• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۳۲۷۱
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۷
اجتماعی » جامعه و شهری

نظارت شهرداری بر ساخت و ساز، فقط در محدوده طرح تفصیلی

عضو شورای شهر تهران: ساخت و ساز خارج از محدوده طرح تفصیلی در اختیار شهرداری تهران نیست و فرمانداری‌ها باید جلوی ساخت و ساز‌های غیر مجاز را بگیرند.

زهرا صدراعظم نوری، عضو شورای اسلامی شهر تهران در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: طرح الزام شهرداری به تجهیز ناوگان رفت و روب و تدارک ماشین آلات مورد نیاز طرحی بسیار خوب است، اما این جزو وظایف ذاتی شهرداری تهران شمرده می‌شود که باید کار رفت و روب و برف روبی را به صورت وظیفه و ماموریت دائم انجام دهد و برای این ماموریت باید امکانات و تجهیزات لازم را داشته باشد.
وی گفت: در بررسی‌های صورت گرفته متوجه شدیم که شهرداری موفق به تهیه تجهیزات بسیار زیادی شده است و آن بخش از دستگاه‌ها و ماشین آلات سنگینی که فرسوده بودند نوسازی و تعمیر کرده است و تعداد قابل توجهی ماشین آلات سنگین و تجهیزات نو خریداری و به ناوگان اضافه کرده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


نوری درباره ثبت میراث طبیعی کوه بی بی شهربانو افزود: حفظ ارزش‌ها و سرمایه‌های طبیعی شهر از جمله مواردی است که شورای شهر همیشه روی آن تاکید داشته است و این موارد باید مورد صیانت و حفاظت قرار بگیرد. کوهپایه‌ها، تپه‌ها، کوهستان‌ها و روددره‌ها جزو سرمایه‌های شهر هستند و ما شاهد هستیم که بعضا این‌ها مورد تعرض قرار می‌گیرند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: در برخی موارد شاهدیم که این منابع طبیعی در حریم قرار می‌گیرند و آنطور که باید حفاظت نمی شوند. اما اگر الزامی ایجاد شود که این‌ها به ثبت ملی برسند آن ثبت باعث می‌شود تا امکان ساخت و ساز و تعرض به این‌ها ایجاد نشود در نتیجه حفاظت لازم از این سرمایه‌ها انجام می‌گیرد.
وی افزود: از آنجایی که در گذشته کوهپایه‌های توچال را به تصویب رسانده ایم تا شهرداری ملزم به پیگیری شود و آن را به عنوان میراث طبیعی به ثبت برساند برای کوه بی بی شهربانو هم همین کار را به عنوان یک طرح پیشنهاد کردیم تا شهرداری پیگیری کند تا از طریق میراث فرهنگی به ثبت ملی برسد.
نوری گفت: یکی از چالش‌ها و مشکلات ما در شهرستان ری این است که این شهرستان با وجود اینکه بسیار با سابقه، قدیمی، تاریخی و میراثی است و با وجود حرم حضرت عبدالعظیم، خیلی از اوقات مورد بی مهری قرار می‌گیرد و با مجوز‌هایی که داده می‌شود این سرمایه در شهر مورد آسیب و تعرض قرار می‌گیرد.
وی افزود: ایجاد معادن مختلف شن و ماسه در شهرستان ری که مجوز‌های آن توسط وزارت صمت انجام می‌گیرد از لحاظ مسائل محیط زیستی بسیار منفی و تمام سرمایه‌های خاک و آن منطقه را تهی می‌کند و از بین می‌برد؛ بنابراین باید دقت لازم در این موارد انجام بگیرد.
نوری گفت: نظارت بر ساخت و ساز هم در محدوده طرح تفصیلی شهر تهران بر عهده شهرداری است. اما خارج از محدوده در حیطه اختیارات شهرداری تهران نیست و فرمانداری‌ها باید این موضوع را با جدیت دنبال کنند و اجازه ساخت و ساز ندهند و توسعه بی رویه در شهرستان‌ها را ندهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)