• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۳۷۷۰
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۹
بین الملل » غرب آسیا
تحولات فلسطین

آغاز گفتگو‌های ملی فلسطین در قاهره

اولین جلسه نشست گفتگو‌های ملی فلسطین با حضور گروه‌های فلسطینی در قاهره پایتخت مصر با شعار وحدت آغاز شد.

آغاز گفتگو‌های ملی در قاهرهبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از تلویزیون العالم، اولین جلسه نشست گفتگو‌های ملی فلسطین با حضور گروه‌های فلسطینی در قاهره پایتخت مصر آغاز شد.

 فلسطینیان پیام‌های مختلفی برای شرکت کنندگان در این نشست ارسال کردند. بر همین اساس، عشایر فلسطینی با برگزاری کنفرانسی خبری، ضمن ارسال پیام‌هایی برای مقامات فلسطینی، بر ضرورت موفقیت این گفتگو‌ها و جلوگیری از بازگشت مجدد به اختلافات و دودستگی‌ها تاکید کردند.
ناظران سیاسی پیش بینی می‌کنند این دور از گفتگو‌های فلسطینی با توجه به جدیتی که طرف‌های فلسطینی از خود نشان می‌دهند، با گفتگو‌های سابق تفاوت داشته باشد و وحدت گروههای فلسطینی در مقابله با توطئه های رژیم صهیونیستی دستاورد مهم این نشست باشد.
اسراء البحیصی خبرنگار شبکه در غزه در گزارشی گفت: گروه‌های فلسطینی گفتگو‌های خود را برای دستیابی به توافقی که به برگزاری انتخاباتی سالم و عاری از اختلافات سیاسی منتهی شود، در قاهره آغاز کردند.
ناظران پیش بینی می‌کنند این دور از گفتگو‌های فلسطینی با توجه به جدیتی که طرف‌های فلسطینی از خود نشان می‌دهند، با گفتگو‌های سابق تفاوت داشته باشد.
حسام الدجنی نویسنده و کارشناس مسائل سیاسی گفت: سه موضوع در دستور کار نشست‌های قاهره قرار دارد. یکی دستگاه سیاسی فلسطین که فلسطینیان انتظار دارند به کلی از توافق اسلو به دور باشد، دیگری موضوع دستگاه قضایی بخصوص دادگاه قانون اساسی و دادگاه انتخابات است و مسئله بعدی نیز موضوع فضای کلی انتخابات اعم از امنیت، آزادی و بازداشت‌ها است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

عاکف المصری مسئول کمیته عشایر غزه گفت: ملت فلسطین پس از تجارب گذشته، خواستار نتایجی ملموس است، بخصوص برادران ما در نوار غزه که در شرایط سختی قرار دارند خواستار نتایجی ملموس و در صدر آن‌ها لغو تحریم‌های همه جانبه علیه نوار غزه هستند.
الدجنی در ادامه گفت: بدون شک همه شهروندان فلسطینی و همه انسان‌ها خواستار برگزاری سالم و شفاف انتخابات هستند و از هیچ نهادی به نفع تشکیلات اجرایی کنونی استفاده نشود.
خبرنگار العالم گفت: عشایر فلسطینی و خانواده‌های فلسطینی در غزه برای حمایت از شرکت کنندگان در گفتگو‌ها و درخواست از آن‌ها برای دستیابی به توافقی که به مشکلات ناشی از محاصره اسرائیل علیه نوار غزه پایان دهد، کنفرانسی خبری برگزار کردند و طی آن خواستار احترام به نتایج انتخابات شدند.
پایان  ۱۴ سال اختلاف و دودستگی گروههای فلسطینی؛ پایان محاصره اقتصادی ؛ مقابله با طرح های رژیم اشغالگر و آمریکا باهدف نابودی آرمان ملت فلسطین با شعار وحدت از مهمترین اهداف نشست قاهره اعلام شده است.
سلمان المغنی رئیس هیئت عالی امور عشایر خطاب به شرکت کنندگان در گفتگو‌ها گفت: از شما می‌خواهیم متحد و با توافق نزد ما برگردید تا به ظلمی که در ۱۴ سال اختلاف و دودستگی و محاصره به ما شده است، پایان دهید.
سمیر بکر عضو کمیته مرکزی جبهه خلق گفت: همه باید برای مقابله با رژیم اشغالگر و طرح‌های آمریکا که هدف آن‌ها نابود کردن آرمان ملت فلسطین است با یکدیگر متحد شویم.

خبرنگار در پایان گفت: گفتگو‌های ملی فلسطین در قاهره آغاز شده است و اقدامات فنی و قانونی برای برگزاری انتخابات و نیز اقدامات قضایی که سرنوشت آینده سیاسی ملت فلسطین را تعیین می‌کند، از مهمترین موضوعات دستور کار این نشست هاست. از گروه‌های فلسطینی شرکت کننده در گفتگو‌ها انتظار می‌رود با نقشه راهی ملی و متحد برگردند که مبنای فعالیت فلسطینیان در مراحل آینده باشد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت نماینده ولی فقیه در استان از مردم برای حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان
راه یابی فیلم کوتاه «آناهیتا» از مشهد به جشنواره بین‌المللی آمریکا
راهپیمایی ۱۳ آبان ، خشم مردم ایران علیه استکبار جهانی
بررسی عملکرد وزارتخانه‌های راه و ارشاد در اجرای برنامه هفتم
بهره برداری از اقامتگاه پرستاری در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس
درخشش دختران ژیمناستیک کار کردستانی در مسابقات کشوری
اجرای حکم اعدام متجاوز به عنف در میناب
آسمانی شدن مادر شهید والامقام حبیب پوررجب در رشت
فردا راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در قزوین
برگزاری المپیاد درون‌مدرسه‌ای ورزشی
حضور دانشجویان فسایی در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا
چهار بازیکن هندبال ایران در بین برترین‌های زیر ۱۷ سال قهرمانی جهان
اعزام دانش آموزان پاتاوه به مناطق عملیاتی جنوب کشور
بهره‌برداری از زمین چمن مصنوعی جایدشت فیروزآباد
کشف ۱۰۰ هزار عدد قرص غیرمجاز در نی ریز
جلسه تسهیل و رفع موانع تولیداستان با هشت دستور کار
اعلام مسیر‌های راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان ۱۴۰۴ در کهگیلویه و بویراحمد
دعوت از مردم برای شرکت در راهپیمایی 13 آبان
تاکید بر شرکت جوانان و نوجوانان در مراسم اعتکاف امسال
اهداء هزار جلد کتاب به زندان دهدشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
تخلیه زباله های صنعتی و ساختمانی در حاشیه رودخانه چالوس و ساحل دریا
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)