• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۳۶۰۲
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۹
گیلان » اقتصادی

نشست شورای برنامه ریزی گیلان

استاندار بر ضرورت جذب حداکثری اعتبارات عمرانی دستگاههای مختلف اجرایی تا پایان سال مالی 1399 تاکید کرد.

نشست شورای برنامه ریزی گیلانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ استاندار گیلان امروز در نشست شورای برنامه ریزی استان با بیان اینکه در 9 ماه منتهی به اسفند  امسال هزار و 379 میلیارد تومان اعتبار برای طرح های عمرانی استان اختصاص یافته، تصریح کرد: تاکنون 857 میلیارد تومان از این رقم معادل 62 درصد به طرح های عمرانی تخصیص یافته و ضرورت دارد مجموعه ی مدیران دستگاههای مرتبط برای جذب باقیمانده اعتبارات هرچه بیشتر تلاش و پیگیری نمایند. 
 
 
ارسلان زارع از تمامی فرمانداران خواست به عنوان رییس شورای برنامه ریزی شهرستانها از تعریف هرگونه طرح عمرانی جدید خودداری کرده و تخصیص اعتبارات به طرح های دارای  بیش از 70 درصد پیشرفت کار را در اولویت قرار دهند تا مردم سریعتر از ثمرات آن بهره مند شوند. 
 
 
وی همچنین به اجرای 61 طرح عمرانی و اقتصادی مهم در شهرستان های مختلف گیلان اشاره کرد و افزود: تمامی دستگاهها باید برای بهره برداری این 61 طرح تا پایان دولت دوازدهم تلاش کنند.
 
 
استاندار گیلان در ادامه با اشاره به بررسی مشکلات حوزه ی تامین اجتماعی و انتطارات بحق مستمری بگیران افزود : اگر تناسب تعداد پرداخت کننده بیمه با بازنشستگان مواجب بگیر، از 17 به یک در دو دهه ی گذشته ، به 3 به یک تنزل یافته، دلیلی بر بی توجهی ارکان حاکمیت به حقوق بازنشستگان نیست و تلاش می شود چالش های این حوزه در دو بخش استانی و ملی پیگیری شود.
 
 
رییس مجمع نمایندگان گیلان نیز در این نشست با اشاره به مشکلات و چالش های مهم مردم و دولت در حوزه ی معیشت و محدودیتهای مالی تصریح کرد: شفافیت و ارتقاء روحیه پاسخگویی از الزامات مهمی ست که آحاد جامعه در شرایط سخت تحریمی امروز از مجموعه ی مسئولان و متولیان حاکمیتی انتظار دارند و همگان وظیفه داریم به انتطارات و خواسته های آنان با شفافیت پاسخ دهیم.
 
 
رسول فرخی همچنین با اشاره به اینکه در حال حاضر 85 درصد بودجه ی استان ها از مرکز توزیع می شود ، بر ضرورت افزایش اعتبارات استانی در قالب تحقق عدالت بودجه ایی و اجرای سریعتر طرح های برجای مانده تاکید کرد.
 
 
جبار کوچکی نژاد و سید علی آقازاده از نمایندگان مردم رشت و احمد دنیا مالی نماینده ی مردم انزلی در مجلس شورای اسلامی نیز هر یک در سخنانی بر لزوم اجرای طرح های محوری و اولویت دار، جذب هرچه سریع‌تر اعتبارات طرح های عمرانی و اقتصادی، افزایش ردیف بودجه ی اعتبارات حمایتی مستمری بگیران تامین اجتماعی در بودجه ی 1400 و تخصیص اعتبارات شهرستانی با لحاظ سه فاکتور جمعیت، محرومیت و وسعت تاکید کردند.
 
 
شراره کاووسی معاون برنامه و بودجه ی سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان نیز در گزارشی روند جذب و تخصیص اعتبارات عمرانی را در 9 ماه منتهی به اسفند ماه تشریح کرد و گفت: قرار است اختیارات استانی مرتبط با معیشت و بهداشت و درمان مستمری بگیران تامین اجتماعی تقویت و چالش های خارج از اختیارات استانی نیز در قالب مصوبات نشست امروز به مرکز منتقل شود.
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)