• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۳۳۴۰
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۹
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

تغییر دامنه نوسان بورس در شرایط مختلف اقتصادی

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: دامنه نوسان بورس در شرایط مختلف تغییر می‌کند. البته در شرایط ثبات اقتصادی، می‌توانیم دامنه نوسان را افزایش دهیم یا حذف کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداو سیما، آقای دهقان دهنوی درباره تصمیمات جدید شورای عالی بورس افزود: همیشه اظهارنظر‌ها توسط کارشناسان مختلف در مورد تصمیمات گوناگون وجود دارد,، اما ما قبل از گرفتن تصمیم، از نظرات مختلفی استفاده و در نهایت در شورای عالی بورس، جمع بندی نظرات را بررسی می‌کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی اضافه کرد: در یکسال گذشته، متغیر‌های اقتصادی تغییر و تحولات زیادی داشتند، بطوریکه بازار را تحت تاثیر قرار داده و علاوه براین، احساس نااطمینانی در فضای اقتصادی باعث شد تا احساس کنیم، سهامداران برای تحلیل بازار و تصمیم‌گیری، نیاز به فرصت بیشتری دارند، براین اساس تصمیم گرفتیم تا با این تغییرات، آرامش بیشتری در بازار ایجاد کنیم.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: تصمیمات اتخاذ شده، از شنبه آینده (۲۵ بهمن) اجرا می‌شود، نتایج آن را رصد کرده و در شورای عالی بورس ارائه می‌دهیم، تا زمانی که متغیر‌های اقتصادی ثبات داشته باشند دامنه نوسان افزایش یا به طور کل برداشته می‌شود.

دهقان دهنوی همچنین درباره حجم مبنا افزود: سازمان بورس ناظر است و ناظر احتیاج دارد در برخی از مواقع با استفاده از ابزارها، بازار را تنظیم کند.

وی با بیان اینکه ما در هر تصمیم گیری، نظرات کارشناسان را مد نظر قرار می‌دهیم گفت: در هر زمان، نیاز باشد سعی می‌کنیم با تغییرات حداقلی، کار را انجام دهیم.

دهقان دهنوی ادامه داد: در ماه‌های گذشته، اقدامات خوبی در زمینه نقد شوندگی انجام دادیم ضمن اینکه بازار گردانی‌ها را فعال کردیم.

رئیس سازمان بورس اوراق بهادار با بیان اینکه دامنه نوسان تعیین کننده نقدشوندگی بازار نیست گفت: بخشی از نقدشوندگی بازار مستلزم این است که بازار از آرامش کافی برخوردار باشد و سهامداران از استرس و هیجان دوری کنند و براساس ارزندگی سهام و متغییر‌های اقتصادی، تصمیم گیری کنند.

وی با اشاره به اینکه دستورالعمل بازار گردان‌ها احتیاج به اصلاح دارد افزود: نقدشوندگی از وظایف بازار گردان‌ها در بازار است و هر نقصی در روند اجرایی وجود داشته باشد دستورالعمل‌ها را بازنگری می‌کنیم تا به بالاترین نوع خود، بازارگردانی در بازار صورت گیرد.

دهقان دهنوی با اشاره به اینکه توسعه نهاد‌های مالی از وظایف اصلی سازمان بورس و از ابزا‌های ضروری برای توسعه بازار سرمایه است گفت: ما به دنیال این هستیم تا جایگاه بازار سرمایه و تاثیرگذاری بر اقتصاد کشور را توسعه دهیم که در این مسیر نهاد‌های مالی این کار را انجام می‌دهند.

وی درباره اینکه در این شرایط بازار، قیمت برخی از عرضه‌های اولیه بسیار پایین‌تر از قیمت سهم است افزود: عرضه‌های اولیه در بازار سرمایه به اقتصاد کشور کمک می‌کند و باعث ایجاد سرمایه گذاری جدید در بورس می‌شود و اینکه چرا قیمت سهام در روز عرضه، پایین است ناشران باید نسبت به حقوق سهامداران متعهد باشند.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اضافه کرد: در نظر داریم برای حفظ حقوق سهامداران، بازار سرمایه را از دخالت‌های سیاسی و مقررات نادرست به دور کنیم تا سهامداران لطمه نبینند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان به پایان رسیده است
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)