• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۳۶۱۹
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۵
قزوین » سیاسی
سردار محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در برنامه چهل ستون مطرح کرد:

میدان دادن به جوانان گمنام، رمز پیروزی دفاع مقدس

فرمانده اسبق سپاه پاسداران گفت: رمز موفقیت عملیات‌های سریع و برق آسای دوران دفاع مقدس جوانان گمنام و ناشناخته بودند و هنر ما این بود که به این جوانان میدان دادیم.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سردار محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در برنامه تلویزیونی چهل میدان دادن به جوانان گمنام، رمز موفقیت دفاع مقدسستون شبکه قزوین به فعالیت‌های انقلابی اش اشاره کرد و گفت: در سال۱۳۵۰ در حالی که ۱۷سال داشتم فعالیت‌های مبارزاتی ام را شروع کردم و دو سال بعد از سوی ساواک دستگیر شدم و در زندان انفرادی بودم و پس از آزادی و اتمام تحصیلات، در رشته مهندسی مکانیک پذیرفته شدم که مجدداً در ترم دوم از سوی ساواک دستگیر شدم و پس از آن به صورت مخفیانه گروه منصورون را تشکیل دادیم به طوری که در ۷ استان و ۱۷شهرستان گروه‌های مبارزاتی تشکیل دادیم و در پخش اعلامیه و تظاهرات به مردم کمک می‌کردیم.

وی افزود: ما در بدو ورود امام خمینی(ره) به تهران، لایه دوم حفاظت از امام خمینی(ره) را تشکیل دادیم.

سردار رضایی خاطرنشان کرد: ما در ابتدای خیابان ایران، نزدیک مدرسه رفاه، با ۸نفر مسلح، از محل استقرار امام خمینی(ره) حفاظت می‌کردیم و خوشبختانه تا شب ۲۲بهمن هیچ اتفاق ناگواری در اطراف محل استقرار امام خمینی(ره) رخ نداد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: ما در مطالعات تاریخی متوجه شدیم که نهضت‌های گذشته به نتیجه نرسیده اند و رژیم پهلوی هم از این نهضت‌ها درس نگرفته است و شاهد حضور رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس در جای جای کشور بودیم و بر همین اساس این انگیزه را پیدا کردیم که برای ریشه کنی تبعیض در کشور، با رژیم پهلوی به مبارزه بپردازیم.

سردار رضایی تصریح کرد: منطق ما این موضوع را قبول نمی‌کرد که ما به استکبار نفت بفروشیم و سلاح دریافت کنیم، اما در اقتصاد پیشرفتی نداشته باشیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه یک گروه از منصورون در کردستان و گروه دیگر در قزوین حضور داشتند گفت:قزوین یکی از شهر‌های انقلابی قلمداد می‌شد و این موضوع در ماجرای هفتم دی ماه سال۵۷ به اثبات رسیده است.

وی افزود: در دو سال ابتدایی انقلاب شاهد شورش‌های گسترده در بخش‌های مختلف کشور بودیم که در همان مقطع سازمان اطلاعات سپاه را تشکیل داده و اعضای گروهک فرقان را در یک شب دستگیر کردیم.

به گفته سردار رضایی، در خرداد ۱۳۶۰منافقان وارد فاز مسلحانه شدند و ترور مسئولان نظام از جمله شهید رجایی و باهنر را آغاز کردند.

وی افزود: در شهریور سال۱۳۶۰ به دستور امام خمینی(ره) مسئولیت فرماندهی سپاه را بر عهده گرفتم و در عملیات‌های طریق القدس، فتح المبین و بیت المقدس بخش‌های مهمی از استان خوزستان را آزاد کردیم.

فرمانده اسبق سپاه پاسداران رمز موفقیت عملیات‌های سریع و برق آسای دوران دفاع مقدس را جوانان گمنام و ناشناخته دانست و گفت: هنر ما این بود که به این جوانان میدان دادیم و آن‌ها توانستند یکی از بزرگترین جنگ‌های دنیا را بدون اینکه یک وجب از خاک کشور اشغال شود با پیروزی پشت سر گذاشتند.

