• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۵۳۶۸
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۴
گیلان » اجتماعی
ایران قوی

پایان حرکت نمادین رژه خودرویی و موتوری در گیلان با صدور قطعنامه

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان امروز در پایان حرکت نمادین رژه خودرویی و موتوری قطعنامه ای صادر کرد .

پایان حرکت نمادین رژه خودرویی و موتوری در گیلان با صدور قطعنامهبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گیلان ، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان در قطعنامه پایانی مراسم یوم الله ۲۲ بهمن ضمن قدردانی از حضور پرشور و حماسی ملت ایران در حرکت نمادین موتوری و خودرویی امروز بر وحدت همه اقشار مقابل استکبار جهانی تحت امر  ولی امر مسلمین جهان تاکید کرد.
متن کامل قطعنامه به این شرح است: 
قال الله‌تعالی: وَ مَن يَتَوَلَّ اللَّهَ وَ رَسولَهُ وَ الَّذينَ آمَنوا فَإِنَّ حِزبَ اللَّهِ هُمُ الغالِبونَ (سوره مائده آیه 56)
ایام‌الله دهه شکوهمند فجر انقلاب اسلامی از نفحات قدسی و غنیمت‌های پر برکت آخرالزمان، یادآور به بار نشستن شجرة طیبة ایمان و معنویت پس از 14 قرن است، و به حق، غدیر انقلاب و موعد و میثاق عهدی دوباره برای اهل حق عنوان گرفته است. 22 بهمن، این سرآغاز حکومت الله بر سراسر جهان با دست قدرت الهی و به پرچمداری حضرت حجت ، الهام‌بخش تحقق وعده‌های نصرت و ظفر از جانب خدای متعال، از اعظم اعیاد ملی و دینی ما و مایه فخر و مباهات همه مستضعفان و آزادمردان و زنان جهان است که در سراسر عالم به شایستگی پاس داشته می‌شود.
 قطعنامه سراسری حرکت نمادین خودرویی موتوری یوم الله ۲۲ بهمن امسال
پایان حرکت نمادین رژه خودرویی و موتوری در گیلان با صدور قطعنامهآری! بنیانگذار نستوه و مبارز این انقلاب استوار و شکوهمند اسلامی، به درستی آن را سرآغاز برچیده‌شدن دستگاه ستمگری طاغوت و جلوه‌ای از نهضت پر عظمت حضرت محمد رسول‌الله  نامیدند. از این روست که پس از انفجار مهیب در «شرق» عالم، اکنون شاهد افول تمدن منحط «غرب» و بویژه هیمنة پوشالی آمریکا هستیم.
خاتمه یافتن قرن‌ها ظلم و فساد، تبعیض و بی‌عدالتی که از سوی طواغیت دوران بر نسل بشر تحمیل شده است، امید و آرزوی موهوم نیست. جنگ جهانی چهارم در حوزه‌های امنیت، سیاست، اقتصاد، فرهنگ و عقلانیت هم نتوانست هدف استکبارِ درون تهی و مفتضح شده را تأمین کند. آری، حکمرانیِ سایبری خوابی بی‌تعبیر است که علی‌رغم هیاهوی غول رسانه‌ای آن از جمله در عرصه بیولوژیکی، اگرچه قربانیان بسیاری گرفت؛ ولی محکوم به شکست قطعی است.
ما راهپیمایان یوم‌الله 22 بهمن به نمایندگی از تمام مردم آزاده و حق‌گرای جهان، ضمن تجدید عهد و میثاق با حبل متین انقلاب جهان اسلام، بقیه‌الله الاعظم، امام زمان  و نایبِ عظیم‌الشأن ایشان، امام خامنه‌ای(ادام الله ظله) و نیز تجدید پیمان با پیش قراولان این فتح فرخنده، شهیدان والامقام انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و دفاع از حریم اسلام و اهل بیت  و نیز شهدای دفاع ملی بویژه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و دانشمند عزیز هسته‌ای، شهید فخری‌زاده، اعلام می‌داریم:
پایان حرکت نمادین رژه خودرویی و موتوری در گیلان با صدور قطعنامه1- با همة وجود پاسدار ارزش‌های والای اسلامی و حریم مقدس جمهوری اسلامی بوده، و با صدای رسا و دشمن شکن، التــزام عملی خویش را در «تبعـیت محـض» از محور و مـدارِ قـدرتِ ایران اسـلامی و جهان در بیداری اسلامی، یعنی امام خامنه‌ای(دام ظله) اعلام می‌داریم.
2- با نصب‌العین قرار دادن نقشه راه ولایت و امت؛ یعنی «بیانیة فاخر و گرانسنگ گام دوم انقلاب اسلامی»، آمادگی خویش را برای حضور در عرصه‌های هفتگانه جهاد فی سبیل‌الله؛ در میدان‌های علم، معنویت، اقتصاد، سیاست خارجه، مبارزه با فساد و برقراری عدالت، استقلال و مبارزه با سبک زندگی غربی و بسط و گسترش سبک زندگی اسلامی، همچون گذشته اعلام می‌داریم.
3-ضمن یادآوری به سردمداران کفر و استکبار جهانی، بویژه دولت دمکرات آمریکا نسبت به خطاهای فاحش محاسباتی که از ابتدای شکل‌گیری نهضت عظیم اسلامی تا پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، تا فتنه‌های پی در پی و جنگ‌های ناکام و شکست‌های مفتضحانه‌ای که داشته‌اند، اعلام می‌داریم با عزمی راسخ و پشتکاری جهادگونه و مؤمنانه، در این «نبرد اقتصادی» نیز طعم تلخ شکستی دوباره را به کام دشمن قسم خورده اسلام و میهن اسلامی چشانده، سرعت افول و نابودی و محو نظام سلطه را از این که هست نیز تندتر خواهیم کرد.
