی را که در چنین شرایط سختی در حوزه فرهنگی همچنان فعال هستند را به گرمی می‌فشارم، من انتقادات شما عزیزان را بر دیده منت می‌گذارم. به گفته شاعر «اگر با دیگرانش بود میلی / چرا ظرف مرا بشکست لیلی» که این نشان می‌دهد شما علاقه‌مند به فعالیت در حوزه فرهنگی و دانشجویی هستید و ما نیز در کنار شما خواهیم بود.

معاون وزیر بهداشت با تأکید بر توسعه فضا‌های ورزشی در فضا‌های دانشگاهی، تصریح کرد: هرچه فضا‌های ورزشی در دانشگاه علوم پزشکی توسعه پیدا کند، به سلامت جسم و روان دانشجویان، کارکنان و جامعه کمک می‌شود و از این نظر کشور نیز رشد اجتماعی خواهد کرد.

خانم لاری فضای ورزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را بسیار مناسب دانست و خطاب به دانشجویان بیان داشت: این فضا می‌تواند به رشد روحیه دانشجویان کمک کند. دانشجویان نیز باید تلاش کنند تا در این فضا سلامت جسم و روح خود را رشد دهند و قدردان فضا‌های ورزشی خود باشند، زیرا در بسیاری از دانشگاه‌ها در اختیار داشتن این امکانات امری دشوار است.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به موفقیت‌های حوزه مشاوره و سلامت‌روان، اظهار داشت: در حوزه مشاوره و سلامت‌روان غربالگری دانشجویان صورت گرفته است و تماس‌های تلفنی در قالب طرح "هم‌مقدم" با تعداد زیادی از دانشجویان صورت گرفته است که در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با ۱۰ هزار دانشجو این تماس‌ها با دانشجویانی که پیشتر به کرونا مبتلا شده‌اند و یا یکی از بستگان نزدیک آن‌ها مبتلا به کرونا شده است، تماس گرفته شد و جویای حال این عزیزان در دوران کرونا بوده‌ایم که این موفقیت‌ها در حوزه سلامت‌روان قابل توجه است.

وی در پایان ضمن تقدیر از نگهداری بسیار خوب خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یادآور شد: قدمت برخی از خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان حدود ۷۰ سال است، اما با این وجود می‌بینیم تجهیزات و فضای خوابگاه بسیار تمیز و نو نگهداری شده است از این جهت از دانشجویان عزیز و مسؤولان خوابگاهی دانشگاه تشکر می‌کنم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
احتمال بازگشت وبا به انگلیس پس از ۱۲۵ سال
آغاز ۲۸ مین دوره مسابقات قهرمانی هاپکیدو کشور جام فجر انتخابی تیم ملی در رشت
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴
کلنگ‌زنی ۴۲ میلیارد تومان پروژه با حضور معاون عمرانی استاندار
اعزام کاروان دانشجویان دانشگاه ملی مهارت به اردوی زیارتی راهیان نور
سفر معاون وزیر ارتباطات به برخوار و بررسی مشکلات ارتباطی شهرستان
تساوی سپیدرود و شکست بندرآستارا در تقابل با حریفان در لیگ دسته دوم فوتبال
ابراز خوشحالی مردم استان از بارش باران
برگزاری سیزدهمین سالگرد ارتحال آیت‌الله خوشوقت در تهران
تقدیر نماینده ولی فقیه در استان و استاندار گلستان از مردم برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن
از ظهر شنبه: صدور هشدار دریایی سطح نارنجی
توزیع جهیزیه و تانکر آب در سرخه
برگزاری نشست نظارتی انتخابات شوراهای شهر و‌ روستا
حضور باشکوه مردم در جشن انقلاب؛ پاسخی محکم به جریان‌های بدخواه ایران
تقدیر مردم و خانواده‌های شهدا از حضور حماسی ملت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید ایران و ترکیه بر توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی
الحاق یک دستگاه آمبولانس‌ به بیمارستان رازی ماهنشان
گرامیداشت یاد و نام شهدای فجرآفرین در گنبدکاووس
تداوم تندباد و بارش پراکنده در اصفهان
۲۲ بهمن تجلی گاه خروش و غیرت مردم کهگیلویه و بویراحمد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)