وی به رشادت‌های سرداران شهید زین الدین، همت، حسن پور، کاظمی و قاسم سلیمانی در دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: این شهدا از نوآوری و خلاقیت برخوردار بودند و بدون اینکه دوره‌های تخصصی دانشگاهی را بگذرانند، با کسب تجربه و تولید دانایی از عملیات‌های گذشته، عملیات‌های مختلف را طراحی و اجرا می‌کردند.

فرمانده اسبق سپاه پاسداران، مهمترین دستاورد دفاع مقدس را دستیابی به حلقه مفقوده تاریخی مدیریت و رهبری واحد در کشور دانست و گفت: ما در جنگ مدیریت و رهبری واحد را پیدا کردیم و با شناسایی نیرو‌های جوان خلاق و شجاع، توانستیم جنگ را مدیریت کنیم و به پیروزی برسیم.

وی افزود: متأسفانه این سامانه پس از جنگ در کشور کنار گذاشته شد و به جوانان خلاق و برجسته میدان داده نمی‌شود.

سردار رضایی خاطرنشان کرد: در دوران جنگ، علیه اکثر فرماندهان دفاع مقدس مانند سردار سلیمانی، احمد کاظمی و حتی شهید مهدی باکری جو سازی‌های منفی صورت گرفت و حتی شاهد بودیم بدون کسب اجازه از فرماندهی کل سپاه، حکم خلع سردار باکری در لشکر آذربایجان غربی را صادر کرده بودند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در طول جنگ به یک نیروی کامل مسلط نظامی دست یافت، گفت: نیرو‌های سه گانه سپاه در دوران جنگ شکل گرفت و حتی در همان دوران صنعت موشک سازی در سپاه راه اندازی شد و امروز قدرت موشکی ایران، قدرت بلامنازع دفاعی جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.

وی افزود: در دوران دفاع مقدس، تیپ قزوین را از لشکر زنجان و لشکر قم جدا کردیم و با اعتماد به جوانان قزوینی، لشکر پاسداران استان قزوین راه اندازی شد.

سردار رضایی خاطرنشان کرد: با اجرای ۴ مرحله سامانه مدیریت جهادی می‌توانیم بین نسل سوم و چهارم انقلاب ارتباط برقرار کنیم و مسئولیت اداره کشور را در سال‌های آینده به جوانان بسپاریم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه دولت آینده باید ترکیبی از تجربه و جوانی باشد، تصریح کرد: ما در ۸ سال آینده باید کاری کنیم که نسل سوم و چهارم برای حضور در عرصه‌های مدیریتی کشور، تربیت شوند.


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما از نظر امنیتی، سیاسی و دفاعی در جایگاه خوبی در دنیا قرار داریم به طوری که در جریان مذاکرات هسته ای، تمام قدرت‌های دنیا یک طرف و مسئولان جمهوری اسلامی ایران نیز یک طرف دیگر، نشسته بودند.

وی افزود: ما در مسائل اقتصادی نه تنها در سطح بین المللی و منطقه ای، حتی در داخل با مشکلات جدی مواجه هستیم و اگر روزی بخواهیم مشکلات اقتصادی داخل را حل کنیم و در تجارت منطقه‌ای و بین االمللی همانند مسائل دفاعی حضور داشته باشیم، آن موقع می‌توانیم بگوییم که به پیشرفت رسیده ایم.

سردار رضایی خاطرنشان کرد: ایجاد بندر خشک به دلیل موقعت ژئوپلتیک استان قزوین می‌تواند این استان را به هاب لجستیک تبدیل کند و موقعیت تجاری استان قزوین را برجسته کند و اگر شهیدان رجایی و بابایی حضور داشتند، قطعاً این اتفاق زودتر رخ می‌داد.