پایان حرکت نمادین رژه خودرویی و موتوری در گیلان با صدور قطعنامه4-ما با اعتماد به وعدة نصرت الهی، به استقامت همه جانبه در میدان‌های کار و خدمت خالصانه در جهت رفع مشکلات و معضلات گوناگون مردم خداجو، غیور و مقاوم ایران اسلامی ادامه داده، توطئة آمریکا این شیطان بزرگ و فریب‌خوردگان حقیر و غرب‌پرستان داخلی را در «فتنة ایجاد یأس و ناامیدی» به شکست خواهیم کشاند.
5- امید به بیگانه داشتن و «مرعوب دشمن شدن» را خطایی بزرگ و نابخشودنی تلقی کرده، با نگاهی واقع‌بینانه بر نیروی بی‌بدیل خویش تکیه می‌کنیم؛ و مسئولین کشور را نیز به این توصیه و فرمان مهم و سرنوشت‌ساز سفارش نموده و هیچ‌گونه سستی و انفعال نسبت به دشمن را در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و بین‌المللی برنمی‌تابیم.
6-ضمن هشدار به جریان‌ها و نحله‌های داخلی و دعوت به وحدت کلمه و همدلی حول محور ولایت، با تمام قوا برای «ساختن دولت اسلامی» با عزمی راسخ و قلبی بصیر و همتی مضاعف با حضور در انتخابات پیش رو با عبرت از گذشته، زمینه را برای حاکمیت دولت مؤمن کاردان، انقلابی،  اهل جهاد و پرتوان فراهم آورده و با حضور مسئولانه و حداکثری خویش، چشم طمع دشمن بویژه شیطان بزرگ آمریکا و رژیم سفاک صهیونیستی را کور خواهیم کرد.
پایان حرکت نمادین رژه خودرویی و موتوری در گیلان با صدور قطعنامه7-ضمن تقدیر و سپاس از خدمتگزاران صادق نظام اسلامی در هر سه قوه، هشدار می‌دهیم با پرهیز جدی از حاشیه‌سازی‌های کاذب و مضر، دشمن را بر فشار مضاعف و توطئه‌های پی در پی تحریک نکنند و نیز مسئولان امر را به پاکدستی، خدمت خالصانه و مؤثر و همچنین مبارزة همه جانبه با عوامل فساد و اخلال در حوزه‌های سیاسی، فرهنگی،  امنیتی و اقتصادی و بویژه در حوزة معیشت ولی‌نعمتان خود توصیه نموده و اعلام می‌داریم هیچ‌گونه «خیانت» و «فتنه» را نخواهیم بخشید.
8- همانطور که ولی امر مسلمین، رهبر معظم انقلاب فرمودند در جمهوری اسلامی کسی به مهمل‌گویی‌های مدعیان بدون استحقاق گوش نمی‌دهد، موضع قاطع خویش را اینگونه اعلام می‌داریم که سیاست قطعی نظام اسلامی در مورد برجام، «لغو همه تحریم‌ها» توسط آمریکا بوده و پس از راستی‌آزماییِ دقیق در انجام همة تعهدات طرف‌های این معاهده،
آن هم در عمل و نه در گفتار و کاغذ، آن‌وقت ما هم به تعهدات برجامی برمی‌گردیم و این ماییم که حق خویش را برای گذاردن شرط همچنان محفوظ می‌دانیم.
9-تلاش و فداکاری جهادگران عرصه سلامت و مقابله با کرونا و خدمت مومنانه به مردم را ارج نهاده و از نوآوری و ابتکار نخبگان دانشمند کشور در ساخت واکسن مقابله با این ویروس که جلوه ای از نبوغ و توانمندی جوانان ایرانی است، حمایت می کنیم.
 من الله التوفیق و علیه التکلان
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت صابر کاظمی
فعالیت ۴۱ جایگاه سوخت در زنجان
تماشای تن خشکیده و نفس‌های پایانی سد کمال صالح در فصل بارش
حضور ایران در هشتمین نمایشگاه واردات شانگهای
حمایت از صنایع معدنی مهاباد با کمک ۳۰۰ میلیارد تومانی وزارت صمت
اهدای دو دستگاه دیالیز به بیمارستان شهید صدوقی
تصادف با تیر چراغ برق جان ۲ نفر در خرم آباد را گرفت
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
آغاز پیاده‌سازی سامانه یکپارچه تبادل داده در شهرداری شهرکرد
تمدید مهلت ثبت‌نام در رویداد جوانی جمعیت زنجان
حمایت از مشاغل خانگی در اولویت شهرستان اردستان
یادواره شهدای دانش آموز و شهید برشنورد در صومعه سرا
خانواده و محله محوری، از رویکردهای مراکز مثبت زندگی
مرکز نور در مسیر دستیابی به دستیار جامع علوم اسلامی
کشف احشام فاقد مجوز در میامی
مسابقات قهرمانی کشور قایقرانی آب‌های آرام بانوان
دوگانه‌سوز شدن بیش از ۲۰ درصد نانوایی‌های لرستان
نام‌نویسی ۱۷۷ هزار نفر در مسابقات قرآن و عترت بسیج در خوزستان
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پیروزی مردان والیبال ایران در گام نخست
نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در تاجیکستان برگزار می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
لزوم اجرای روش های نوین در دامداری ها
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش های نوین در دامداری ها  (۱ نظر)