• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۸۱۱۷
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۱
بین الملل » آمریکا
تلاش جمهوری‌خواهان برای پیروزی در انتخابات ۲۰۲۲؛

رایزنی جمهوری‌خواهان با ترامپ درباره آینده این حزب

یک سناتور جمهوری‌خواه گفت، با دونالد ترامپ درباره ماندن در حزب جمهوری‌خواه و کمک به پیروزی در انتخابات ۲۰۲۲ گفتگو خواهد کرد.

رایزنی جمهوری‌خواهان با ترامپ درباره آینده این حزببه گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما به نوشته نشریه «پالتیکو»؛ «لیندسی گراهام» سناتور جمهوری‌خواه روز جمعه در جمع خبرنگاران گفت، قصد دارد در آینده نزدیک با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور پیشین آمریکا درباره آینده حزب گفت‌وگو کند و وی را تشویق کند به همکاری با جمهوری‌خواهان ادامه دهد تا کسب اکثریت در مجلس نمایندگان و مجلس سنا در سال ۲۰۲۲ را تضمین کنند.

لیندسی گراهام افزود: «تلاش خواهم کرد او را متقاعد کنم بدون تو نمی‌توانیم به این هدف برسیم، اما تو هم بدون اتحاد با حزب جمهوری‌خواه نمی‌توانی جنبش ترامپ را حفظ کنی».

این سناتور آمریکایی گفت: «اگر سال ۲۰۲۲ برگردیم تأییدی بر سیاست‌های ترامپ خواهد بود. اما اگر در این سال دوباره شکست بخوریم این روایت تداوم می‌یابد که نه‌تن‌ها کاخ سفید را از دست دادی بلکه حزب جمهوری‌خواه در جایگاه بدی قرار دارد».

گراهام در ادامه گفت: «ترامپ باید با همه همکاری کند. باید بهترین تیمت را به زمین بفرستی. اگر مسئله انتقام و افتادن به دنبال کسانی است که از آن‌ها خوشت نمی‌آید، به مشکل برمی‌خوریم. اگر مسئله فرستادن بهترین تیم به زمین است، شانس خوبی برای بازگشت خواهیم داشت».

حزب جمهوری‌خواه آمریکا علاوه بر ریاست جمهوری، اکثریت در مجلس نمایندگان و مجلس سنای این کشور را نیز از دست داده است. به گفته کارشناسان، ترامپ از زمان روی کار آمدن در آمریکا نه تنها میان مردم این کشور تفرقه ایجاد کرده، بلکه در حزب خود نیز دو قطبی ایجاد کرده است.

اخیراً خبرگزاری «رویترز» به نقل از چهار منبع آگاه گزارش کرد که ده‌ها نفر از مقام‌های سابق جمهوری‌خواه که تمایلی به حمایت حزب جمهوری‌خواه از ترامپ و تلاش‌های وی برای تضعیف دموکراسی ایالات متحده ندارند، گفتگو‌ها برای تشکیل یک حزب سوم راست میانه را آغاز کرده‌اند.

مذاکرات اولیه برای تشکیل یک حزب سوم شامل جمهور‌خواهان سابق، مقام‌های سابق دولت‌های جمهوری‌خواه «رونالد ریگان»، «جرج هربرت دابلیو بوش»، «جرج دابلیو بوش» و «دونالد ترامپ»، سفرا و استراتژیست‌های پیشین جمهوری‌خواه می‌شود.

بیش از ۱۲۰ نفر از این جمهوری‌خواهان سابق جمعه هفته گذشته برای بحث درباره تشکیل یک حزب سوم که بر اساس «محافظه‌کاری اصولی» اجر می‌شود، ویدئوکنفرانسی را برگزار کردند.

پیش از این نیز «ویلیام کوهن»، سناتور سابق جمهوری‌خواه ایالت مِین آمریکا و وزیر دفاع پیشین آمریکا تشکیل حزبی جدید در آمریکا را خواستار شد. این سناتور سابق آمریکایی، ترامپ را به مدیر سیرکی تشبیه کرد که با چرخاندن شلاق فیل‌ها (نماد حزب جمهوری‌خواه) را مجبور می‌کند روی صندلی‌هایشان بایستند.

این در حالی است که روزنامه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» نیز اول بهمن ماه نوشت، ترامپ در گفتگو با دستیاران و متحدان نزدیک خود درباره تشکیل یک حزب جدید گفته که دوست دارد آن را «حزب میهن‌پرست» (Patriot) منطبق با شعار «اول آمریکا» بنامد.

اکنون ترامپ در اقامتگاه خود در ایالت فلوریدا به سر می‌برد و شماری از دستیاران و نزدیکان خود را نیز به آنجا منتقل کرده تا به او مشاوره بدهند.

مطرح شدن تشکیل حزب از سوی ترامپ در حالی مطرح شده است که او به‌خاطر تشویق هوادارانش جهت حمله به کنگره در تاریخ ششم ژانویه، مورد استیضاح قرار گرفته است.

اگر استیضاح ترامپ در دادگاه مجلس سنا رأی کافی را کسب کند، می‌تواند به محرومیت او از تصدی مقامات دولتی و شرکت در انتخابات ریاست جمهوری منجر شود.

بر اساس یک نظرسنجی که پنجم تا هشتم ماه جاری میلادی از سوی شبکه «سی‌بی‌اِس» و موسسه «یوگاو» برگزار شده است، ۳۳ درصد از آمریکایی‌های حامی حزب جمهوری‌خواه در پاسخ به این سوال که آیا به حزب احتمالی ترامپ می‌پیوندند، پاسخ مثبت دادند.

از سوی دیگر، ۳۷ درصد از این جامعه آماری گفتند اگر ترامپ حزب جدیدی تشکیل دهد، ممکن است به آن بپیوندند.

در نتیجه، به طور کلی ۷۰ درصد از مردم حامی حزب جمهوری‌خواه مایل هستند به چنین حزبی ملحق شوند. در مقابل تنها سی درصد از حامیان حزب جمهوری‌خواه گفتند به چنین حزبی نمی‌پیوندند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی فون آلمن در داونهیل و کیمورا در بیگ ار
چادر سفید برف بر سر طبیعت بویین میاندشت
فراخوان انتخاب نماینده ایران در المپیاد بین‌المللی دانشجویی فناوری نانو
افزایش بیش از هزار و ۷۰۰ مترمربع به فضا‌های کتابخانه‌ای کشور
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در زنجان
کاهش ۳۸ درصدی بارش‌های همدان نسبت به بلندمدت
افتتاح وبیناری ۳۲۲ طرح شهرداری‌ها و دهیاری‌های ایلام
آغاز پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی در منطقه آزاد اردبیل
افتتاح نخستین دوربرگردان غیرهمسطح کمربندی جنوب شیراز
پوشش پیش دبستانی در کشور به ۶۳ درصد ارتقا یافت
ثبت ملی ۶ اثر میراث ناملموس در مازندران
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
خرید با کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از فردا
باران در فارس
هفته ۲۱ فوتبال بوندسلیگای آلمان؛ دورتموند فاصله را بایرن در صدر کم کرد
اجرای ۶۰ پروژه زیرساختی در شهرک های صنعتی زنجان
اسامی کاروان قرآنی حج ۱۴۰۵ اعلام شد
تصادف مرگبار موتورسیلکت با پیکان وانت در کاشمر
بازگشایی ۹۴ کیلومتر از راه‌های اصلی و فرعی ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)