• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۲۸۴۸
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۳
اجتماعی » تعاون و اشتغال

حمایت از کارافرینان به جای شرکت‌ها با اولویت کارافرینی‌های خرد

سخنگوی دولت: آیین‌نامه‌ای در کمیسیون اقتصادی دولت تصویب شده است که به جای حمایت از شرکت‌ها از افراد کارآفرین با اولویت کارافرینی‌های خرد حمایت کنیم.

حمایت از کارافرینان به جای شرکت‌ها با اولویت کارافرینی‌های خردبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی ربیعی در بازدید از کارگاه کارآفرینی زنان سرپرست خانوار در جمع خبرنگاران در ارتباط با حمایت از بحث اشتغال گفت: امروز روز ملی کارآفرینی و سالروز ابلاغ اقتصاد مقاومتی نیز است و ما در ارتباط با کارآفرینی بخصوص وقتی که با تحریم هم روبرو شدیم جهت‌گیری‌های درستی را در این دوران داشتیم.
ربیعی افزود: در سال‌های اخیر به سمت کارآفرینی‌های متوسط و خرد آمد و بخصوص کارآفرینی خرد و روستایی را باید بیشتر مورد توجه قرار می‌دادیم و جزو سیاست‌گذاری‌های ما بود.
وی با بیان اینکه در مرحله کارآفرینی حمایتی هستیم، گفت: در بخش کارآفرینی روستایی زیرساخت‌های بسیار خوبی را در ۴ دهه بعد از انقلاب ایجاد کردیم البته مشکل بزرگ ما این بود که این زیرساخت‌ها به معیشت روستاییان گره نخورده بود و مهاجرت دائم از روستا‌ها رخ می‌داد.
ربیعی اظهار کرد: تا امروز بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان وام با نرخ‌های ۴، ۶ و ۱۰ درصدی به کارآفرینی روستایی اختصاص دادیم که موجب شد سهم اشتغال روستاییان در سهم اشتغال کل از ۳ درصد در سال گذشته به ۲۶ درصد برسید و ماندگاری در روستا‌ها و مهاجرت معکوس نیز رخ داده است.
سخنگوی دولت افزود: در ارتباط با مشاغل کارآفرینی حمایتی، سالانه پول زیادی را در بودجه‌ها برای حمایت از خانواده‌هایی که توانایی ندارند روی پای خود بایستند پیش‌بینی می‌کنیم و ما همزمان با این‌که حمایت ماهانه انجام می‌دهیم سیاست‌گذاری ایجاد اشتغال را هم داریم و یکی از سازمان‌هایی که در کنار سیاست‌گذاری کلان ایجاد اشتغال قرار گرفت کمیته امداد امام خمینی (ره) بود.
ربیعی گفت: خوشحالم که بگویم ایجاد ۲۰۳ هزار و ۹۰۰ شغل در سال گذشته را در کارنامه کمیته امداد داریم و بیش از ۳۰ درصد افزایش داشته است.
ربیعی افزود: در چند وقت آینده به جای پول‌هایی که ماهانه می‌دهیم مگر برای افرادی که اصلا توانایی کار ندارند، می‌توانیم با شغل‌هایی که ایجاد می‌کنیم خودشان بتوانند حداقل حقوقی را که کارگر می‌تواند بگیرد دریافت کنند.
وی با بیان این‌که یکی از مشکلاتی که ما داریم آینده زندگی برای روستاییان و افرادی است که در مشاغل حمایتی قرار می‌گیرند، گفت: باید ۲۶ میلیون نفر را با بیمه‌های اجتماعی برای بازنشستگی مورد حمایت قرار دهیم و خوشبختانه امروز هیچ ایرانی نیست که بیمه سلامت نداشته باشد و هرکس اقدام کند می‌تواند صاحب دفترچه بیمه سلامت شود و در بحث بیمه روستاییان اقدامات خوبی شد و ۲ میلیون نفر اضافه شدند.
ربیعی تصریح کرد: ایده‌ای در ستاد اقتصادی دولت مطرح شده که در حال تکمیل است تا درجات مختلفی از بیمه تعریف شود و هر ایرانی در یکی از این سطوح قرار بگیرد.
سخنگوی دولت افزود: منابع مالی این طرح در حال پیش‌بینی است و شاید منابع آن از محل صرفه‌جویی‌ها و منابع نظام تامین اجتماعی تامین شود، البته بیمه روستاییان عشایر همچنان به کار خود ادامه می‌دهد و افراد را تحت پوشش قرار می‌دهد.
ربیعی در پایان گفت: کارآفرینی‌های بزرگ برای کشور لازم خواهد بود، اما نیاز اشتغال ما را پاسخگو نخواهد بود و به نرخ سه سال قبل هزینه یک شغل در پالایشگاه نفت ۱۲ میلیارد تومان است و با این وضع نمی‌توانیم برای ۴ میلیون دانشجویی که وارد بازار کار می‌شوند پاسخگو باشیم.
ربیعی گفت: جهت‌گیری ما به سمت کارآفرینی خرد رفت و آیین‌نامه‌ای در کمیسیون اقتصادی دولت تصویب شده است که به جای حمایت از شرکت‌ها فرد کارآفرین را مورد حمایت قرار دهیم.

 

عکس های بازدید دکتر ربیعی از کارگاه کارآفرینی بانوی سرپرست خانوار را در اینجا ببینید

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور و دریافت شناسنامه نوزادان به صورت غیر حضوری در چهارمحال و بختیاری
بررسی طرح پشتیبانی و رفع موانع کشاورزی در هیئت نظارت مجمع
عیادت رئیس دانشگاه تبریز از دانشجوی مصدوم این دانشگاه
شورای عالی راهبردی بستری برای همدلی و توسعه استان قزوین
واکاوی ابعاد سیاسی، حقوقی و رسانه‌ای پدیده تروریسم در شیراز
سرپرست فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان منصوب شد
درگذشت پدر شهید کورش کلاه کج در رامهرمز
خوشایندسازی محیط خدمتی با جدیت دنبال می‌شود
کشف و پلمب یک واحد تولیدی غیرمجاز کره در قم
برگزاری کلاس عملی و آموزشی کاشت گیاهان مرتعی و دارویی در خرم آباد
آغاز سرشماری کل و بز در استان زنجان
اصلاح حکمرانی آب با اولویت مصرف در دستور کار مجلس و دولت
آغاز مرحله استانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در آذربایجان شرقی
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
اخبار البرز در یک نگاه در روز دوم دی
افزایش حجم مبادلات تجاری ایران و قزاقستان در دستور کار
کشف قرص‌های غیرمجاز در تالش
کشف و ضبط ۹۰ کیسه آرد یارانه‌ای قاچاق در مهاباد
پیروزی صدرنشینان در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
اختصاص ۵۰۰ میلیون دلار برای واردات ماشین آلات صنعت نساجی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)