• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۲۸۸۵
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی

توسعه تجهیزات مرزبانی با توان داخلی و بومی

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه تحریم ها، خودکفایی و اتکا به ظرفیت‌های داخل را به ما آموخت، گفت: امروز شاهدیم که بیش از ۹۵ درصد از تجهیزات الحاقی، تولید داخل کشور است.

توسعه تجهیزات مرزبانی با توان داخلی و بومیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار حسین اشتری در مراسم الحاق تجهیزات به مرزبانی ناجا که در معاونت آماد و پشتیبانی نیروی انتظامی برگزار شد، با تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی افزود: خداوند را شاکریم که در این ایام خجسته و مبارک شاهد الحاق تجهیزات به مرزبانی نیروی انتظامی هستیم و باید بگویم تحریم‌ها و فشار‌هایی که دولت‌های استکباری علیه ما داشتند به ما "خودکفایی" و " اتکا به ظرفیت‌های داخل" را آموخت.
فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: امروز شاهدیم که بیش از ۹۵ درصد از تجهیزات الحاقی به مرزبانی نیروی انتظامی، ساخت داخل و تولید بومی است و این بیانگر دانش و مهارت جوانان و متخصصان متعهد و انقلابی کشور است؛ روزگارانی شاهد بودیم که پایین‌ترین سطح از تجهیزات را به کشور وارد می‌کردند، اما امروز با تکیه بر تجربه، دانش و مهارت ملی، نیازمندی‌های دفاعی، انتظامی و تجهیزاتی خود را در داخل تولید می‌کنیم.
سردار اشتری با اشاره به اهمیت ماموریت مرزبانان کشور خاطر نشان کرد: حراست از ۸ هزار و ۷۵۵ کیلومتر از مرز‌های کشور را مرزبانان عهده دار هستند و با غیرت و اقتدار از وسعت و گستردگی مرز‌ها صیانت می‌کنند، و پشتیبانی تجهیزاتی از مرزبانان می‌تواند علاوه بر افزایش تحرک باعث ارتقاء ضریب امنیت کارکنان در اجرای ماموریت‌های مرزی شود.
عالی‌ترین مقام انتظامی کشور تاکید کرد: نیروی انتظامی حافظ جان، مال، ناموس و امنیت مردم است و بحمداله توانسته از نقطه صفر مرزی تا مرکز کشور، در تمام جاده‌ها، شهر‌ها، روستا‌ها و ... حضوری مقتدرانه و هوشیارانه داشته باشد؛ امروز پلیس در کنار مردم و برای آنان در حال خدمت و ایفای نقش است و این مهم را با رویکرد اقتدار توام با مهربانی دارد.
وی بیان کرد: به فرموده مقام معظم رهبری "مدظله العالی"، مردم عزیز قدردان کارکنان خدوم و زحمتکش نیروی انتظامی هستند و اقتدار توام با مهربانی را در سبزپوشان ناجا مشاهده می‌کنند.
سردار اشتری با بیان اینکه خداوند متعال را شاکریم که خدمتگزار مردم ولایی، انقلابی وشهید پرور هستیم، اظهار داشت: دشمن بداند که هر چقدر فشار‌ها بر ملت ایران اسلامی بیشتر شود؛ این ملت هم مصمم‌تر، با اراده تر، قوی‌تر و با انگیزه‌تر حرکت رو به پیشرفت و ترقی را با شتاب ادامه می‌دهد.
فرمانده نیروی انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: امروز در آستانه چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی شاهد بالندگی و اقتدار ایران اسلامی و ملت هستیم و این در حالی است که دشمنانی که به دنبال اهداف شومی بودند خود امروز چه سرنوشت و جایگاهی مفلوکی دارند.
