• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۶۷۵۳
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۶:۴۰
بین الملل » آمریکا
سناتور چاک شومر:

پنهان کاری درباره اقدامات ترامپ مشکلی را حل نمی کند

رئیس اکثریت دموکرات مجلس سنای آمریکا گفت، پنهان کاری درباره اقدامات ترامپ در آمریکا باعث می‌شود زخم‌های این کشور التیام نیابند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلویزیونی‌ای پی تی ان، رئیس مجلس سنای آمریکا گفت پنهان کاری درباره اقدامات دونالد ترامپ در آمریکا مشکلی را حل نخواهد کرد و باعث می‌شود زخم‌های این کشور التیام نیابند.
سناتور چاک شومر رئیس اکثریت دموکرات مجلس سنای آمریکا در نشستی خبری گفت جلسات محاکمه استیضاح (دونالد ترامپ) باعث نمی‌شود که کار این مجلس برای تدوین بسته کمکی کرونا با کُندی همراه شود. چاک شومر همچنین درباره تصاویر دوربین امنیتی مدار بسته‌ای صحبت کرد که روز چهارشنبه در جلسه استیضاح به نمایش درآمد و او را در وضعیتی نشان داد که در جریان حمله به کنگره تیم حفاظتش او را به مکانی امن انتقال می‌دهند».
او افزود: «وقتی که من تازه رئیس اکثریت مجلس سنا شده بودم آنها به من گفتند که سه کار بزرگ پیش روی خود دارم که شامل کابینه رئیس جمهور، استیضاح و کرونا می‌شود. ما کار در مورد هر سه موضوع را شروع کردیم. ما این هفته دو نفر دیگر از نامزد‌های معرفی شده‌ی رئیس جمهور را تایید کردیم. محاکمه استیضاح پیش می‌رود و سرعت خوبی هم دارد. کمیته‌های ما - هم در مجلس نمایندگان و هم در مجلس سنا- روی بسته کمکی کرونا کار می‌کنند که مردم آمریکا به آن نیاز دارند. بنابر این (استیضاح) سرعت کار ما را کند نمی‌کند».
چاک شومر گفت: آنچه دیروز به نمایش درآمد فوق العاده ناراحت کننده بود. وقتی که شما می‌بینید چه اتفاقی افتاد واقعا ناراحت می‌شوید. من شخصا آن ویدئویی را در جریان جلسه دیدم. واقعا دیدن این ویدئو ناراحت کننده است».
وی ادامه داد: «ما به مدیران در مجلس نمایندگان آزادی عمل دادیم و آنها به ما گفتند که مطمئن نیستند نیازی به حضور شاهد داشته باشند، اما می‌خواهند که طبق توافقنامه دو حزبی عمل شود».
سناتور چاک شومر در پاسخ به پرسشی درباره ادعای جمهوریخواهان مبنی بر تلاش دموکرات‌ها برای جلوگیری از نامزدی دونالد ترامپ در انتخابات بعدی آمریکا گفت: «به محاکمه نگاه کنید. ببینید چه اتفاقی رخ داد؟ اینکه این موضوع پنهان کاری و نادیده گرفته شود - که شاید احمقانه‌ترین اقدامی باشد که تاکنون یک رئیس جمهور (در آمریکا) انجام داده باشد- باعث التیام زخم‌ها نخواهد شد و زخم‌ها را همچنان باز نگه خواهد داشت».
وی افزود: سال گذشته کنگره چندین بسته کمکی کرونا را تصویب کرده بود ما هنوز فاصله زیادی تا خروج از مشکلات داریم. پرداخت‌های اولیه‌ای که کنگره در ماه دسامبر تصویب کرده بود باعث بند آمدن بخشی از خونریزی‌ها شد، ولی اگر اقدام جدی صورت نگیرد، بهبود اقتصادی در کشور طولانی مدت و دردناک خواهد بود. اگر ما می‌خواهیم از بحران کرونا- هم از جنبه سلامت و هم از جنبه اقتصادی - خارج شویم، باید بگویم که اضافه شدن این دو نفر (دو سناتور) به عضویت سنا کمک خواهد کرد که این امر خیلی محتمل و واقعی شود، چون به ما اجازه خواهد داد به شیوه‌ای قوی‌تر بر مبنای بسته‌های قبلی در دسامبر بسته جدید را تصویب کنیم و به کار ادامه دهیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)