• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۰۸۸۳
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰
بین الملل » غرب آسیا
در نامه‌های جداگانه سوریه به سازمان ملل

وزارت خارجه سوریه: رژیم صهیونیستی به اهدافش نخواهد رسید

وزارت امور خارجه سوریه اعلام کرد: تجاوز‌های مکرر رژیم اشغالگر اسرائیل به سوریه نخواهد توانست این رژیم را در حمایت از شرکا و گروه‌های مزدور خود موفق گرداند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه؛ وزارت امور خارجه سوریه اعلام کرد: تجاوز‌های مکرر رژیم اشغالگر اسرائیل به خاک سوریه نخواهد توانست این رژیم را در حمایت از شرکا و گروه‌های تروریستی مزدور خود موفق گرداند.
وزارت خارجه سوریه افزود: این تجاوز‌ها نخواهد توانست نیرو‌های ارتش سوریه را به خود مشغول و از ادامه دستاورد‌هایی که در مبارزه با تروریسم به دست می‌آورد دور سازد. این وزارت ادامه داد تجاوز‌های رژیم اسرائیل همزمان با اعتراضات مردمی شهروندان سوری در منطقه اشغالی جولان صورت می‌گیرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
گزارشگر شبکه الاخباریه سوریه در گزارشی گفت: وزارت امور خارجه سوریه در نامه‌هایی به طور جداگانه به دبیر کل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت نوشت: در راستای سیاست‌های مقامات رژیم اشغالگر اسرائیل که به صورت هدفمند، در چارچوب تروریسم دولتی به اجرا در می‌آید و حمایت‌های مستمر خود را به گروه‌های تروریستی مسلح ارائه می‌دهد، بار دیگر این رژیم سحرگاه روز دوشنبه با شلیک موشک‌هایی از منطقه اشغالی جولان و منطقه الجلیل در خاک فلسطین اشغالی، به خاک سوریه تجاوز کرد. در این حمله موشکی اطراف شهر دمشق هدف قرار داده شد.
وزارت امور خارجه سوریه افزود: تجاوز‌های اسرائیل همزمان با تجمعات اعتراض آمیزی است که شهروندان سوری ساکن در منطقه اشغالی جولان برای گرامیداشت سی و نهمین سالگرد اعتصاب ملی فراگیر صورت می‌گیرد. اهالی جولان اشغالی این اعتصاب عمومی را در سال ۱۹۸۲ میلادی در اعتراض به تصمیم الحاق این منطقه به اسرائیل به راه انداختند.
وزارت خارجه سوریه ادامه داد: دمشق بار دیگر به رژیم اسرائیل درباره پیامد‌های خطرناک تجاوز‌های مستمر به سوریه که با بهانه‌های پوشالی انجام می‌دهد، هشدار می‌دهد. همچنین به این رژیم درباره ادامه حمایت‌های مستمر به گروه‌های تروریستی مسلح و ادامه اشغالگری در سرزمین‌های عربی از جمله منطقه جولان سوریه هشدار می‌دهد و مسئولیت همه پیامد‌های آن را به عهده این رژیم می‌داند.
وزارت خارجه سوریه در این نامه‌ها همچنین افزود: سوریه تاکید می‌کند که تجاوز‌های مکرر اسرائیل نخواهد توانست در حمایت از شریکان و مزدوران تروریست خود از جمله تروریست‌های جبهه النصره، داعش و کلاه سفید‌ها موفق شود.
گفتنی است این تروریست‌ها هم اکنون تلاش می‌کنند در استان ادلب از سلاح شیمیایی استفاده و ارتش سوریه و نظام این کشور را به آن متهم کنند.
همچنین این تجاوز‌های سوریه نخواهد توانست ارتش سوریه را مشغول کند و مانع از ادامه دستاورد‌هایی که در مبارزه با تروریسم محقق می‌کند نخواهد شد.
وزارت امور خارجه سوریه در پایان تاکید کرد: سوریه بار دیگر از شورای امنیت می‌خواهد از مسئولیت‌های خود در چارچوب منشور سازمان ملل به خوبی مطلع شود و آن را به عهده بگیرد. مهمترین این مسئولیت‌ها مصونیت از صلح و امنیت بین المللی و محکوم کردن تجاوز‌های آشکار اسرائیل و محاکمه آن و اتخاذ تدابیری قاطعانه و فوری برای منع تکرار چنین تجاوز‌هایی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)