فرمانده اسبق سپاه پاسداران تصریح کرد: شرط تحقق اقتصاد مقاومتی، حضور مدیرانی است که خلاقیت و نوآوری داشته باشند تا بتوانند مسائل و مشکلات استان و کشور را حل و فصل کنند.
وی افزود: به عنوان مثال آب ۶ رودخانه استان قزوین به جای جاری شدن در دشت قزوین به دریای خزر می‌ریزد و یا به استان‌های همجوار منتقل می‌شود که با حفر یک تونل می‌توان دشت قزوین را سیراب کرد.

سردار رضایی گفت: باید با مدیریت جهادی، راهکار‌های مختلف را ارائه و مسائل و مشکلات کشور را حل و فصل کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به اتفاقات بورس و ریزش‌های سنگین بازار سرمایه از خرداد ماه تاکنون در کشور اشاره کرد و گفت: ورود پول مردم به بورس و بازار سرمایه خوب است، اما مسئولان بدون توجه به سیاست‌های پولی، مالی و ارزی، روز‌های ناخوشی را برای بورس رقم زدند.

وی افزود: اگر می‌خواهیم اقتصاد مقاومتی شکل بگیرد باید رقابت منطقه‌ای و استانی شکل بگیرد.

به گفته دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، حجم سرمایه گذاری صورذت گرفته در استان قزوین ۲۶ هزار میلیارد تومان است، اما بیش از ۹ هزار میلیارد تومان پول مردم استان قزوین به تهران منتقل می‌شود که با انتقال این پول به استان، بسیاری از ایالت‌های اقتصادی در استان قزوین شکل گرفته و چرخه اقتصادی در استان رونق خواهد گرفت.

سردار رضایی همچنین از پزشکان، پرستاران و کادر درمان که در طول یک سال گذشته در خط مقدم مقابله با بیماری کرونا قرار دارند، قدردانی کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، توسعه متوازن اقتصادی و امنیتی را دو بال مهم افزایش قدرت در جمهوری اسلامی نامید و گفت: ما در انقلاب اسلامی، پیشرفت‌های معجزه آسایی در حوزه‌های دفاعی، امنیتی و سیاسی داشتیم، اما عقب ماندگی جدی در صنعت و کشاورزی داریم و باید توازن در این دو حوزه مهم برقرار شود.

سردار رضایی خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه صنایع تبدیلی در استان قزوین حضور ندارند، ۳۰ درصد از محصولات کشاورزی استان دور ریز می‌شود و باید با گسترش صنایع تبدیلی، میزان ضایعات بخش کشاورزی را به شدت کاهش دهیم.

وی افزود: با حمایت جدی از مرغداران و توسعه این بخش، صنعت مرغ استان قزوین می‌تواند به یک برند مهم منطقه‌ای و بین المللی تبدیل شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام مجلس دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران به مناسبت دهه فجر
توقیف خودرو و کشف تریاک جاساز شده در ساک لباس
نقشه‌های آلودگی سواحل مکران نهایی شد
پایان مسابقات آزاد تیراندازی بانوان
وقتی حل مسئله جای توقف طرح‌ها را می‌گیرد
شکست سه بر دو مهرگان نور برابر صدرنشین لیگ والیبال
محدودیت ترافیکی تعطیلات یوم الله ۲۲ بهمن در گیلان
شاخص کل حدود یک درصد کاهش یافت
عرضه گاز مایع صادراتی تا عرضه داخلی پساب در بورس
اجرای محدودیت طرح ترافیکی راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در شیراز
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان یزد
سند ملی صنعت فرهنگی اسباب‌بازی ابلاغ شد
تولید سالانه ۲۰ هزار تن قزل‌آلا در ماهنشان
بهره‌برداری مرحله اول سکوی هوش مصنوعی سازمان حفاظت محیط زیست
کلنگ‌زنی ناحیه صنعتی حصاروئیه با سرمایه‌گذاری ۳۰۰۰ میلیارد ریال
همه با هم در جشن تولد پیروزی انقلاب اسلامی 
قرآن نمی‌سوزد
پیروزی شهداب بر حریف شمالی
طنین الله اکبر در مساجد
تایید صلاحیت ۹۲ درصد داوطلبان شوراهای شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)