• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۵۷۳۰
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۸
بین الملل » غرب آسیا
چهل و دومین سالگرد پیروی انقلاب اسلامی ایران،

تاکید سفیر کشورمان در ایتالیا بر دستاورد‌های عظیم انقلاب اسلامی

سفیر کشورمان در ایتالیا دستاورد‌های بزرگ و چشمگیر انقلاب اسلامی ایران را در چهار دهه گذشته مرهون تلاش مستمر متخصصان ایرانی به ویژه جوانان دانست.

  تاکید سفیر کشورمان در ایتالیا بر دستاورد‌های عظیم انقلاب اسلامیبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از رم، حمید بیات سفیر ایران در ایتالیا روز چهارشنبه به مناسبت فرا رسیدن چهل و دومین سالگرد پیروی انقلاب اسلامی ایران در پیامی اعلام کرد: با وجود سختی‌ها و مرارت‌های بیشمار در طول سال‌های پس از انقلاب، کشورمان به دستاورد‌های بزرگی در زمینه‌های مختلف علمی و فناوری، صنعتی، بهداشتی، خودکفایی محصولات کشاورزی و انرژی صلح آمیز هسته‌ای دست یافته است که همه این‌ها مرهون تلاش عظیم نیرو‌های متخصص و جوان کشور بوده است. عزیزانی که همواره اقتدار و سربلندی کشور ایران عزیز را سرلوحه خویش قرار داده‌اند.

وی با بیان این که چهل و دو سال قبل به دنبال یکی از مردمی‌ترین قیام‌های معاصر جهان، انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ با جان فشانی مردم ایران و تحت رهبری بزرگ مرد تاریخ کشور، حضرت امام خمینی (ره) به پیروزی رسید، افزود: پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر تجلی شکوهمند حماسه و سرفرازی ملتی است که در عصر اسارت انسان صفحه‌ای زرین را در تاریخ حیات آدمی گشود و فریاد معنویت و خداخواهی آزادی و استقلال را به گوش و جان جهانیان طنین انداز کرد.
این ایام عزیز و فرخنده فرصتی است مغتنم تا بدانیم مرهون شهدای گرانقدر و عزیزی هستیم که درخت انقلاب به برکت ایثار و از خودگذشتگی آنان تنومند گردیده است.

بیات در بخش دیگری از پیام خود با بیان این که جمهوری اسلامی ایران همواره در خط مقدم مبارزه با تروریسم بوده است گفت: جمهوری اسلامی ایران نقش بی بدیلی در تامین ثبات و امنیت منطقه و جهان با جانفشانی قهرمانانه در صف مقدم مبارزه با پدیده‌های شوم تروریسم، افراط گرایی و قاچاق موادمخدر و پرداخت بهای سنگین معنوی و مادی ایفا کرده است. در همین راستا، یاد و خاطره قهرمان ملی و فراملی مبارزه با تروریسم و افراط گرایی، شهید قاسم سلیمانی و همه شهدایی که جان خود را در این راه فدای تامین صلح و امنیت در منطقه و جهان کردند، گرامی می‌داریم.

سفیر ایران در رم درباره روابط ایران و ایتالیا گفت: روابط دو کشور ایران و ایتالیا که از پشتوانه عظیم تاریخی برخوردار می‌باشد، در سال‌های پس از انقلاب نیز به لطف سابقه طولانی و درک مشترک تاریخی و فرهنگی همواره روابطی دوستانه و در مسیر توسعه بوده است تا جایی که در مقاطعی از جمله بعد از امضای توافقنامه برجام حجم مبادلات بازرگانی به سطحی رسید که ایتالیا به نخستین شریک تجاری ایران در اروپا تبدیل گردید.

انتظار می‌رود در پرتو تحولات جدید بار دیگر شاهد روند جهشی در توسعه روابط دو کشور باشیم تا بار دیگر مردم دو کشور از منافع این روابط در ابعاد مختلف فرهنگی، اقتصادی و صنعتی بهره‌مند گردند.
در همین حال خانم الیزابتا بلونی، دبیر کل وزارت امور خارجه ایتالیا روز چهارشنبه در پیامی ویدئویی چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به دولت و ملت ایران تبریک گفت و بر ضرورت توسعه هر چه بیشتر روابط دو جانبه تاکید کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)