• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۹۳۲۶
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۵
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی:

ایجاد کنسرسیوم ورزشی در دانشگاه‌های کشور

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: پژوهشگاه‌ها و دانشکده‌های ورزشی که در دانشگاه‌های بزرگ هستند می‌توانند یک کنسرسیوم ورزشی ایجاد کنند که دغدغه‌های دانشجویان ورزشکار را برطرف کند.

ایجاد کنسرسیوم ورزشی در دانشگاه‌های کشوربه گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی فرهنگی و هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای حسین سلیمی در آیین بهره برداری از طرح‌های پژوهشی و دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: نگاه عمیق ما به ورزش نشان می‌دهد که ورزش بازتاب تحولات اجتماعی کشور محسوب می‌شود و بسیاری از بحران‌های کشور به دلیل کم توجهی به عرصه ورزش است.
وی افزود: شاید یکی از مهمترین اولویت‌های جهانی شدن، ورزش است، وقتی می‌بینیم مشهورترین حوزه ورزش مثل فوتبال با تمام استاندارد‌های ورزشی به سوی المپیکی می‌رود که از سوی نهاد دولتی اداره نمی‌شود و همه این‌ها لایه‌های تأثیرگذاری است که در صورت بی دانشی جامعه را دچار تنش می‌کند و خسارت‌های زیادی برای جامعه دارد.
وی با بیان این که در عرصه ورزش باید نشاط و شادابی حفظ شود گفت: فعالیت‌های روان شناسی و جامعه شناسی با ورزش گره خورده است بنابراین باید فعالیت‌های ورزش با عرصه دانش و پژوهش گره بخورد تا شاهد توسعه فعالیت‌های ورزشی در دانشگاه‌های کشور باشیم.
آقای سلیمی گفت: پژوهشگاه‌ها و دانشکده‌های ورزشی که در دانشگاه‌های بزرگ هستند می‌توانند یک کنسرسیوم ورزشی به وجود بیاورند که از یک سو نزدیک به وزارت علوم تحقیقات و فناوری و از سوی دیگر نزدیک به وزارت ورزش باشد و هدف آن برطرف کردن دغدغه‌های ورزشکاران و دانشجویان ورزشکار باشد.
وی گفت: پایان نامه‌های دانشجویان رشته‌های تربیت بدنی به سمت نیاز‌های ورزشی کشور هدایت می‌شوند و پیشنهاد می‌شود که اگر می‌خواهیم فرهنگ پرخاشگری در دانشگاه نباشد باید فرهنگ را به سمت آگاهی و دانش سوق دهیم و باید ورزش در این راستا فعال باشد.
در ادامه آقای حبیب هنری رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: امروز برای جامعه ورزش و ورزش دانشگاهی در دانشگاه علامه طباطبایی روز بزرگی است، زیرا افتتاح‌های بزرگی در عرصه ورزش در این دانشگاه شکل گرفت و دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی از لحاظ فعالیت‌های ورزشی می‌تواند بهترین ظرفیت را در آینده داشته باشد.
وی گفت: دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی سال ۹۲ در دانشگاه علامه طباطبایی پایه‌گذاری شد و در سال ۸۶ نخستین دوره دانشجویان کارشناسی ارشد رشته مدیریت ورزش وارد این دانشکده شدند و هم اکنون تعداد دانشجویان رشته‌های ورزشی در این دانشگاه در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا ۶۰۰ نفر است.
در ادامه آقای دکتر غلامعلی کارگر مدیر توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه طباطبایی افزود: دانشگاه علامه رسالت بزرگ انسان شناسی را در کشور برعهده دارد.
وی افزود: امروز بهره برداری‌ها در حوزه ورزش در این دانشگاه شکل گرفته است و دانشکده تربیت بدنی با حدود بیش از ۵ هکتار زمین تأسیس شده و این دانشکده پردیس شماره ۲ دانشگاه به شمار می‌آید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جولان گله سگ در میدان های اصلی شهر یاسوج
پیش‌بینی بارش پراکنده و کاهش دما در استان قزوین
کتابخانه مرکزی ارومیه برگزیده کشوری شد
المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ پایان کار دو دختر تیرانداز ایران در تفنگ بادی ۱۰ متر
نگاهی به برنامه‌های شبکه نمایش
فردا دوشنبه ، برگزاری نماز طلب باران در مصلاهای استان زنجان
آغاز پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه
راه اندازی رشته آموزشی صنعت نساجی در دانشکده ملی ملی مهارت صومعه سرا، بزودی
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد
پیش‌بینی تولید بیش از ۱۲۱ هزار تن گوشت مرغ در آذربایجان‌غربی
نذر طلب باران در چهارمحال و بختیاری
اعزام دانش آموزان خراسان جنوبی به اردوی راهیان نور
آسفالت ریزی معابر شهر کبودراهنگ
بازآموزی نانوایان با هدف ارتقای کیفیت نان در اردبیل
حوادث کار امسال جان ۲۹ نفر را در کرمانشاه گرفت
اعلام آرای کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال
پیشگیری از بروز زخم پای دیابتی، همزمان با شیوع دیابت
هشدار بارش برف در ارتفاعات آذربایجان‌شرقی
عرضه بیش از ۲۱۶ هزار تن گوشت طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور
نشست حقوق بین الملل با حضور ۳۵۰ کارشناس داخلی و خارجی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
رطوبت ۷۸ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)