• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۶۸۵۳
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۷
اصفهان » اجتماعی
در بیانیه مشترک امام جمعه و استاندار ؛

محکوم کردن هتاکی به مسئولان نظام در روز ۲۲ بهمن

در بیانیه مشترک امام جمعه و استاندار اصفهان آمده :هتاکی به مسئولان نظام امری ناپسند است و دستگاه‌های ذیربط به وظایف قانونی خود در قبال هنجارشکنان عمل کنند.

امام جمعه و استاندار اصفهان:به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ در بیانیه مشترک آیت‌الله طباطبایی نژاد امام جمعه و عباس رضایی استاندار اصفهان آمده: راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن امسال استان با توجه به شرایط خاص کشور ناشی از شیوع کرونا و ضرورت حفظ سلامت هموطنان به‌شکلی جذاب، خلاقانه و نوآورانه به‌صورت کاروان خودرویی و رژه موتوری برگزار شد و به لطف خداوند متعال، یک بار دیگر اتحاد، همدلی، انسجام و حمایت ملت ایران از انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در پیشگاه جهانیان به منصه ظهور رسید.
در این بیانیه افزوده شده: حضور باشکوه انقلابی و متفاوت مردم حماسه‌ آفرین و همیشه در صحنه استان در آوردگاه یوم الله ۲۲ بهمن، تجلی دوباره وفاداری و پایبندی به آرمان‌های والای معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) و شهدای والا مقام انقلاب در برابر ُشبهه‌افکنی و دسیسه‌های شیطانی استکبار جهانی بود و مردم فهیم و ولایتمدار اصفهان با همه محدودیت‌ها، این روز بزرگ را به یکی از ماندگارترین و تماشایی‌ترین ایام‌الله انقلاب اسلامی در طول تاریخ تبدیل کردند اما متاسفانه عده‌ای قلیل و قانون ستیز و ناآگاه در این روز حماسه‌ساز با وجود تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حفظ حرمت‌ ها و پرهیز از بد زبانی، با نافرمانی از دستور ولی امر مسلمین آن هم در روز ملی و انقلابی که شعارش جمهوری اسلامی است، مبادرت به حاشیه‌سازی و هتاکی کردند که این تصویر زشت و شرم آور موجب نارضایتی مردم شهید پرور شد.
در این بیانیه تاکید شده با عنایت به اینکه رهبر معظم انقلاب بار‌ها تاکید کرده اند که راهپیمایی ۲۲ بهمن را مظهر اختلاف قرار ندهید و وقتی پای انقلاب وسط است، اختلاف سلیقه‌ها رنگ می‌بازد و اینگونه حرکات به ضرر کشور است، ضروریست دستگاه‌های ذیربط نیز به وظایف قانونی و انقلابی خود با خاطیان و هنجارشکنان جاهل عمل کنند.
امام جمعه و استاندار اصفهان با محکوم کردن هتاکی به مسئولان نظام از مردم مومن، انقلابی، شجاع و بابصیرت استان که در چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی جلوه دیگری از عظمت، اقتدار و میثاق ملی خود را به نمایش گذاشتند، صمیمانه تشکر و قدردانی و سعادت و سربلندی و پیروزی همگان را در مسیر دستیابی به آرمان‌های درخشان انقلاب اسلامی با اجرای فرامین مقام معظم رهبری از درگاه خداوند متعال مسالت کردند.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر اصفهان نیز در واکنش به توهین معدودی از موتورسواران در روز ۲۲ بهمن اصفهان به رییس جمهور اعلام کرد: لازم است با عوامل این رفتار توهین‌ آمیز به‌ویژه فرد یا افرادی که مُسبب این اتفاق شدند، برخورد شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین احمد عبداللهی‌نژاد افزود: باز کردن بستر توهین به مسئولان نظام، کار پسندیده‌ای نیست و علت بروز این رفتار‌ها باید ریشه‌یابی دقیق شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اولویت‌بخشی به سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)