• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۴۶۸۳
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۵
بین الملل » تحلیلی
کنفرانس امنیتی مونیخ

ادهانوم: باید برابری در زمینه واکسیناسیون کرونا ایجاد شود

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت تصریح کرد باید برابری در زمینه واکسیناسیون کرونا ایجاد شود.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی وابسته به خبرگزاری آسوشیتدپرس، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت تصریح کرد باید برابری در زمینه واکسیناسیون کرونا ایجاد شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

تدروس ادهانوم در بخشی از سخنانش که به صورت مجازی برای کنفرانس امنیتی مونیخ پخش می‌شد گفت: «وقتی یک سال پیش در کنفرانس امنیتی مونیخ صحبت می‌کردم، گفتم که کووید ۱۹ بسیار خطرناک و دشمن شماره یک سلامت عمومی است. یادم می‌آید که در آن زمان، مردم کمی نگران بودند و برخی بعدا به من گفتند که وقتی شما می‌گویید خیلی خطرناک و دشمن شماره یک سلامت عمومی است، آیا اغراق نمی‌کنی؟ متاسفانه، در یک سال گذشته همه ما درس‌های بسیار دردناکی را فراگرفته ایم و مشاهده کردیم که این ویروس تا چه اندازه بسیار خطرناک است. بااینکه همه گیری کووید ۱۹ یک بحران جهانی است، همانطور که می‌دانید یک همه گیری نابرابر است به این معنا که همه کشور‌ها به گونه‌ای واحد به این بیماری واکنش نشان نداده اند. همه کشور‌ها نیز به صورت واحد تحت تاثیر این بیماری قرار نگرفته اند. بسیاری از کشور‌ها در جلوگیری یا کنترل انتقال گسترده ویروس و اتخاذ تدابیری در حوزه سلامت عمومی و تست کرونا، رهگیری افراد، قرنطینه کردن، فاصله گذاری اجتماعی، و بهداشت و ماسک زدن و امثال آن موفق بوده اند.»
دبیرکل سازمان جهانی بهداشت در ادامه افزود: «در کنار تدابیر اقدامات ثابت شده فوق در حوزه سلامت عمومی، واکسن کرونا حالا روح امیدی واقعی برای کنترل این همه گیری دمیده است. اما برای محقق شدن قدرت کامل واکسن، به سه چیز نیاز دارم. اولا لازم است دولت‌ها منابع مالی لازم برای کوواکس را به صورت کامل تامین کنند و کمک‌های مالی خود را همین حالا بدهند. ما امروز خوشحال شدیم که چندین کشور عضو گروه هفت در این خصوص مطالبی اعلام کردند. ثانیا، از آنجا که سازوکار کوواکس، واکسن‌هایی را خریداری می‌کند که فهرست استفاده اضطراری دارد، ضروری است تولیدکنندگان واکسن، دوز‌های کامل خود را با سازمان جهانی بهداشت به اشتراک بگذارند. درعین حال، آن‌ها باید به مقررات دیگر نیز پایبند باشند. ثالثا، لازم است اشخاص از صدای خودشان برای پیشبرد برابری در زمینه واکسن استفاده کنند. وقتی همگان با صدای واحد سخن بگویند دولت‌ها گوش می‌کنند. برابری در زمینه واکسیناسیون نه تنها کار صحیحی است که باید انجام شود بلکه کاری هوشمند است که باید انجام شود. هرقدر سرکوب این ویروس در مناطق مختلف، زمان بیشتری طول بکشد،  به همان نسبت، فرصت‌های بیشتری برای ویروس فراهم می‌شود تا به گونه‌ای تغییر کند که اثرگذاری واکسن کمتر شود.»
تدروس ادهانوم در ادامه افزود: «واکنس‌های بیشتری ساخته شده، تایید شده و تولید شده است. این واکسن‌ها برای همه کافی خواهد بود. اما در حال حاضر، واکسن‌ها منبعی محدود دارند. ما باید بتوانیم از این واکسن‌ها به موثرترین شکل ممکن استفاده کنیم. در پاسخ به این سوال که آیا ما در مقابله با کووید ۱۹ در حال موفقیت هستیم باید بگویم که ما موفق بوده ایم بطوریکه شمار موارد ابتلا و فوت در حال کاهش است.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۳۰ طرح عمرانی در روستا‌های بدون دهیاری مهاباد اجرا می‌شود
دانشگاه ها در فضاسازی گفتمان ثبت جهانی دره خرم آباد بسترسازی کنند 
اعتبار کالابرگ دهک‌های ۴ و ۵ از امروز شارژ می‌شود
انعقاد قرارداد واگذاری زمین برای ۱۲۰۰ نفراز خانواده شهدا و ایثارگران
مراسم بزرگداشت دکتر حمید کریمی، پزشک خدمتگزار مردم آباده
افتتاح ۳۰ مدرسه نهضت عدالت آموزشی در استان یزد تا مهر ۱۴۰۴
آغاز مرمت بنا‌های تاریخی شهرستان بردسیر
تفاهم‌نامه همکاری میان میراث‌فرهنگی با سازمان نقشه‌برداری کشور
اعلام زمان آزمون‌های عملی یا تشریحی برخی رشته‌های کارشناسی ارشد
دریاچه ارومیه تا آخر تابستان دوام می آورد؟
اهدای اعضای نوجوان مرگ مغزی نقنه‌ای به بیماران نیازمند
اخبار مستند امروز ۳۰ تیرماه
برگزاری جلسه اعضای کمیته فنی موزه‌ها
واکنش رئیس اداره برق کهگیلویه به اعتراض مرغدار دهدشتی
دوچرخه سواری بانوی سیرجانی دور دریاچه وان ترکیه
ایمنی و محیط‌زیست اولویت‌های اصلی شرکت ملی گاز
اهدای ۹۵ جلد کتاب توسط خیر شیرازی به کتابخانه شهر بهمن
فرسودگی ۶۲ درصدی شبکه آب جوین
بزرگداشت قیام تاریخی مردم سیستان به خونخواهی امام حسین (ع) در چابهار
اختصاص ۲۵ میلیارد ریال برای گردشگری مذهبی گناباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)