• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۹۰۹۱
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۲
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

پاسخ رئیس سازمان غذاو دارو به بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی

رییس سازمان غذا و دارو به بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور درخصوص واکسن کرونا پاسخ داد.

پاسخ رئیس سازمان غذاو دارو به بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکیبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ آقای محمدرضا شانه ساز، معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در نام‌های به ریاست بسیج دانشجویی آورده است: براساس آخرین آمار به دست آمده در خصوص تعداد واکسیناسیون انجام شده در دنیا در زمان تهیه این نامه که در حال افزایش است حدود ۵۳ میلیون دوز واکسن در جهان تزریق شده که تنها در امریکا ۱۲ میلیون دوز تزریق انجام شده است. لازم است مرجع مورد استفاده در خصوص آمار ۱۰ میلیون دوز در ۲۸ کشور جهان اصلاح و بروزرسانی شود.

در رابطه با موضوع تأخیر ۳ ماهه مورد ادعای نویسندگان نامه همانگونه که مستحضرید دستیابی به دانش تولید برای یک بیماری نوظهور و ناشناخته مانند بیماری ناشی از ویروس کرونا از نظر علمی منوط به تحقیقات علمی مستمر و زمان بری است که برغم تمامی مشکلات موجود، محققان کشور اهتمام ویژه‌ای به امر تحقیق و توسعه برای ساخت واکسن بر علیه کرونا داشته و دارند و قدم‌های بلندی در این زمینه برداشته شده است.

در این راستا از ابتدا، مسیر لازم برای بررسی و تأیید واکسن‌های تولید داخل تعیین و ضوابط و دستورالعمل‌های ضروری تهیه شد و تمامی مکاتبات و مستندات بین سازمان غذا و دارو و سازندگان از جمله شرکت شفا فارمد و موسسه رازی بطور همزمان در اختیار مراجع ذیصلاح (مدیران ارشد وزارت بهداشت، مراجع اطلاعاتی و امنیتی، سازمان بازرسی و حتی نمایندگان مجلس شورای اسلامی از کمیسیون‌های مرتبط.) قرار گرفته و بررسی شده و هیچگونه شواهدی دال بر تأخیر در پاسخگویی بدست نیامده است و در نتیجه تلاش‌های تولیدکنندگان و سازمان در حال حاضر ۲ مورد از واکسن‌های تولید داخل مجوز ورود به مطالعه بالینی فاز اول را دریافت کرده و در حال انجام مطالعه و یا انجام مقدمات آن می‌باشند و درخواست‌های دیگری نیز وجود دارند که مراحل بررسی‌های کارشناسی را می‌گذرانند؛ لذا القاء این قبیل شبهات را می‌توان ناشی از اطلاعات غیرصحیح دانست.

در خصوص واکسن‌های اهدایی از خیریه آمریکایی، موردی که کاملاً واضح است این است که از ابتدای امر واکسن تولیدی کمپانی فایزر بدلیل شرایط نگهداری منفی ۷۰ درجه سانتی گراد و نیاز به فریزر‌های ویژه انتخاب سازمان غذا و داروی وزارت متبوع نبوده است.

در رابطه با تدوین دستورالعمل تزریق واکسن به گروه‌های پرخطر و نظام اولویت بندی واکسیناسیون بر علیه کرونا به اطلاع می‌رساند، دستورالعمل مزبور تدوین و ابلاغ شده است. زیرساخت‌های لازم بمنظور راه اندازی سامانه برای ثبت دوز‌های دریافتی هر واکسن در سامانه TTAC و ثبت و گزارش گیری عوارض احتمالی در معاونت بهداشتی وزارتخانه موجود است و هم اکنون برای کلیه واکسن‌های مورد استفاده در واکسیناسیون همگانی در کشور بکار می‌رود که البته درحال تکمیل و بروزرسانی برای واکسن کروناست.

در پایان و با توجه به هجمه رسانه‌ای عناصر معاند و ضد انقلاب انتظار می‌رود همکاران محترم در آن سازمان همچون سایر بخش‌های فعال در سازمان بسیج مستضعفین (بسیج اصناف، بسیج جامعه پزشکی و …) که در شرایط کرونا با اقداماتی جهادی و شبانه روزی، سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت را خالصانه یاری نمودند تا در شرایط سخت‌ترین تحمیل‌های تحریمی، نه تنها به نقطه ضعفی در تدارکات اقلام داروئی، تجهیزات پزشکی، مواد ضدعفونی کننده و… تبدیل نگردد بلکه سند افتخاری بزرگ خلق گردد، آن سازمان نیز در بیان موارد با برخورداری از اطلاعات کافی، بهانه‌ای برای دشمنان قسم خورده این کشور و سیاست‌های مقام معظم رهبری مدظله العالی ایجاد ننمایند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرش ابریشم زنجان میراثی در معرض فراموشی
برقراری مسیر پروازی کیش به اربیل و بالعکس از دوم دی
پیروزی فولاد خوزستان در جام حذفی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)