• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۰۸۱۷
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۳
استان ها » سیاسی

رزمایش دریایی ایران و روسیه آغاز شد

رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ایران و روسیه با حضور یگان‍های سطحی و پروازی نیروی دریایی ایران و روسیه در شمال اقیانوس هند آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی ارتش، مراسم استقبال از ناوگروه روسی شرکت کننده در رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ایران و روسیه ۲۰۲۱ توسط یک فروند شناور نیروی دریایی ارتش و یک فروند شناور نیروی دریایی سپاه پاسداران انجام شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


مراسم استقبال از ناوگروه کشور‌ روسیه متشکل از فریگت Stoiky و ناو سوخت رسان Kola که برای شرکت در رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ایران و روسیه 2021 وارد آب های سرزمینی کشورمان شده اند، توسط دو فروند شناور از نیروی دریایی ارتش و نیروی دریایی سپاه انجام شد.


گفتنی است بعد از آیین استقبال در دریا، یگان های میهمان به موقعیت های لنگر از پیش تعیین شده هدایت گردیدند و سپس فرماندهان ارشد ناوگروه روس و تیم های افسران عملیات و مخابرات آن ها توسط ترابری دریایی به بندر شهید بهشتی چابهار منتقل و حضور در جلسه توجیهی رزمایش موارد مهم را به ویژه در خصوص سریال های تیراندازی را به بحث و بررسی قرار دادند و در نهایت پس از انجام هماهنگی های لازم و رفع ابهامات احتمالی مجددا به یگان های تابعه در لنگرگاه مراجعت نمودند.


امیر دریادار دوم «غلامرضا طحانی» سخنگوی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ایران و روسیه گفت : در این رزمایش علاوه بر یگان های سطحی و پروازی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی دریایی سپاه پاسداران، یگان های شناور روسیه متشکل از ناوشکن Stoiky، ناو لجستیکی KoLa و یک فروند بالگرد حضور دارند.
وی افزود : رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ایران و روسیه 2021 با شعار «همکاری جمعی در دریا برای امنیت تجارت دریایی» و در منطقه ای به وسعت ۱۷ هزار کیلومتر، با پیام صلح و دوستی برگزار می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


دریادار دوم طحانی خاطرنشان کرد : هدف از برگزاری این رزمایش تحکیم امنیت و مبانی آن در منطقه و گسترش همکاری‌های دو جانبه میان دو کشور است. این رزمایش برابر برنامه‌های از پیش تعیین شده در شمال اقیانوس هند گسترش خواهد داشت.
سخنگوی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ایران و روسیه ادامه داد: تمرین‌های تاکتیکی متنوعی از جمله نجات شناور دچار حریق ، آزادسازی شناور مورد تعرض قرار گرفته ، تیراندازی علیه اهداف مشخص ، تیر اندازی شبانه به اهداف هوایی و سایر تمرینات تاکتیکی و عملیاتی در این رزمایش پیش‌بینی شده است.


وی تصریح کرد : از اهداف این رزمایش می‌توان به تقویت امنیت تجارت دریایی بین المللی و مقابله با دزدی دریایی و تروریسم دریایی و تبادل اطلاعات در حوزه امداد و نجات دریایی و تبادل تجربیات عملیاتی و تاکتیکی اشاره کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استان کرمان در اجرای طرح سوادآموزی به پوشش ۱۰۰ درصدی رسید
استقبال شیرازی ها از جشنواره فیلم فجر
افتتاح مجتمع اداری و پارکینگ شهرداری همدان
بهره‌برداری از ۳ طرح عمرانی روستایی در شهرستان باروق
گشت و کنترل زیستگاه‌های حیات وحش شهرستان ارومیه
اعلام نرخ مصوب گوشت قرمز برای عرضه در شهر بندرعباس
دستگیری سارقان حرفه‌ای ۱۶۰ میلیارد ریالی در تبریز
روستاییان گیلان صاحب سند مالکیت شدند
اولویت سازمان امور عشایر، تأمین آب شرب و بهبود زیرساخت‌ها
مهلت ثبت درخواست ۸ بسته حمایتی برای شرکت‌های دانش بنیان تا پایان امروز
کشف روغن و برنج احتکار شده در میامی
شکست تراکتور صدرنشین از فجر سپاسی شیراز
بهره برداری از ۳۰ طرح عمرانی در مناطق مختلف شهرستان پلدشت
تقویت گشت پلیس راه در پی بارندگی امروز خوزستان
افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی ۹۹ طرح راهداری فارس با حضور وزیر راه و شهرسازی
افزایش ۱۱ درصدی تماس‌های مردمی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ کیش
توسعه هوشمندسازی بازار کالا‌های اساسی خوزستان
خشونت منجر به قتل در بم
لزوم تربیت نیرو و ساختن انسان‌ها پیش از ساختن مسجد
افتتاح چهار پروژه طرح هادی روستایی در میاندورود با هزینه ۵۰ میلیارد تومان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
افتتاح کارخانه خوراک دام و طیور در کوهدشت لرستان
آغاز بارش جدید برف از روز شنبه برای چهارمحال و بختیاری
قضاوت داوران چهارمحال و بختیاری در هفته بیستم لیگ برتر فوتبال کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
دیدار وزیر جهاد کشاورزی در ایلام با عشایر کنجان چم
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تشییع پیکر مادر شهید بیرانوند در خرم آباد
برگزاری نمایشگاه عرضه‌ی کالا دربخش رودخانه شهرستان رودان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)