عالی‌ترین مقام انتظامی کشور تصریح کرد: امروز تمام آزادیخواهان جهان با تاسی از شهدای انقلاب و دفاع مقدس، مقاومت در برابر استبداد را در پیش گرفته اند و شاهدیم که روحیه ولایی، جهادی و انقلابی ملت ایران اسلامی، در منطقه و در میان آزادیخواهان جهان الگو و منش شده و به برکت هدایت‌های داهیانه امام (ره) و خلف صالح ایشان، مقام معظم رهبری "مدظله العالی"، انقلاب اسلامی ما به فراتر از مرز‌های کشور صادر شده است.
وی افزود: ان شاء الله روند رشد، ترقی و پیشرفت ایران اسلامی را در چله دوم انقلاب اسلامی شاهد باشیم و قطعا رشد، شکوفایی و بالندگی از آن ملت ایران اسلامی و نیرو‌های مسلح خواهد بود.
سردار اشتری در ادامه عنوان کرد: از آحاد کارکنان خدوم و ایثارگر ناجا به پاس همه مجاهدت‌های شبانه روزی قدردانی می‌کنم؛ از همه مرزبانان شجاع، انقلابی و مقتدر که در مرز‌های کشور شبانه روز خواب را بر چشمان خود حرام می‌کنند تا از مرز‌ها دفاع کنند، تشکر می‌کنم.
وی ضمن قدردانی از عملکرد معاونت آماد و پشتیبانی ناجا تصریح کرد: از همکاران عزیزم به ویژه سردار "رضا فریبا"؛ معاون آماد و پشتیبانی ناجا به واسطه پشتیبانی‌های تجهیزاتی و لجستیکی از رده‌ها و پلیس‌های تخصصی نیز تشکر می‌کنم و باید بگویم که موفقیت‌های نیروی انتظامی محصول تلاش همگانی است.
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به نقش موثر پشتیبانی‌های به موقع تجهیزاتی و لجستیکی در کسب موفقیت‌ها و دستاورد‌ها با تقدیر از ستاد کل نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع و پشتیبانی عنوان کرد: ان شاء الله همه ما در مسیر کسب رضایت خداوند، مقام معظم رهبری "مدظله العالی" و مردم گام برداریم.
با فرمان "یا زهرا"ی فرمانده نیروی انتظامی مراسم الحاق شناور‌های حیدر، تندرو خلیج فارس، نفر بر زرهی رخش و ... نیز انجام شد.
در مراسم امروز بیش از ۳۰۰ دستگاه تجهیزات خودرویی، شناوری و دریایی به فرماندهی مرزبانی نیروی انتظامی اضافه شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قضاوت داوران استان در لیگ جهانی کاراته وان
افزایش نگران‌کننده مسمومیت با گاز CO در استان اردبیل
بارندگی و لغزندگی در محور‌های مواصلاتی اصفهان
امروز: ایران - اندونزی، مصاف با پدیده مسابقات در فینال
احیای دو شرکت ورشکسته تولیدی با ورود دادگستری مازندران
ورود سامانه بارشی از اواخر وقت امشب به خراسان جنوبی
زنجان؛ رتبه اول کشور در نصب کنتورهای هوشمند آب
تشریح برنامه های اقتصادی و عمرانی شهرستان باروق
سرباز وظیفه ۲۰۰ گرم طلا را به دست صاحبش رساند
نفوذ سامانه بارشی و ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان، ۱۸ بهمن
وزیران پیگیر رفع مشکلات مردم در استان‌ها هستند
مراسم نکوداشت رئیس اسبق دانشگاه الازهر در تهران
ضرورت طراحی الگوی نوین نظارتی برای آموزشگاه‌های آزاد و زبان
ساخت حسگر نانویی نوین برای تشخیص زودهنگام سرطان
افتتاح نمایشگاه خوشنویسی در شیروان
برنامه‌ریزی برای اجرای طرح‌های باستان‌شناسی در کرمان
افزایش ۲۰ درصدی تولید توت فرنگی در گلخانه‌های فلاورجان
افتتاح و آغاز عملیات چندین طرح شهرداری یزد همزمان با دهه فجر
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
اولویت اول استان گلستان تأمین آب است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)