۷ هزار هکتار از نخیلات خوزستان دچار آفت کرم چوبخوار خرما شده اند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، رئیس اتاق بازرگانی اهواز گفت: تداوم شرایط نامطلوب اقلیمی و بیتوجهی در تهیه برنامههای کنترلی، نخلستانهای استان خوزستان سبب گسترش آفت کرم چوبخوار خرما شده و ارزیابیهای اولیه از ابتلای هفت هزار هکتار از نخلستانهای این استان به آفت چوبخوار حکایت دارد.
شهلا عموری افزود: برای جلوگیری از سرایت این آفت لازم است سازمان جهادکشاورزی خوزستان به کمک ستاد مدیریت بحران استان وارد عمل شود.
وی ادامه داد: برابر ماده ۲۰ قانون حفظ نباتات، باید منابع مالی مربوط به پیشگیری و مبارزه با آفت چوبخوار برای استان خوزستان پیگیری شود.
رئیس اتاق بازرگانی اهواز خرما را یک محصول راهبردی در خوزستان دانست و گفت: همانگونه که استان بوشهر برای کنترل و مبارزه با این آفت تسهیلات دولتی را برای نخلداران فراهم کرده، انجام اقدامات مشابه در خوزستان نیز ضروری است.
او با بیان اینکه خوزستان بیشترین سطح زیر کشت خرما در کشور را دارد، ادامه داد: بااین وجود این استان دومین تولیدکننده خرما است که این امر نشاندهنده وجود مشکلات متعدد در نخلستانهای خوزستان است؛ در غیر این صورت متناسب با سطح زیر کشت، این استان نیز میتوانست نخستین تولیدکننده خرما باشد.