• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۱۰۸۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۹
علمی و فرهنگی » معارف
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه:

فراخوان همایش بین المللی «وقف، امور خیریه، سلامت»

علاقه مندان می‌توانند برای شرکت در همایش بین المللی وقف، امور خیریه، سلامت تا پایان فروردین ۱۴۰۰ چکیده مقالات خود را مجازی به دبیرخانه همایش ارسال کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه معارف گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا عادل در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مقالات کامل نیز باید تا پایان خرداد ارسال شود افزود: این همایش اوایل مرداد ۱۴۰۰ متناسب با شرایط شیوع کرونا در آن زمان به صورت حضوری یا مجازی برگزار خواهد شد.
علاقه مندان می‌توانند به نشانی اینترنتی همایش بین المللی وقف، امور خیریه، سلامت: www.waqfconference.ir مراجعه کنند.


جایزه ویژه سازمان اوقاف برای ایده برتر «وقف و سلامت»

دبیر علمی همایش بین المللی «وقف، امور خیریه، سلامت» از اعطای جایزه ویژه به ایده پرداز برتر در این زمینه خبر داد.
به گزارش خبرنگار حوزه معارف گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام دکتر سید محمد نقیب در جمع خبرنگاران گفت: این همایش در ۵ محور وقف، سلامت در آیات و روایات، وقف و سلامت در جامعه جهانی، وقف، سلامت در تمدن اسلامی، وقف، سلامت در انقلاب اسلامی و وقف، سلامت در تمدن نوین اسلامی، پذیرای آثار علاقه‌مندان است.
وی اضافه کرد: تمام آثار در زمینه وقف و سلامت علاوه بر ۵ محور یاد شده نیز در دبیرخانه این همایش پذیرفته خواهد شد و در پایان به یک نظریه پرداز و ایده نوآورانه در زمینه وقف و سلامت جایزه ویژه‌ای اعطا خواهد شد.
دبیر علمی همایش بین المللی وقت، امور خیریه، سلامت گفت: کمیته علمی با همکاری دانشگاه‌ها و موسسات مرتبط با وقف و سلامت آثار رسیده را ارزیابی می‌کنند.

همایش بین المللی «وقف، امور خیریه، سلامت» مرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود

دبیر اجرایی همایش بین المللی وقف، امور خیریه، سلامت، مرداد ۱۴۰۰ از برگزاری این همایش در اوایل مرداد ۱۴۰۰ خبر داد.
به گزارش خبرنگار حوزه معارف گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام دکتر سید احمد سجادی در جمع خبرنگاران گفت: براساس شرایط شیوع کرونا در زمان برگزاری تصمیم گرفته خواهد شد که این همایش به صورت مجازی یا حضوری برگزار شود.
وی افزود: شورای عالی همایش به ریاست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین شورای سیاستگذاری به ریاست رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و شورای اجرایی همایش به ریاست معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه فعال شده است.
دکتر سجادی اضافه کرد: چکیده آثار تا پایان فروردین ۱۴۰۰ از طریق سامانه همایش دریافت می‌شود و فرصت ارسال مقالات به صورت کامل پایان خرداد ۱۴۰۰ خواهد بود.
دبیر اجرایی همایش بین المللی وقف، امور خیریه، سلامت گفت: این همایش با تلاش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه، موسسه راسخون و دانشگاه علوم معارف قرآن کریم برگزار می‌شود.
وی افزود: شرکت کنندگانی از کشور‌های عراق، تونس، لبنان و دیگر کشور‌های منطقه همراه با شهروندان خارجی مقیم ایران در این همایش بین المللی حضور خواهند داشت.
دبیر اجرایی همایش بین المللی وقف، امور خیریه، سلامت گفت: در هر یک از پنج محور این همایش سه برگزیده معرفی و تقدیر خواهند شد و جایزه‌ای ویژه‌ای به یک نظریه و ایده نوآورانه در زمینه وقف و سلامت اهدا می‌شود.
وی افزود: تمام چکیده مقالات رسیده به دبیرخانه در قالب یک جلد کتاب منتشر خواهد شد و مقالات برتر در نشریات علمی به چاپ خواهند رسید.
دکتر سجادی اضافه کرد: کتابی شامل مقالاتی برگزیده همایش در چند مجلد نیز منتشر خواهد شد و تمام مقالات در فضای مجازی در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.
دبیر اجرایی همایش بین المللی وقف، امور خیریه، سلامت گفت: علاقه مندان می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه این همایش به نشانی اینترنتی: www.vaghfconference.ir ارسال کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام کاش مسئولین محترم امور فرهنگی اوقاف به جای این همایش ها که بی هزینه هم نیستند اول حقوق زیر مجموعه های خود را میپرداختند که دو ماه و سه ماه عقب نیفته . این خیرتر از هر کار خیری هست .
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)